Poškrábaný nárazník
-
JirkaD
Poškrábaný nárazník
Ahoj, včera sem se při výjezdu z garáže nějak zamyslel a škrtnul jsem zadním blatníkem o stěnu.
Slovo škrtnul možná není to pravý, protože na blatníku je teď poškrabaná stopa cca 30x5 cm. Jde mi o to, jestli se to dá nějak vybrousit a rozleštit, aby to nešlo vidět ? Blatník je standardní černý plast..
-
smazany clen - FK
Re: Poškrábaný nárazník
Mám stejný problém až na to že ja to tak uz dostal a rovnou na nekolika mistech
Kámoš to řeší černým sprejem ale vypada to příšerně 
-
JirkaD
Tak do spreje bych nešel. O víkendu to zkusím jemným smirkem vyhladit a pak rozetřít takovou leštěnkou na "renovaci" plastů. Pak dám vědět, jak to dopadlo.
Pokud by ovšem věděl někdo lepší cestu, tak sem s ní..
Pokud by ovšem věděl někdo lepší cestu, tak sem s ní..
-
nojmis - FK
pokud by to nebyly hluboké škrábance, mě se osvědčila horkovzdušná pistole, pomalu a dlouho ohřívat trochu se to zatáhne. na škrábance v interiéru to pomáhá téměř 100%
- Pawlick
- Kontaktovat uživatele:
Leštěnka na renovaci plastů je podle mě na dvě věci....
Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net-
smazany clen - FK
Já bych to tu trochu oživil.
Manželka dnes odřela při couvání zadní nárazník. Jsou tam bílé oděrky v oblasti velké jako ruka.
Jak to spravit? Hodit to někam, kde dělakí autolakýrnické práce? Kolik to tak bude stát? Snad to nebudou stříkat celé - to by mě je*lo
Manželka dnes odřela při couvání zadní nárazník. Jsou tam bílé oděrky v oblasti velké jako ruka.
Jak to spravit? Hodit to někam, kde dělakí autolakýrnické práce? Kolik to tak bude stát? Snad to nebudou stříkat celé - to by mě je*lo
-
Collin - FK
Pokud by jsi to tam dal a začlo by se lakovat, tak celje díl! Kdyžtak nahod foto..
Naposledy upravil(a) Maty dne sob 07. úno 2009 10:40:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4
-
Butcher - FK
kamarad mi rikal, ze se to ma lehce povrchove naleptat acetonem a natrit hameritem nebo jak se ta barva jmenuje:)
-
smazany clen - FK
Coze???
To jako fakt??
To jako fakt??
Naposledy upravil(a) Maty dne sob 07. úno 2009 11:15:08, celkem upraveno 1 x.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je normal cernej bez barvy tak to trosku zabrus a celej naraznik umej tema ozivovacema na plasty a bude to ok. Tim nic nezkazis.
-
smazany clen - FK
No, jenže já mám Feldu new face (viz podpis a foto v avataru), takže mám nárazníky v barvě auta - námořní modř J4J4 ... 
-
Butcher - FK
To nevim jestli to pujde i na new face. na old face to jde normalne 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
No pokud mas skrably ty barveny casti tak vyrovnat a prestrikat. Lakyra ti to bude strikat jako celej dil s tim pocitej. Nebo pokud to neni metla si kup sprey a strikni sam.
-
Abdul - FK
Pri opravách laku sa v solídnej firme strieka celý diel.Bez ohľadu na to, či je meta alebo uni. Ak to takto prepláca poisťovňa, pri opravách, tak je to štandartný postup podľa výrobcu.
-
smazany clen - FK
Nad tím jsem taky uvažoval ... abych to ovšem jěště více nezprasil, že ano?Kuladmin píše:No pokud mas skrably ty barveny casti tak vyrovnat a prestrikat. Lakyra ti to bude strikat jako celej dil s tim pocitej. Nebo pokud to neni metla si kup sprey a strikni sam.
Na kolik asi vyjde láknout celý díl??
-
Collin - FK
Tak sprejem bych nárazník raději nedělal. Je to veliká plocha a sprejem to tak pěkně neuděláš. Celej díly cca 1.5-2tis..
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Tim spreyem jsem samozdrejmne nemyslel celej dil ale jen tu cast co je treba opravit. Stejne tam zachvilku bude nekde dalsi odrenina. Ty narazniky v barve jsou pekne ale hold po tedle strance neprakticke - bohuzel.
-
Hazi - FK
Tak jsem zkoušel na černej nárazník tu horkovzdušnou pistoly. Po původnim majiteli byl dost odřený, no něco šlo krásně, něco s pomocí jemného šmirglu. Ale povedlo se. Už není poškrábenej.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Na new face felicii je nejlepší pořídit si dobrej tmel zapatlat to, přebrousit a stříknout barvou ve spreji... Tak jsem to dělal už jednou u hlubších škrábanců, teď mě to bohužel čeká zas