Mobily - výměny lcd, krytu, eBay - Brno

Nabídka služeb klubáků pro klubáky
Pravidla fóra
Cílem této sekce je dát na vědomí který člen klubu poskytuje nějakou servisní službu pro ostatní "klubáky"

každý poskytovatel si založí vlastní topic aby byl přehled

jako příklad uvedu toto: ;)

název tématu:
Luka$ - diagnostika

text v tématu:
CO: diagnostika VAG, zjištění PIN kódu Imobilizéru
KDE: Východní čechy
KDY: Dle dohody, většinou po 17h
KDO: Luka$
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Mobily - výměny lcd, krytu, eBay - Brno

Příspěvek od Matuhsch »

Co: Vyměním prasklé lcd, kryt, u sonyericssonů přehraju software, dále jsem schopen objednat cokoli z eBay, originální kryty z cnn.cn
Kdo: Matúš Jánsky
Kde: Brno
Kontakt: matuhsch@gmail.com
Obrázek
Obrázek
jen-da - FK

Re: Mobily - výměny lcd, krytu, eBay,

Příspěvek od jen-da - FK »

Ahoj,
využiji tvých služeb :lol:

Potřebuji poradit, scháním mobil, né moc drahý, použitý, na vzhledu a stavu mi ani moc nezáleží, spíš jen na funkčnosti.

Předtím jsem měl samé siemensy, snad 8 modelů jsem vyzkoušel :lol:

už půl roku mám sony ericsson k770i, dobrý telefon, hlavně displej a foťák, až do teď i výdž baterie (už týden ho musím nabíjet každý den - asi baterka KO), a navíc má i něco se zákadní deskou - asi - když do něj klepnu, nebo ho trochu mechanicky namáhám - rozhodí se display (ale displejem to asi není). To je jedno, zkrátka již dosluhuje, mikrofon jsem mu už taky musel měnit - možná jsem to víc přehřál horkovzduškou.

Na inzerátu jsem objevil SE k530i za 300kč, prý funkční, tak jsem ho vzal, ale nejde ani za boha. Spíš mi připadá, že se v něm hrabal nějaký kutil. Takže pořád nemám zase plně funkční telefon.

Potřebuji poradit, po jakém telefonu mám sáhnout - nejlépe SE nebo nokia
moje představa: displej 320x240, paměťová karta, lepší foťák (nejlépe autofokus), rozměrově malý (aby to nebyla nějaká cihla), větší výdrž baterie. Skrátka něco jako k770i. wifi výhodou

Nebo nějaký malý telefon - třeba jako tem SE k530i asi taky pěkný kousek je k550i :?:

A aby byl levnější - protože mě telefon na stavbě nikdy nevydrží více jak rok

A jestli taky o nějám nevíš :?:

předem děkuji
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

A co té K530 konkrétně je?
K550 je dobrý telefon, případně W610i ale to je starší než ta K770 cos měl předtím, defakto to nic neumí. Jako já už asi 5 let používám starou K750i, nevyplatí se mi investovat do mobilu - wifi nepotřebuju.
Záleží kolik jseš ochotnej investovat, jestli 1000 nebo třeba 3..
Dneska to všechno směruje k cihlám s dotykovým displejem.
Ale třeba C905 ta by ti mohla vyhovovat - 8mpx fotak, wifi...
rozhodně nic s dotykovým displejem - nic to nevydrží
z těch levnějších třeba Nokia 6300i 2mpx, wifi, pozor ta bez i v názvu wifi nemá
Obrázek
Obrázek
jen-da - FK

u té k530 mi připadá, že někdo odpájel jeden obvod - ale nevím, jestli to tak má být nebo ne, nemám to s čím porovnat. zkrátka nereaguje vůbec na nic.

jinak ta k550 se mi taky docela líbí, asi se po ní podívám. Jinak to wifi zase až tak nepotřebuji - spíš pro zajímavost.

Ta nokia 6300 se mi moc nelíbí, a hlavně prej vydrží baterka málo - ale zase má pěkný display
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

BEZ WIFI :6300/W880i/W890i
Prakticky je to ale furt na jedno kopyto, prostě bych šel po nějakým zachovalým kusu, máš menší pravděpodobnost že do toho vrtal kutil, a většinou se ti vyhnou problémy se sluchatky, mikrofony
Tu k530 bych dotyčnému otřískal o hlavu.. Jediné co můžeš s ní ještě zkusit přehrát software - nabiješ baterku, stáhneš SEUS ze stranek sonyercssonu a postupuješ podle instrukci..
K550 mám doma jednu - výdrž je zhruba 4 dny, fotky normální, malej displej, častý problému tohoto modelu: vadné pixely na LCD, problémy se signálem., praskaní krytu. Není to nejhorší telefon, ale nic moc
přehrátím softwaru z toho uděláš W610 - walkman.. sehnat se dá za 900 celkem zachovalej
Obrázek
Obrázek
jen-da - FK

OK, díky za rady. Možná se podívám i po tom co mám nyní - k770i -ten mi připadal v pohodě, dokud fungoval :lol:
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

Tohle vypadá dobrá nabídka: http://aukro.cz/sony-ericsson-c905-s-vy ... 73546.html
takový ty co prodávají bez příslušenství jsou většinou mrdky nebo čórky
Obrázek
Obrázek
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

Obrázek
Obrázek
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

hosi a neni lepsi nez soupacka,c 902i? mel jsem to a vydrzel toho na moderni telefony hodne,padal a padal,furt jede,ja bych volil spis ho :-D
jen-da - FK

To jsem ani nevěděl, že ta w880 je tak malá :D
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

Ono je to dneska prašť jak uhoď, kvalitní mobily už se nevyrábí. Tak ta c902 by mohla být lepší no.. Já zas takovej odborník nejsem, vyměnil jsem pár krytů a displejů buď doma nebo kámošům, přehrál software na walkmana kde to šlo a to je tak vše..
Obrázek
Obrázek
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matuhsch »

Mě to přijde z těch levnejch asi nejvhodnější, a mohlo by to neco vydržet když je to z kovu..
Obrázek
Obrázek
jen-da - FK

ta c902 je taky pěkný telefon, jen jich je o troch míň, než ostatních, hůř se shání
Odpovědět