kabeláž 5 dvere

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
Suri
Kontaktovat uživatele:

kabeláž 5 dvere

Příspěvek od Suri »

ahoj , nevie niekto kam vedie kabeláž s paitych dverí ? ide to niekde dole stplikom alebo pod tapacír strechy ? dá sa to tam niekde efektívne rozpojiť a zase spojiť ?
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: kabeláž 5 dvere

Příspěvek od 103457 »

Vede dolů k LZ světlu, rozpojit to tam nikde nejde pouze ve dveřích.
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

a vedú teda sloupkem? k lavému svetlu a tam sa zapájajú na svetlo kufra a na brzdové , a ostatné pokračujú dopredu - stierač ostrekovač ?
mikka

Příspěvek od mikka »

Ne přímo na levé světlo. Kousek od světla je konektor, šesti- nebo osmipinový, podle roku výroby auta. Tam vedou dráty od 5.dveří - osvětlení SPZ, stírač, doběhový kontakt stírače, vyhřívání zadního skla, kostra, případně ještě třetí brzdové světlo a mikrospínač zámku pro osvětlení kufru.
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

díky , tam to odštiknem a natiahnem
Jozan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozan »

zdravím, nevíte kde se v 5 dvěřích spojujou kabliky kostry? přestalo mi jít 3tí brzdový světlo, je to kostrou, tak asi natáhnu novej na ten spoj, měl by být ještě ve vratech asi... :salut:
chiquillo - FK

Příspěvek od chiquillo - FK »

Spoje kabliků pro kostru najdeš u levého zadního světla
mikka

Příspěvek od mikka »

V pátých dveřích se dráty kostry spojují uvnitř kabelového svazku. Ze všech spotřebičů jde do svazku vždycky jen jeden kostřicí drát a ty se postupně v kabelovém svazku na sebe napojují. Z pátých dveří nakonec vystupuje jeden hnědý drát a jde na konektor pro páté dveře na pin č. 6.
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

Za nějaký čas přistoupím k výměně pátých dveří. Tak se ptám - jak vytáhnu neporušenou kabeláž ze současných dveří? Odpojit jen nějaké konektory nepůjde? Ale moc nedoufám, že by prošly ty konektory výstupním otvorem a hlavně tou gumovou průchodkou (musím ji vyměnit).

Takže jak? Vypíchávat všechny piny? Nebo něco není třeba? Co topení okna?

Zatím jsem do toho nelezl, třeba až kouknu na ty moje "nové" dveře, tak mi to bude jasné...ale jen tak pro předběžnou orientaci.

Jo ještě - když to budou dveře ze staršího typu do 98 (já mám novou tvář 98), nepřekvapí mě tam něco nepříjemně? Zámek, brzdové...co?
LucasCZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LucasCZE »

Vypichnout musis piny z konektoru pro sterac, zbytek projde v pohode...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
hydrant

Příspěvek od hydrant »

http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 9e#p146295
Dělal jsem to sám, včetně zadního okna. Vřele doporučuju natahat do nepověšených dveří provázky. Nezapomeň odbočit levý drát od vyhřívání ať to zas nemusíš tahat nazpět. Původní textilní izolačka maže jako čert. Měl jsem týden zamatlané pazoury.
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

LukasCZE - tak to je docela dobrá zpráva, dík...

hydrant - dík za odkaz, dobrá zkušenost. Já se chystám navázat ty provázky (nebo spíše nějaké tenčí kabely) na stávající konce kabeláže v těch nových dveřích (kabeláž je tam kompletní, akorát uskřípnutá kompletně u přechodky)...pak za uskřípnutej konec to celé chci vytáhnout ven s těma navázanejma provázkama. Snad si to nepředstavuju jak Hurvínek válku... Ještě jsem nekoukl pořádně jestli tam mám spínač světla kufru - to bych zámek nechal bejt, ten co mám teď stejně nejde klíčem a jen odskakuju. A jak jsem ty nový dveře půl roku neviděl (pečlivě uskladnil), tak ani nevim jestli mají brzdový světlo. Jestli nemají, tak doufám půjde lehce přemontovat....???
Odpovědět