Ahoj,
můžete mi prosím zkusit poradit s mým problémem. Nesvítí mi ani jedno brzdové světla, svítí pouze přidavné brzdové na zadním okně. Zkoušel jsem vyměnit žárovky i pojistku a stále nic, jsem bezradný. Poraďte prosím. Díky předem za každou radu!
Nesvítí brzdová světla
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesvítí brzdová světla
A mas tam spravne zarovky dvouvlaknove?? nebo nepredelaval to nekdo resp neprehazoval mlhovky za brzdovy?? apod pokud se neplet ua mas original 3ty brzdovy tak to je napojeny za levym svetlem takze proud az sem jde pak max vzit multimetr /voltmetr a merit zda tam jde proud.
-
filmal - FK
Dobrý den, mám takový problém, najednou mi přestala svítit brzdová světla, nesvítí klasická světla, ale svítí světlo na pátých dveřích. Žárovky jsou v pořádku a pojistka pochopitelně taky. Vůbec netuším čím by to mohlo být, kldyby jste někdo tušil tak prosím poraďte.
PS: Na vozidle nejsou žádné úpravy ani zásahy do elektroniky.
dík Filip
PS: Na vozidle nejsou žádné úpravy ani zásahy do elektroniky.
dík Filip
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
nesviti ti cela svetla nebo jenom brzdy?skus se podivat jestli se ti nevypojily konektory do zadnich lamp.Ale je divny ze nesviti obe dve najednou
Skus ty konektory pokud budou ok tak pak jedine spinac na brzdovek 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsem to pochopil dobře , tak ti nesvítí brzdy , a nesvítí konc. světla A CO ZADNÍ BLINKRY ????????
já bych viděl volnou kostru u levého zadního světla (je to tak trochu špatně vidět chce to světlo a strčit hlavu do kufru)
já bych viděl volnou kostru u levého zadního světla (je to tak trochu špatně vidět chce to světlo a strčit hlavu do kufru)