Boční sklo(pravé)-montáž
-
Fiki - FK
Boční sklo(pravé)-montáž
Zdarec Machři přes feliny, mam kapanek problem mam rozhypany zadní pravé bočni okenko myslim tim sklo venku a cast v aute zatim jsem to vyresil igelitkou a 10metry izolačky, ale to je jen docasny, sklo jsem uz sehnal, ale ted bych potreboval poradit jak ho tam dat zpet. Bylo by mozno jestli by mi to nekdo mohl polopate vysvetlit nebo ofotit dilenskou prirucku jak na to, abych to moc nepokonil =) moc diky predem. 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Boční sklo(pravé)-montáž
A jaký ? sklo ve dveřích nebo to malý zadní v kombiku ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Sundat tapec ... stáhnou okno až se dostaneš na šrouby co to držej .. starý odšroubovat a vyndat .. pro lepší manipulaci je dobrý vyndat gumy okolo okna. Posutp při montáži opačný
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Fiki - FK
diky uz je hotovo chtelo to fakt jen vedet kde jsou ty srouby jinac bych je vyrval =) a diiky moc
-
nebulus - FK
Susedovi ide bočné okno tak nejako do kriva, ako keby jedna časť toho zdvíhacieho mechanizmu nestíhala. Okno sa trochu prieči a ťažšie sa zatvára. Zatiaľ som mu strekol na bočné tesnenie trochu WD4O a je to kúsok lepšie. Treba vymeniť celý mechanizmus sťahovania?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Sundejte tapec ze dveří a podívejte se. Jestli má stahování na kličku, tak to je nezničitelné. Pravděpodobně bude uvolněný spoj stahovacího mechanizmu s oknem.
Jestli má elektrické stahování, tak to je klasika - hledej "prasklý bowden" zde na foru.
Jestli má elektrické stahování, tak to je klasika - hledej "prasklý bowden" zde na foru.
-
nebulus - FK
Uvoľnené to nie je a je to na ručný pohon.Otvorené som to mal a pravá časť toho mechanizmu ako keby nebola unášaná tým bowdenom na začiatku pohybu.Najprv sa začne zdvíhať ten držiak vľavo, tak 1-2cm a až potom ten pravý. Preto sa pravý horný roh vzoprie do tesnenia.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Je tedy evidentně vadná stahovačka. Sežeň jinou, vyměň jí a zase to bude fungovat jak má.