lord_sef: kup si známku až na rakouské straně, na shelce i agipce v mikulově je mají drahé, hned na hranicích na rakouské straně je obchod B7 Roudhaus (je u toho parkoviště pro kamiony) a tam mají známku za adekvátní cenu, prostě bez české přirážky. nebo o 100m dál je čerpačka BP kde taky mají. prostě za Eura tě to vyjde líp. a kdyby ani na jednom místě neměli (což je kravina) tak než najedeš na dálnici tak jsou ještě asi 3 další benzinky.
o tom hasičáku bohužel nevím, ale ve firemním autě ho mám, ale nikdy se mě na něho neptali.
vesty vozím 3, ale jen proto, že se mi nějak nashromáždili

... samozřejmě stačí 1, ale pokud budeš na dálnici třeba měnit píchlé kolo, tak vestu musí mít i ten co ti bude pomáhat... ostatní za svodidla. takže 2 vesty nejsou na škodu když vás jede víc.
vodu do ostřikovačů mají drahou jak píšou ostatní, vyplatí se vzít si do zásoby, já vozím jako rezervu 5l kanystr a vždycky mi to vystačilo i v tom nejhorším počasí kdy sem ostřikoval snad furt (cesta k insbrucku a zpět)
a benzín je kvalitní dost ... BP, OMV atd akorát lepší tankovat mimo dálnici pokud koukáš na cenu
pokuty a policajti jak tady píšou...
víc už mě nenapadá