Nové blatníky
-
UGO - FK
Nové blatníky
Ahoj pánové, loni v září mě na parkingu ťukla na přední blatník nějaká němka, tak jsem si zajel do servisu nechat z její pojistky vyměnit blatník, tam mě cosi asi ofouklo a nechal jsem vyměnit všechny =(. A minulý týden jsem zjistil, že oba zadní vyměněné zase kvetou, tak jsem na to koukl a frajer vzadu vyměnil jen lemy, ikdyž mluvil o výměně blatníků. Teď mi říkal, že zadní blatníky se kompletně mění jen když je to buchlé na zadek. Zajímalo by mě jestli je to pravda. Jak jste to dělali vy, když jste měnili? Dávali jste komlet nové zadní blatníky, nebo je opravdu tato oprava standardní? Díkas všem za reakci.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové blatníky
Tak myslím že asi každej kdo měl chycený lemy,tak měnil pouze lemy,celej blatník jen pokud je bouchlej.Jde o to co ti naúčtovaly,jestli čistě lemy,tak je to v pořádku 
Jinak to že to hnije v pořádku není
Jinak to že to hnije v pořádku není
-
Hanz - FK
Musí se to udělat dobře, a záleží na tom jak to vypadalo pod tim, i kdo to dělal... asi to udělali blbě, to že se dělaj jen lemy je v pořádku
-
UGO - FK
Díkas za rychlé reakce. Tak nabídl se, že mi oba zadní udělá zadarmo znova, ale jestli to bude mít trvání zase 5 měsíců, tak to asi nemá smysl, dal jsem za to 17 500, s tím, že 5 500 platila němka. Je to v metle, cena reálná? Si krapet nadávám, že jsem do toho šel.
-
Hanz - FK
hele já dal jen za převaření čela a výměny blatníku (bez laku) 13 000
:D:D a ted když si na to vzpomenu, zabil bych se 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To je opravdu ranec, co jsi zaplatil, ať ti to předělá, když se nabídly, oni to stejně jen obrousí a znovu stříknou, ale třeba si daj pozor.
Já si nechal dělat to co ty, výměna předních blatníků, vyvaření nosníků, výměna zadních dlouhých lemů na combi, vyvaření 5-tých dveř + celolak, obyč barva, nikoliv metla za 7.000,-Kč. Bylo to léto 2007, nyní by to stálo trochu víc. Takto holka vypadala po opravě.

Já si nechal dělat to co ty, výměna předních blatníků, vyvaření nosníků, výměna zadních dlouhých lemů na combi, vyvaření 5-tých dveř + celolak, obyč barva, nikoliv metla za 7.000,-Kč. Bylo to léto 2007, nyní by to stálo trochu víc. Takto holka vypadala po opravě.