Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
p@vel

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat..bezohlednost na silnicích

Příspěvek od p@vel »

Hm, tak to budou mít zase obšancovanou celou Jihlavu a okolí...
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Ať si nevšimnou ledek ve světlech, ať si jich nevšimnou... :D
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

To zas bude na silnicich bezpecno ... pirati s proslymi lekarnickami, s den propadlou STK a se starou dalnicni znamkou na okne, treste se :lol:
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

si mi aspon pripomel ze mam nalepku na okne navic :lol:
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Floss - FK

Příspěvek od Floss - FK »

Mr.Iceman
tak takovýhle hov4do bych chtěl rozhodně potkat.nejsem typ člověka co je nějak agresivní a výbušnej ale věřím tomu že kdyby mi tohle udělal tak vytahnu plynovku co vozím v autě první a pošlu mu pepřák do xichtu aby si to ten <>čus pamatoval! :thumbdown:
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Tak dneka mě po dlouhý době odchytili dopraváci....všechno v pohodě,byly slušný,žádná zbytečná buzerace ale koukal jsem že maj nový přístroje na alkohol.Už žádný náhubky a strkání do úst...podržel mi přístroj asi tak 10 cm od pusy a já musel na něj jakoby foukat.Trvalo to krátce,asi tak 3 s,přístroj zapípal a bylo hotovo.Docela jsem čuměl.
bitmap - FK

To neni zadna vychytavka, takhle jen setri za naustky. Mistr Trzil naridil pri kazde kontrole povinne dychat, ale na odpovidajici pocet naustku uz prachy neuvolnil, takze v prvni fazi se jen pristroj takhle ofoukne a az v pripade, ze neco zachyti, tak dostanes naustek. Jinak je to normalni Drager, nic specialniho.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Hmmmm tak to jo...já foukal asi po 5tý v životě a to buď do Drageru anebo ještě do trubiček... :D ,tak proto jsem se divil.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Je to přesně jak píše Bitmap :D
bitmap - FK

Ja za poslednich par let foukal snad 20x a vzdycky do Drageru, ale teprv nedavno se na me v Pardubicich tamni mlicionari vytasili s trubickami, tak jsem uplne koukal, co to tam maji za historicky arzenal :D
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

A já každej den večer foukám do něčeho jinýho :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Já dýchám pokaždý,asi vypadám podezřele :lol: A vždycky do Drageru a zdálky aby nemusely měnit náhubek :lol:

Jinak dnes taky zajímavá situace,jedu od našich směr Jihlava,vidím dole pod kopcem 3 stojící auta a přede mnou škodovka,já byl rozjetej,asi 120km/h a tak jsem ještě kus před těma stojícíma autama předjel tu škodovku a v době kdy jsem vyjel se první auto rozblikalo POLICIE :lol: No naštěstí asi šli řešit nějakej ťukanec a já okolo nich asi ve 110km/h projel :lol:
PetrSeky - FK

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat..ropa není

Příspěvek od PetrSeky - FK »

To sem zvědavej, co je na tom pravdy: http://zpravy.idnes.cz/wikileaks-saudov ... anicni_aha

Někde sem četl, že v roce 2012 má začít konec světa, ne jako zánik takový, ale určitá přeměna na svět jiný, než jak ho známe teď. Tak se zdá, že to sedí. Hurá do elektromobilů :D
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

No, tak když tohle někdo dá na internet, tak můžeme čekat že se do dvou dnů zdraží benzín aspoň o dvě koruny :puker:
PetrSeky - FK

jj, taky to čekám......
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Ale ještě si pamatuju jak několik měsíců zpět někdo zveřejnil že zásoby ropy jsou daleko větší, než se uvádí. To se nic nezlevňovalo a radši se o tom moc nemluvilo, ale naopak to je raz dva :roll:
keenworth - FK

Jestli chtěj zdražit tak fajn, ale ať dají pryč tu spotřební daň. Ono nestačí, že státu z každý hovadiny odvádíme DPH. To je jak házet ty peníze do kanálu, kdyť nikde nejsou vidět. Ať se člověk podívá na silnice nebo na dráhu, je to k :puker: :evil: Takovech peněz odvedu a ani blbej důchod mi jednou nedají. Bejčák a řezat, řezat, řezat. :baseball:
Vondry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vondry »

A palivo navíc za tu cenu není kvalitní zas zveřejněný seznam pokut z čerpacích stanic.
http://tn.nova.cz/zpravy/ekonomika/coi- ... ilion.html
Richtrik
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...

Příspěvek od Richtrik »

reakce na tyto pneu http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 49&t=24080 jsou vyrobene v roce 1994 a je rok 2011 takze by se nemely prodavat ale vyhodit :thumbdown:
Vasek

Příspěvek od Vasek »

a seš si tim jistej? Klidně můžou být z roku 2004. Když se domlouvali na značení rv na pneumatiky, tak těm lojzům nedošlo, že se můžou gumy skladovat dýl než 10 let a tudíž se nějakou dobu nedalo poznat, jak jsou vlastně gumy starý. Nevim kdy to zavedli, ale teď se už musí psát poslední 2 číslice roku. Určitou dobu se psalo jen konečný. Tak jestli to třeba neni případ těhle gum, aby jsi nikoho neobviňoval neprávem.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

100% kvalita materiálu z kterého jsou pneumatiky varobené deklarují výrobci u zimních pneu 4 roky a u letních 5 let. Po této době pneumatika ztrácí svoje vlastnosti a schopnosti. Do jaké míry a u jaké pneumatiky je otázka, kterou dokáže zoodpovědět jen zkušebna, jisté je, že určité nebezpečí by zde mohlo být.
Tím neříkám, nic proti ničemu, nechci nikomu hanit jeho zboží, popřípadě někoho odrazovat od koupi, jen říkám co je dokázané. ;)
Richtrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Richtrik »

do konce roku 1999 se znacilo trojcislim. takze 019 znamena prvni tyden 1999 (mohlo by byt i 1989 nebo 1979 atp)
od roku 2000 se znaci ctyrcislim napr 2607 je dvacaty sesty tyden roku 2007
na te jedne fotce je 014 takze prvni tyden roku 94 (84 ne to byly tenkrat jine dezeny)
Tholis - FK

Příspěvek od Tholis - FK »

Kdyby měl někdo zájem mám k prodeji úplně novou pneu continental tuším DOT (5403) 8-)
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Tak jsem se těšil domu - velký plány co všechno udělám a jen jsem včera dojel domu, tak mě odpoledne začlo škrábat v krku a dnes už je to úplně v háji. Skoro 39, z nosu mi teče, jak z kohoutku. Fakt povedenej víkend :evil:
Hanzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanzz »

kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak měsíc stará Nokia C6 je na reklamaci :evil:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

to nase*e, ale v dnešní době to začíná být normální... já už měl novou myčku 3x už musel přijet servis, nová pračka za 15tis. po dvou letech k.o. programátor, nová televize už 2x na reklamaci... a to nekupuji to nejlevnější... ale zlatou střední cestu, a lepší značky... začíná mě to pěkně s*át :twisted:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak mě z elektroniky za posledních asi 5 let jen ten mobil :scratch: Nejhorší jak si člověk za měsíc zvykne na net v mobilu,dotykovej displej atd a teď ti půjčí starýho samsunga :hlava:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jo tak to musí být nezvyk :lol: já si na to teprve zvykám, ale baví mě to půl hodiny a jdu si zapnout normál PC :lol:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak já na tom serfuju buď v práci a nebo u TV,ale doma taky jen chvilku :D
PetrSeky - FK

stačí si o Nokiích něco málo zjistit a je víceméně jasný, která bije...
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

No myslím že kvalitativně jsou na tom všichni výrobci stejně co mám zkušenost tak se sere uplně vše, a ani iphone není bůhvíco - poblém se signálem. když už bych si kupoval m*dku za 18 táců, tak bych chtěl aby to aspoň zvládalo telefonovat bez pitomýho omezování jak můžu ten krám držet :D
Obrázek
Obrázek
keenworth - FK

Kvalitativně na tom nebudou moc odlišně, jen u Nokie se platí hlavně značka...
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Tak chlapi, zítra frčím na STK, tak držte pěsti ;)

Edit: tak proběhlo to cajk, jediná připomínka - zadní brzdy, chvíli je tam musel rozhejbávat :D
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 02. bře 2011 11:21:55, celkem upraveno 1 x.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

No myslím že si člověk s mobilama moc nevybere,ono se sere vše,takže bych zrovna problém jen u Nokie neviděl.Jinak se samsungem jsem si nerozuměl a táta si nedávno koupil novou Nokii E52 a ležela mu v krabici,tak mi ji po dobu opravy půjčil :lol:
M13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M13 »

A co vlastně C6 přihodilo?
1.6 1998
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Taková podstatná věc,že displej nereaguje na dotyk,ale je zajímavý že jen někdy,většinou to začalo večer a ráno přestalo.Ale včera jsem udělal aktualizaci softu a večer jel bez problémů a ráno mi už na něm nešel vypnout budík,protože jde vypnout jen na displeji
M13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M13 »

Tak pokud je v záruce tak není co řešit, ještě že tak.
To že po aktualizaci ovládat šel by odkazovalo na nějakou pravděpodobně sw chybu, kterou by mohl řešit reset, ze svých dávných časů Nokií N73, N82 apod. vím že symbian občas ožije vlastním životem :D
1.6 1998
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Já ještě než jsem ho odvezl našel jak se reset na C6 dělá a udělal jsem ho a nezabralo to,ale podle mě to bude SW chyba,ale co,je měsíc starej v záruce,tak proč ho nedát na opravu ;)
PetrSeky - FK

bývalý spolužák ze střední byl a je magor do mobilů. Už v prváku měl 6 mobilů, jako první měl ericsson s foťákem. Teď testuje mobily v jedný redakci. Vždy preferoval Nokie, ale teď říká, že Nokia je už mimo, symbian je prý průserový, zastaralý. Prostě zaspala... Všem teď doporučuje Samy. Lepší displeje, rychlejší procesory, výborný baterky, spracování je taky někde jinde... Já sám nevím, mám samsunga, obyč low end, šlo mi hlavně o baterku, vydrží 14 dní...
V práci mají nokií hafo, když to mám v ruce, mám pocit jako bych držel sliz, jak ty kryty lítají... Na mým rok starým telefonu vše drží. A to ho nešetřím.
Tak asi tak.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Ono je to asi fakt kus od kusu,protože 2 kolegové z práca mají samsungy a mají je věčně na reklamaci :scratch:

Jinak já si chtěl koupit SE ale vodafone zrovna v nabídce neměl žádnej kterej by mě zaujal do ceny 4000kč,protože víc za mobil nedám
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

bitmap píše:To neni zadna vychytavka, takhle jen setri za naustky. Mistr Trzil naridil pri kazde kontrole povinne dychat, ale na odpovidajici pocet naustku uz prachy neuvolnil, takze v prvni fazi se jen pristroj takhle ofoukne a az v pripade, ze neco zachyti, tak dostanes naustek. Jinak je to normalni Drager, nic specialniho.
Je to ale dobré, že se takto dá ten přístroj obelstít, místo foukání budeš nadechovat a přístroj žádnej alkohol nezaznamená. :chef:
Vasek

Příspěvek od Vasek »

s reklamací dotovaného telefonu (konkrétně od Vodafonu) máme špatnou zkušenost. Tátovi přestala nadávno fungovat N6730 a to tim stylem, že večer ji vypnul a ráno nezvonil budík a po zapnutí naskočila hláška, že došlo k poruše a ať kontaktujeme prodejce (přesný slova si už nepamatuju). Tak ji odnesl do Vodafounu na reklamaci. Tam ji v pohodě vzali a poslali na reklamaci. Ale pak asi někdo zjistil, že je to dotavaný telefon a že se nevyplatí jeho oprava, takže tátovi řekli, že v servisu nemají ND a že teda vrátí peníze-celou korunu. Přitom telefon je starý něco přes rok a stále se prodává. A to že je podmínkou k získání dotovaného telefonu upsání se na nějakou dobu je vůbec nevzrušovalo.
S takovou vychcaností jsme teda fakt nepočítali, navíc tel přestal fungovat bez zjevné příčiny.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

A není náhodou podle zákoníku pokud to nejde opravit nárok na výměnu zboží ? :)
ale on už má asi po záruce .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Aleš

Příspěvek od Aleš »

teď to bylo někde v radiu, nebo na netu ohledně reklamací a záruk na zboží jako nápř 1+nějaký dárek (topinkovač+ konvice např.) atd. Tam mluvili o tom, že i pokud je to jako dárek nebo zboží navíc v nějaké akci třeba tak se vztahují na toto zboží stejné podmínky jako na ostatní. Mluvili tam právě o tom, že kvůli problémům s reklamací a zárukou to prodejci dělají tak že ten dárek je třeba za 1 kč, takže pokud by byl v budoucnu problém tak prodejce ti vrátí kupní cenu 1Kč a splnil všechny zákonem dané povinnosti. Holt češi se nezapřou.

Tohle je zřejmně případ i toho telefonu.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Měl by mít možnost dostat stejný telefon, a pokud ho už nemá prodejce v nabídce, tak jiný telefon o stejné ceně anebo jiný telefon s rozdílnou cenou, s tím, že vyšší cenu doplatí kupující a nižší cenu doplatí prodejce, anebo vrátit zpět peníze za které byl koupen. Pokud kupující při reklamaci jednu z možností sám nevybral, tak ji zvolí prodejce anebo se musí navzájem dohodnout.
Aleš

Příspěvek od Aleš »

Obávám se, že si koupil "služby" + telefon bude figurovat jako bonus a to je podle mne přesně ta situace o které píši. Prodejce se zachoval zcela odpovědně a daný problém s telefonem smetl vrácením kupní ceny.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Ano koupil si služby ale vzhlem ktomu že telefon nefunguje tak ty služby nemůže využít. :)
a měl by mít nárok na nový.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Mc Cali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mc Cali »

Tak já si teda stěžuju.
Jak to, že jsem tohle video viděl až dnes ?
Teda, ne že bych to nevěděl. :hlava:

http://www.youtube.com/watch?v=CtzQDant ... =player_em
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
Odpovědět