Problém so svetlami
-
marek123456789 - FK
Problém so svetlami
Prosím Vás o radu.zrejme odrazu,teda naraz prestali svietiť predné ľavé tlmené a obrysové svetlo.Taktiež zadné ľavé koncové svetlo.Nesvieti ani osvetlenie ŠPZ.Poistky po premeraní by mali byť všetky v poriadku.Ďakujem.
Opravujem po výmene žiarovky na prednom tlmenom teda ľavom svetle nesvieti už len ľavé predné a zadné obrysové svetlo a osvetlenie ŠPZ.Nemôže byť problém v spínači?
Dodávam,že poistky som meral.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 30. bře 2011 8:19:11, celkem upraveno 2 x.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém so svetlami
Možno to budě nějaké relé v pojistkovke v háji,mal som to isté relé 18 ináč tu na fóre nájdeš rady v topiku elekrína
Na relé je napojena i pravá strana, takže relé nebrat. Pokud nesvítí to co uvádíš, tak jedině pojistka č. 22.
Levé tlumené světlo - nejspíš bude v háji žárovka. Světlo "visí" na pojistce č. 8, ale to by ti pak nesvítila ani kontrolka tlumených světel, která je napájena také přes tuhle pojistku.
Levé tlumené světlo - nejspíš bude v háji žárovka. Světlo "visí" na pojistce č. 8, ale to by ti pak nesvítila ani kontrolka tlumených světel, která je napájena také přes tuhle pojistku.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a mám takový pocit že osvětlení spz je zapojeno vpravo , nejdřív bych prověřil přívod u žárovek , žárovky a kostru do pátých dveří
Ferdíku, podle schemat co mám je SPZ-ka a lampička v kufru na levém zadním světle.
Kostra pátých dveří nemá vliv na svícení levé parkovačky a tlumeného světla.
Kostra pátých dveří nemá vliv na svícení levé parkovačky a tlumeného světla.
-
marek123456789 - FK
Závadu mi odstránil brat,keď pri poistkovej skrinke si všimol nedosunuté dva kontakty.Banalita a predsa auto nie schopné prevádzky.Ďakujem za rady a tým aj za Váš čas.