Vrzání řadící páky
-
Rosta
Vrzání řadící páky
Nevíte někdo, čím to je a co je potřeba opravit, že když jedu delší dobu (cca 40km), tak mi začne při řazení rychlostí vrzat řadící páka a rychlosti jdou trochu ztuha zařadit. Normálně při krátkých vzdálenostech mi to nedělá. Olej tam mám tak třičtvrtě roku stejnej. Omlouvám se jestli už jste to tu řešili, ale ve fóru jsem to nenašel. Dík.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzání páky
Nevím jaký máš typ řazení, jestli nový, nebo starý. Ať tak nebo tak, kompletně to rozeber a promaž. Po zimě kloub pod řadící pákou zarezne. Je to jednoduché, jenom je potřeba mít přístup zespodu pod auto.
-
Rosta
Hele a kdybych ho rovnou vymenil tak se i ,aspon trochu, eliminuje ta vule paky. Je uz docela vykloktana a koukal sem ze stoji par korun.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, jestli je tam něco vykloktaný, tak to vyměň.
-
Rosta
Co to je z5? A jako to je jedinej dil co je potreba vymenit, aby tam nebyla vule a nebo se musi jeste neco? Popripade jaka investice za matros?
-
kirneu - FK
z5 je zpět a zejra ti to popíšu teď přestal fungovat energy nápoj a už sem ospalej:-)
-
Zdeny89 - FK
Mám problém při řazení mi vždy řadička vrže.Musím to kompletně rozebrat nebo stačí jenom promazat kloub?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 15. úno 2011 21:21:36, celkem upraveno 1 x.
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
mě to vzralo taky a dost, rozebral jsem to promazal a od te doby pohodička 
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
myslím že je jedno jestli máš starej nebo novej typ tady jsem našel jeden obr. ja jsem rozebral jen jeden šroub na obr.místo 24-25 přímo na tyči 3 promazal a od te doby je to pohoda ale jestli to pomůže tobě to nevím. Může to byt i něco jiného až vlezeš pod auto tak ti někdo muže hejbat s řadičkou a uvidíš, tak jsem nato přišel já.