Osvetleni interieru
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
Osvetleni interieru
Nazdar vsem,mam par dotazu:
Mam v planu osvetlit interier nejakyma ledkama nebo neonama ale chctel bych aby se to dalo vypnout
Plan je nasledujici:jelikoz auto je uplne holy krome radia tak je v pojistkovce volna 18.z ni to dat do vypinace kterej bude ve volnych slotech co je vedle varovek.Pujde tam jinak podbarvenej vypinac z potkavacek.Potreboval bych vedet jak to zapojit abych neco nevyskratoval.
Mam v planu osvetlit interier nejakyma ledkama nebo neonama ale chctel bych aby se to dalo vypnout
Plan je nasledujici:jelikoz auto je uplne holy krome radia tak je v pojistkovce volna 18.z ni to dat do vypinace kterej bude ve volnych slotech co je vedle varovek.Pujde tam jinak podbarvenej vypinac z potkavacek.Potreboval bych vedet jak to zapojit abych neco nevyskratoval.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Osvetleni interieru
+ na + a - na -
a máš to vyřešený bez zkratu 
pokud se ti podaří vytáhnout + z pojistkovky tak na vypínač přivedeš + a za vypínačem pokračuješ k těm neonům a diodám. - sebereš třeba z kostry auta
pokud se ti podaří vytáhnout + z pojistkovky tak na vypínač přivedeš + a za vypínačem pokračuješ k těm neonům a diodám. - sebereš třeba z kostry auta
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Pokud se bojis skratu, tak by to spis chtelo pozvat nejakeho kamose co tomu trochu rozumi. Neni problem ti tu spocitat velikost odporu (v pripade pouziti LEDek) nebo doladit nejake detaily, ale popisovat cele zapojeni... Nemyslim to spatne. Nevim na kolik elektrice rozumis...
EDIT: Maty me predbehnul, ale jde o to, ze pokud tohle nevis sam, tak by ses do toho asi poustet nemel...
EDIT: Maty me predbehnul, ale jde o to, ze pokud tohle nevis sam, tak by ses do toho asi poustet nemel...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
hm to zni jednoduse \XD jenze na tom spinnaci je toho trochu vic nez bych cekal http://dermin.rajce.idnes.cz/konektor/# ... 0_005_.jpg
Jo tak to je problem. 
Ne tak mas vic moznosti jak to zjistit. Ja jsem si to rozdelal a pochopil, jak to funguje. Taky muzes vzit multimetr a vyzkouset, jak se to chova. Pomatuju si, ze se spinaji vzdycky vsechny piny v jedne rede (z tech 2). Nejak je tam ale jeste zapojena zarovka. Nejlepsi je to rozdelat. Staci vyndat tu cast s pinama na fotce. Nemusis se bat, ze to neslozis. Neni to nic sloziteho...
Ne tak mas vic moznosti jak to zjistit. Ja jsem si to rozdelal a pochopil, jak to funguje. Taky muzes vzit multimetr a vyzkouset, jak se to chova. Pomatuju si, ze se spinaji vzdycky vsechny piny v jedne rede (z tech 2). Nejak je tam ale jeste zapojena zarovka. Nejlepsi je to rozdelat. Staci vyndat tu cast s pinama na fotce. Nemusis se bat, ze to neslozis. Neni to nic sloziteho...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
taky uz se na tom pracuje budu testovat na trafu na kolejiste XD je tam 16 V takze to neni o tak moc vic
kdbyb se spalila vymenim za led a je hotovo
kdbyb se spalila vymenim za led a je hotovo
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
no takze sem tam na tom prepinaci nasel 3+ a 2 - ale nejde mi rosvitit to samotny osvetleni Xp takze nevim
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
huraaaaaaaaaaa prace se povedla uz mito sviti i prepina akorat tedka me napdalo jak to napojit na tu pojistku c 18 v aute?
Pojistka č. 18 je vyvedená na konektor C (první zprava), pin č. 1.
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
takze hosi sem si to zapojil a mam dva problemy:vypali mi 10kovou pojistku 7,5 se nevypali
a sviti mi to strasne malo.
Mam to zapojeny na posledni svorkovnici na cislo 1 (ta nahore uplne vpravo v pojistkovce) a minus sem vzal z vypinace svetel potkavacek.tipuju to na nejaky studenak na vypinaci.
Doufam ze to nebude zrat baterku kdyz to je pres dva vypinace +pojistku
diky a ahoj
a sviti mi to strasne malo.
Mam to zapojeny na posledni svorkovnici na cislo 1 (ta nahore uplne vpravo v pojistkovce) a minus sem vzal z vypinace svetel potkavacek.tipuju to na nejaky studenak na vypinaci.
Doufam ze to nebude zrat baterku kdyz to je pres dva vypinace +pojistku
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
Takže dnešek byl velice úspěšný,povedlo se mi nainstalovat to osvetleni.Sviti to hezky viz photo:http://dermin.rajce.idnes.cz/Svetla/#30052010.jpg foto mobil
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 18. úno 2011 18:04:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
-
keenworth - FK
Nazdárek, nedělal jste někdo osvětlení interiéru jinak, než přidáním druhého světla dozadu nad sedačky? Mám na mysli třeba natáhnout mezi přední a zadní sedačky ( na strop ) nějakej led pásek? Příjde to skoro na stejný peníze, jako další světlo a mohlo by to splnit svůj účel i líp. Viděl sem tu, že někdo tam má neon, ale nevím, jestli ten by nějak moc neoslnoval, spíš mě zajímají ledky. Např: http://www.led-tech.cz/led-pasky/358-vy ... -30cm.html nevím, jeslti by to dokázal nějak solidně osvětlit, vůbec nemám s těmahle páskama zkušenost. 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
diodovej pásek tě bude oslňovat pokud ho přiděláš na strop
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
keenworth - FK
Taky mám takový neblahý tušení
Asi nejlepší teda bude přidělat další origo světlo a prdnout do nich ledky. Kdyby měl někdo jiné řešení, sem s ním