Jedu na plyn a PC ukazuje že jedu na Benzín

se sporákem místo motoru :D
petroscarlos - FK

Jedu na plyn a PC ukazuje že jedu na Benzín

Příspěvek od petroscarlos - FK »

Ahojte mám namontováno LPG na 1.6 a mám palubní PC když nastartuji tak mi to ukazuje spotřebu benzínu jakmile se mi to přepne na plyn tak na PP bylo 0.0 l asi první tři jízdy a navyšovali se mi kilometry do ujetí nádrže. Asi poslední 4 jízdy i když jedu na plyn mi to ukazuje spotřebu benzínu. a kolísa 0.9 , 1.7 , 4.5 a tak různě je možné že mi tam jde i benzín a současně plyn? mám Lovato sekvenčí. V dílně kdy mi to montovali mi natankovali 12 l plynu už jsem ujel asi 150 km. V nadrži na benzín bylo asi 9L rezerva už občas svítí. Vijíždím vžy až mi to sepne na plyn na beňo možná ujeto 3 KM. děkuji za rady
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Re: Jedu na plyn a PC ukazuje že jedu na Benzín

Příspěvek od Jozefj »

No a neukazuje PP spotřebu na ben.po nastartování a to se sytičem.
petroscarlos - FK

No jak říkam nastartuji 3-4 min přepnuto na plyn a jedu a stav spotřeby se pohybuje 1.3 . 0.9 , ....... a včera odpoledne jak jsem jel z práce tak mi to jelo a nic to neukazovalo furt 0.0. a do ujetí nádrže na benzín jsem měl 397 km a dnes ráno to dělalo to stejné přepnuto na plyn a jelo 1.5 , 4.3 , 0.7......
Je možné že to dělá teplota??? Kolik bych asi měl spotřebovat Litru benzínu na starty?? Za ty dvě stovky plynu které mi natankoval v dílně jsem ujel 162 km.Chci natankovat 10 litru benzínu a plnou nádž plynu a vyzkoušet jakdlouho těch 10 litrů vydrží. Známa mi říkala že jí to stačí na měsíc . Denně mám 2 starty 40kmcelkem denně ujedu.
petroscarlos - FK

Jozefj píše:No a neukazuje PP spotřebu na ben.po nastartování a to se sytičem.

no nevím zda mám sitič.Ano po nastartování to ukazuje.Ale jakmile se to přepne na plyn tak to neukazovalo nic 0.0. až teprve teď.
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

pokud je to benz. ,tak ´´sytič´´to má automatický a na něj si to může vzít i 16l/100km. 10 litrů na měsíc benzinu by mělo stačit určitě, Pokud to studené nežete jako hovězí.
Odpovědět