Podlaha v garáži
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Podlaha v garáži
Ahoj teď zrovna řeším, co dát do garáže na podlahu - zatím je tam jen holej beton, ale práší to a špatně se to uklízí. Tak přemýšlím že tam hodím buď dlažbu nebo to něčím natřu. Co máte v garáži vy?

Re: Podlaha v garáži
beton, krásně saje, na dlažbě se "zabiješ" strašně to klouže, nebo použij jen penetraci na beton.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to možné ( tím myslím co se výšky týče ), tak zámkovou betonovou dlažbu
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Zámkovku tam právě kvůli výšce dát nemůžu, navíc proti holýmu betonu tam nevidím velký zlepšení, akorát to tolik nepráší. Měl jsem spíš namysli jestli někdo nemá zkušenost s epoxidem 

- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Epoxid je dobrý do garáže kde nic neděláš.Jen postavíš auto a hotovo.Ale jakmile ti na něj spadne klíč,či cokoliv tak se to začne loupat.Kamarád ho má v dílně a říkal že už by to nedal.Myslím že nejlepčí řešení je nějaká protiskluzová dlažba,ale to stojí asi balík.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pochozí zámková dlažba o výšce 5 cm do garáže pro běžné auto stačí. A oproti běžnýmu betonu je to sakra rozdíl, jelikož je dlažba vibrovaná a skletovaná, bude pořád stejná nebude se drolit ani prášit. Můžeš na ní opravovat, bez problémů udrží i hever, ale hlavně podlahu budeš mít pořád suchou, protože vlhkost půjde spárama dolů.
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
no dlažba je asi nejpravděpodobnější řešení, akorát je to strašná drbačka a blbý sou spáry no.. Položit 30m2 dlažby je vopruz.. nic moc v té garáži dělat neplánuju, co si na dnešních autech uděláš sám žejo..

No tak jestli můžu doporučit tak to vyspáduj pod auto a ven, nebo alespoň nějakou jímečku. V zimě neocenitelné.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
dlažba to je pojem, ale jaká
betonová zámková, teraso, keramická, cihlová, dřevěná, či kamená nebo dokonce žulová anebo jseš ve vatě a bude to mramor.

betonová zámková, teraso, keramická, cihlová, dřevěná, či kamená nebo dokonce žulová anebo jseš ve vatě a bude to mramor.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Takže keramika.
A bude to v síle 9mm stačit ??
A bude to v síle 9mm stačit ??
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já mám v garáži betonovou vyhlazenou cementovým potěrem .Jelikož se mě to nelíbilo tak jsem to natřel obyčejným syntetickým emailem a pohoda jednou za pár let se to přetře jak já říkám nový koberec
a není co řešit .Dá se to krásně i umejt a není co řešit.Za těch20 let co tu bydlím tak je druhý nátěr a to jsem to používal i jako natěračskou dílnu .

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
no samozřejmě pokud na to spadne kladivo tak to může rupnout.. ale na to naše domácí ježdění to bude stačit.. a ta cementová stěrka to se dělá jak? maji to v hobbymarketech ?

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ne jen obyč cement s vodou hustota asi jako řidčí bramborová kaše a ocelovým hladítkem nanášet a uhlazovat .
A jestli to už je starší beton tak pořádně zamést a pak taky dostatečně namočit .
A jestli to už je starší beton tak pořádně zamést a pak taky dostatečně namočit .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
keenworth - FK
Mám ten samý problém. Taky bych to rád přes léto pořešil. Na obyč betonu se hrozně práší. Ale zase vydrží všechno. Možná by nemusela být špatná jen nějaká glazura.
Ten epoxid vypadá zajímavě.
Ten epoxid vypadá zajímavě.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
když děláte podlahu v garáži tak o něco mastnější beton a při stahování ho jemně poprášit čistým cementem a ocelovým hladítkem hezky uhladit a máte to hned zgletovaný a krásně to drží a podlahu máte jak v obyváku.Jeto piplačka ale vyplatí se,a když už to děláte na starší podlahu tak do toho cementu přidat trochu štukovýho písku, máto lepší soudržnost a lepší se zpracovává a jasně pořádně namočit podklad věřte 28let na stavách něco dá do vínku!!!!!!!
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna teď renovuji podlahu v garáži.
Skříně a krámy jsem vyhodil. Po stranách jámy je to hlavně vpředu a vpravo zvětralé. Tak chci odsekat sbíječkou zvětralý beton (spíš zbytky hlíny, písku a barvy čím to otec kdysi natíral). Tehdy byl cement nedostakové zboží, tak to tak vypadá. Nechci to brát moc hluboko. Spíš co odstranit jen to zvětralé. Pak mám od sousedky komplet věci od Bralepu. Penetraci, betonový opravný tmel + jemný sklářský písek, barvu na beton. Ještě uvažuji, že z té jámý vyvedu od podlahy ventilační rouru a až do toho okýnka s luxferami a tam umístit větřák co by vytahoval z té jámy vlhkost. Teď jsem půčil od Milwauke sbíječku, tak jdu na věc. Večer penetrace a zítra betonovat - tmelit. Po vytvrdnutí - je do hodiny. Nátěr barvou a poprášení pískem kvůli zdrsnění.
Skříně a krámy jsem vyhodil. Po stranách jámy je to hlavně vpředu a vpravo zvětralé. Tak chci odsekat sbíječkou zvětralý beton (spíš zbytky hlíny, písku a barvy čím to otec kdysi natíral). Tehdy byl cement nedostakové zboží, tak to tak vypadá. Nechci to brát moc hluboko. Spíš co odstranit jen to zvětralé. Pak mám od sousedky komplet věci od Bralepu. Penetraci, betonový opravný tmel + jemný sklářský písek, barvu na beton. Ještě uvažuji, že z té jámý vyvedu od podlahy ventilační rouru a až do toho okýnka s luxferami a tam umístit větřák co by vytahoval z té jámy vlhkost. Teď jsem půčil od Milwauke sbíječku, tak jdu na věc. Večer penetrace a zítra betonovat - tmelit. Po vytvrdnutí - je do hodiny. Nátěr barvou a poprášení pískem kvůli zdrsnění.ex nebožka 1,6 lpg 

-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Na ford foru radí jako barvu i barvu na silnice a vypadá to dost dobře
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=75
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=75
ex nebožka 1,6 lpg 

-
Doda - FK
No ja mam třeba v garazi stary beton na zemi,planovali jsme stěrku a tak dále,ale nakonec jsme se na to vyklašlali,protože je to jen pronájem,takže jsem sehnal starej koberec a na podlaze v garáži mám koberec a je to podle me k nezaplaceni 
-
Hazi - FK
Beton, betonový potěr, silničářská barva, to se mi neosvědčilo, teď máme v garážiš prumyslovou pryskyřicovou podlahu a nemá to chybu. Drží již několik let, muže ti na ni spadnout kladivo, šoupat po ni palety a neni na ni nic znat. Dá se krásně vytírat mopem. Když ti kane olej, v pohodě utřeš a hotovo. A cena byly víc než dobrá.
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Tak sousedka dealerka Bralepu se mě dušuje, že ten betonový tmel vydrží fest i extrém. U místního autodopravce tím opravovali nájezdy na myčku TIR a dva roky a OK. Předtím museli každý rok opravovat. Ptal jsem se kamaráda co dělá stavbyvedoucího ve velké místní firmě a ten mě taky doporučil na opravu podlahy obecně jen betonové tmely a lze i malou tloušťku dle zrna. Pokud beton, tak aspoň deset čísel. Na drobné opravy čistě beton nelze. Dnes mám dalších pár pytlů a zítra se jde na věc. Včera jsem měl půjčenou sbíječku Milwaukee a musel jsem celý povrch odsekat protože to bylo natřené nějakou barvou a asfaltem. To by pak penetračka a potěr odletěl. Zítra jdu s rodinou penetrovat a potěrovat.
ex nebožka 1,6 lpg 

- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
ka-spel:
když to budeš natírat achceš to sypat pískem zamíchej ho do tý barvy je to lepší bude to taky dršnější a budeš ho mít obarvenej
když to budeš natírat achceš to sypat pískem zamíchej ho do tý barvy je to lepší bude to taky dršnější a budeš ho mít obarvenej
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
JJ, tak mě to bylo doporučeno aby to moc neklouzalo. Problém má však s tím, že místy jsem se dostal pod beton. Tehdy se dost šetřilo, cement nebyl a místy je dost slabá vrstva na hlíně. Tak si říkám co je větší zlo jestli tam dát kousek ipy na které tmel držet nebude nebo se na to vyprdnout dát ten tmel rovnou. S tím, že se chytí do stran.
ex nebožka 1,6 lpg