Vymontování LPG
- sturgeon
- Kontaktovat uživatele:
Vymontování LPG
Rozhodl jsem se zrušit LPG,musím si ho nechat vyndat v LPG servisu nebo si ho můžu vymontovat sám a pak nechat odstranit z techničáku? Nechce se mi platit 2000Kč servisu když to zvládnu sám.Ještě mám dotaz,když si ho sám vyndám a nechám ho zapsaný v techničáku bude problém na technické když tam fyzicky nebude a v techničáku bude psaný?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vymontování LPG
Důležitý je aby ti odbor dopravy vymázl alternativní pohon z velkýho i malýho techničáku.A k tomu potřebuje potvrzení o odborné demontáži.Tak to chodí u nás.Kraj od kraje se to může lišit,takže nejlepší je když si brnkneš na váš odbor dopravy.
Na STK budeš mít 100% problémy.
Na STK budeš mít 100% problémy.
- sturgeon
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpověď,je to tak jak píšete,musí se nechat odborně vymontovat =( .
-
plavec - FK
Když jsem trvale odhlašel auto, tak jsem plyn vymontoval sám a na úřadě je to nezajímalo, ale to asi nebude tenhle případ.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Při odhlášení jim to může být jedno ,protože to LPG už nezprovozníš. A vozidlo je trvale vyřazeno z provozu ,pak už nesmí na veřejnou komunikci,nebude nikoho ohrožovat. Nevím ,jestli ho servis namontuje do jiného vozidla,jelikož bylo toto zařízení zlikvidováno s vozidlem--OFICIÁLNĚ.
-
plavec - FK
Není v tom problém. fyzick ten samej systém lpg mi pak přemontovali do jinýho auta stejnýho tpu. Kdž jsem se ptal, jak to udělaj papírově, řekli mě ať se o to nestarám, že to nějak udělaj. Prej objednali nový papíry na to lpg a na ty se to udělalo. Nikde nebyl problém a prošlo to. Tím ale netvrdím, že je to tak správně.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
A to nechtěli vidět ani původní papíry?
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
Dneska s tím dělají celkem caviky-je to v nějakém registru vozidel zapsané. Při montáži LPG se nahlásilo (tuším do Prahy) že bylo vozidlo přestavěno, nicméně mi bylo řečeno, ať si na dopravní ins. zajedu až za cca 3 dny, aby to tam vůbec bylo zapsáno.
Při demontování by to měl provést servis a na DIS ti za 50kč vymažou LPG a dají nový malý TP.
Při demontování by to měl provést servis a na DIS ti za 50kč vymažou LPG a dají nový malý TP.
mě při montáži udělali zápis přímo do TP a s tim sem šel na úřad 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
To jo, do velkého ti to nadatluje firma, co to montovala, nicméně pak musí kontaktovat někoho, kdo má ten registr na starost, aby si to zapsal. Ty si už jen na úřad zajdeš to nechat posvětit a vystavit malý TP se zápisem.