Strasne boucha
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
Strasne boucha
Zdravim prosim o radu. Mam mensi problem. Pokial prudko zabrzdim do smyku tak mu v predu v motorovej casti nieco zacne buchat dokial nezabrzdim. Mne sa zda ako by bola uvolnena naprava , gumy co si pri motore prevodovke so vymenene. Robi mi to taktiez ak zahrabem. normlane za jazdy mi to nerobi ziadne klepanie aj ked do diery vojdem alebo aspon to nepostrehnm ale neviem ci to nmoze mat nieco spolocne s tym ak ide napr.: 30km/h tak mi v predu nieco piskne ked pustim a opet pridam tak to robi opet toto vsimam ze mi robi stale tak neviem ci sa daco povolilo alebo co sa pos*alo 
-
Hanz - FK
Re: Strasne boucha
zvedni čumák a zacloumej s kolama, zkontroluj utažení šroubů, podle mě to muže byti brzdami nebo kulákem, Je to jen dycky jedno bouchnutí nebo to bouchá při brždění pořád v nějaké frekvenci?
A jeste mě napadlo, já když začnu hrabat tak mi zeředu taky něco mlátí jak kráva, ale to je tim že poposkakují kola
neni to ono? 
A jeste mě napadlo, já když začnu hrabat tak mi zeředu taky něco mlátí jak kráva, ale to je tim že poposkakují kola
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
pri brzdeni to bucha iba ked smykujem ak brzdim normlane tak je to v pohode a tak i pri rozjezdu... a uz nepamtam ako to bolo na zaciatku ci to robylo alebo nie neska skusim posmykat co to roby presnjsie a mozno to bude fakt ln tie kolesa....alebo ked tak ksuste aj vy ak zasmikujete ci vam klepe nieco poridne alebo je to v norme.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
tak nesmykuj a brzdy normalne
mas abs nebo ne? Zkontroluj to co radi kolega prizvedni kolo do vzduchu zahybej ve vsech smerech zda nekde neni vule vcetne chytni za pruzinu a zacloumej s tim. Co tlumice v jakem jsou stavu? kolik km apod?
Naposledy upravil(a) Kuladmin dne úte 01. bře 2011 18:19:06, celkem upraveno 1 x.
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
tlmice maju nabehane 20000 cca bilnsteiny, a na hevr si budem musiet pockat ale dik ta rady skusim to skuknut