Průchodka - protažení kabelu u pojistkovky

vybavení a úpravy interiéru atd.
Wenca - FK

Průchodka - protažení kabelu u pojistkovky

Příspěvek od Wenca - FK »

Zdravím chlapi, potřebuju si protáhnout plusák na zesík od baterky, ale nevím jak se k ty průchodce dostat zevnitř. Nemam kastlík ale airbag a tak se ptám, jestli kdyz ho vymontuju tak se k tomu dostanu? staci mi nejak ten kabl nasmerovat a vytahnout nekde u pojistkovky...a k tomu bagu, kdyz vyloupnu tu středovou krytku co vystřeluje a odšroubuju samotnej bag, dostanu se tam pak uz? nebo musim rozebrat cely to torzo kasliku i držák na bag? a muzu bezbečně odpojit konektror bagu? neda mi to na držku? :-D (samo ze s odpojenou baterkou) a nezapise se mi do jednotky nejaka chyba airbagu po odpojeni? vag kdyžtak mám...díky moc
Marty_pv - FK

Re: Průchodka

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Ad průchodka - musíš vyndat airbag a pokud nemáš dětský ruce tak i jeho plechovej držák, já to protahování nemám rád protože je tam hrozně málo místa, nejlíp asi pomocít drátu a tahat z motorovýho prostoru do kabiny
Ad airbag - veškerý práce jedině při vypnuté baterce a připojit ji až když budeš zase mít všechno hotovo a zapojeno
Wenca - FK

Re: Průchodka - protažení kabelu u pojistkovky

Příspěvek od Wenca - FK »

tak hotovo, šlo to celkem hladce :) kabel sem jen prostrčil a hned vykouk takze žádný drátování :) držák airbagu sem taky sundavat nemusel :)

tady sem udelal asi 5 fotek, třeba se někomu hoděj :) http://wencadnb.rajce.idnes.cz/Demontaz_pytle/
Odpovědět