pojisteni auta - kde?

pokec o všem možném i nemožném
lord_sef - FK

pojisteni auta - kde?

Příspěvek od lord_sef - FK »

Zdravim vas, platim za rok pojistku u generali cca 3600kc i s pojistenim proti srazce se zveri, bez tohoto pojsiteni by to vychazelo tusim o 500kc mene, ale i tak me to prijde dost.. chtel bych se zeptat, zustat i nadale u generali nebo mam moznost prejit k pojistovne slavia za 2290kc za rok... co poradite? nebo poradite neco jineho? diky za informace-

PS : jde o feldu 1,3 MPI 50kw, muj vek 21let, zadna pojistna udalost jeste nebyla,
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Re: pojisteni auta - kde?

Příspěvek od Michelin1 »

Slavia nerada plati, i co se tyce treba pripojisteni celniho okna.
Ale jinak bych sel tam kde to je nejlevnejsi :D
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
goodFela - FK

Příspěvek od goodFela - FK »

Mě teď Mejra sjednal pojistku u Kooperativy. Když jsme jim dodali papíry od pojistky mýho táty, tak jsem dostal jeho bonus (skoro plnej). Takže teď platim asi 2600 ročně a mam to i s pojistkou proti srážce se zvěří ;) Napiš Mejrovi. Ten se vyzná :)

Jinak stav mam podobnej jako ty. 1.3ka, 20 let, bez nehody.
lord_sef - FK

aha, no, slavia teda nic moc jo? jinak jeste premyslim ze bych zustal u generali ale zrusil to pojisteni srazky se zveri a radeji si nechal pripojistit celni sklo, preci jen kdyz jedu v noci, jedu opatrne - u nas je zvere a zvere takze neprehanim a predvidam...
S.I.K.I. - FK

Příspěvek od S.I.K.I. - FK »

Zdarec tak koukam dobrá diskuze. No tak moje troška do mlýna.... Jsem s mazlem u pojišťovny UNIQA, a i s připojistěním čelního skla jsem tam za 2499kč. Zatím jsme neměli nejmenší problém.... budu si najaře měnit okno mám tam totiž ďurku :) tak dam kdyžtak vědět jak plnily....
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

SLAVII NIKDY!!! Servis nulovej, kámoš je honí už dva měsíce po nehodě.. Nemají moc likvidátorů.. Když už tak Koopku, Wustenrot, Generali.. Ale pro 1.3 Generali podle mě drahé..

Uniqa gut, ale ne na povinné ručení :D není to jejich obor :D hlavní..
lord_sef - FK

u generali platim 3500kc rocne i s pojistenim proti srazce se zveri, myslis, ze by se dalo vymyslet neco vyhodnejsiho a zaroven spolehliveho? treba misto te zvere pojisteni celniho skla...?
lord_sef - FK

takze kdyz to tak vezmu vsehovsudy, tak kooperativa a generalli je defakto nastejne cene, slavia je k nicemu, jeste by prichazelo na radu CSOB ale to je taky cenove jako generalli...takze na to nejspise asi kasli a necham generalli, zeptam se, jaky vyznam ma jak jsi psal zrusit puvodni pojistku a znova zalozit pres tu samou pojistovnu? diky za objasneni
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

hlavní je kdo vám dělá pojistku, jestli nějaký známí nebo tak, a jaký vám může dát bonusy... já jsem si teď dva týdný zpátky udělal pojištění u Generalli 70/70 s připojištěním zvěře na objem 1.8l za 2700,- ročně :salut: jeden hodný pán mi dal max bonusy ...
lord_sef - FK

aha:) no a mel bych narok nebo mohl bych dostat nejake bonusy nebo tak neco kdyz mam jen zminovanych 21roku ? nebo jak se dostat k takovemuto clovekovi?:D nikoho v okoli bohuzel neznam.
hledacz - FK

Příspěvek od hledacz - FK »

Protože mi ta pojišťovna vyhovuje, to je jeden z důvodů a druhým důvodem je cena, potažmo individuální nastavení produktu. A to ti prostě v pojišťovně na přepážce neudělají. Rozhodně ne tak, jako když máš pojišťovacího poradce, který se v tom vyzná, spolupracuje s danou pojišťovnou a může srazit i cenu pojištění, případně vylepšit nastavení produktu o nějaké výhody navíc.
lord_sef - FK

ajo takhle:) no a zeptam se, kde nejakeho poradce pro generalli sehnat? nebo kde na nej narazit?
hledacz - FK

Šéfe, jeden poradce ti už v tomto tématu odpovídal a má to napsané i v podpisu. Zkus se ho zeptat a uvidíš.
lord_sef - FK

diky:) ja myslel ze je treba poradce z danne lokality...
hledacz - FK

To ti bohužel nepomůžu, jelikož to tam u vás neznám, ale myslím že v době internetu není problém si nechat sjednat pojištění od někoho přes půl republiky. A pokud zdejší člen bude k tomu ochotný, tak nevidím důvod proč jeho služby nevyužít. Vše je jen o domluvě.
dinkin - FK

Příspěvek od dinkin - FK »

Já mám českou pojišťovnu, smlouvu jsem zakládal když mně bylo 18, takže úplně první pojistka. Normálně by to vycházelo na nějakejch 4500, ale mám skoro plný bonusy od taťky, takže platím ročně 2200Kč ;) Tak pokud máš někoho, kdo by ti dal bonusy, tak si myslím, že je to celkem luxusní :thumright:
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Klucí, pokud mi pošlete INFO k ohledně auta a vaší osoby tak mohu Vám vyhotovit nabídku..

Jinak nejlepší na tom je, že stejně vše záleží na pojištovně viníka a ne na váší.. Ale i tak je lepší mít co nejkvalitnější pojištovnu za slušnej peníz..
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

Mejra když trumfneš mojich 1700,- s dvouma rokama bonusu tak to přepojistim :D
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

ostatní si kdyžtak zkuste www.japl.cz ;)
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Já mám kooperativu asi za 3800.- i s havárkou a připojištěním sedadel. Asistenčka v tom je určitě taky nějaká zadarmo. Rozhodně spokojenost, už jsem i boural a jednou mě i jeden naboural,vše rychlý úplně bez problémů. Zaplatili mi opravu za 20000 ve značkovým a nikdo dneska nepozná že tam něco bylo.
hledacz - FK

Já tedy bych si dovolil využít služeb Mejry, ale bylo by to tak za cca 3 měsíce. Šlo by to?
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Na sraze v Mohelnici jsem se bavil s AlešemScoutem a jeho mamka dokáže poradit s pojištěním, myslím, že se nebude zlobit, když se mu ozvete ;)
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

hledacz píše:Já tedy bych si dovolil využít služeb Mejry, ale bylo by to tak za cca 3 měsíce. Šlo by to?
Okej, stačí napsat až to budeš potřebovat..
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

PetrMPI píše:Já mám kooperativu asi za 3800.- i s havárkou a připojištěním sedadel. Asistenčka v tom je určitě taky nějaká zadarmo. Rozhodně spokojenost, už jsem i boural a jednou mě i jeden naboural,vše rychlý úplně bez problémů. Zaplatili mi opravu za 20000 ve značkovým a nikdo dneska nepozná že tam něco bylo.
Dobrá práce.. ;)
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Sadra17 píše:Mejra když trumfneš mojich 1700,- s dvouma rokama bonusu tak to přepojistim :D
Mohu se zeptat u jaké pojištovny pojištěno??

Jestli Triglav, tak je mi vše jasné :D To pak každýmu udělám povinný ručení za 1000, pokud bych to tak řešil.. :hlava:
Peters56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 »

Tak letos asi změním pojišťovnu, nechal jsem si udělat kalkulaci u Allianz kde máme pojištěn byt a vyšla mi při poj. limitu 80/80 mil. + poj. všech skel v hodnotě 15.000.-Kč roční platba 2.584.-Kčˇ. Teď u Generali platím necelých 2.700.-Kč ročně ale skla mám jen v hodnotě 5.000.-Kč a poj. limit 35/35 mil. Už je započítán 50% bonus. V práci jsem viděl nabídku nějakého zprostředkovatele od Generali na 55% bonus při uzavření nového povinného ručení :shock:
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56
Obrázek
S.I.K.I. - FK

Příspěvek od S.I.K.I. - FK »

Já jsem přišla k bonusům v pohodě, děda když mi odkazoval stařičkou škodu 100 a byli jsme ji tenkrát přepsat tak na pojišťovně seděla jedna milá paní a ta se ho zeptala jestli má v úmyslu ještě někdy jezdit. Děda jí řekl že ne, že už je na to starej. A paní na to a nebude vám vadit když vaše bonusy převedu tady na vnučku? samozřejmě že nevadilo, no a je to, mám plnej bonus ve 23letech dost dobrý ne? Ještě že byl děda takovej dobrej člověk
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

No převod bunusů už je dneska normální.. Kooperativa má i to, že pokud se takhle převedou bonusy v rodině, tak jsou na sobě všechny pojištění nezávislá.. To znamená, že i děda by mohl jezdit a i další a pokud by někdo boural, tak malus bude mít jen ta určitá osoba a ne i ten co jí "dal" bonusy.. Tudíž nebuďte blbý a kdo nemá plný bonusy a někdo z rodiny má větší, tak zde je možnost.. :salut:
Aleš

Příspěvek od Aleš »

Dostal jsem teď nedávno zajímavou nabídku od "české" mají teď nově že pokud tě někdo nabourá, vše vyřídí oni, přistaví ti auto na tři dny a to i tehdy když jsi nehodu zavinil ty. Cenově to s bonusama nevycházelo zas nějak hrozně- kolem 1700,-
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

pro mě je momentálně nejlevnější právě Generali, mám obsah 2,5 a platím 4,5tis. ročně, škoda 70mil./70mil. pojištění pro případ srážky se zvěří (do 100tis.) a pojištěné všechny okna (do 10tis.), asistence zdarma do 500km...
Aleš

Příspěvek od Aleš »

tak na tu asistenci zdarma a 500km pozor. Mám taky asistenci, zatím jsem ji nepotřeboval a snad potřebovat ani nebudu. Píšu proto, že třeba zrovna ČP jak píšu níže tam má mmj, do nejbližšího autorizovaného servisu,max 500km. Se škodovkou to máš tak max. 20Km, takže mne ani neodvezou do garáže ať se můžu povrtat v autě sám.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

nebudu to tu procitat ale dam ti par tipu...bud si najdi nekoho znameho kdo by ti to uzavrel (ja to tak udelal a platim od samych 18-let 2200,- rocne u CPP) mamina ma facko u Kooperativy tam platila asi 4500,- kdyz jsem ji rekl at se na to vysere ze ji to zaridim, ejhle pojistovna nechtela ztratit pojistence a hned to stahla na 2200,- to same jsem poradil asi 3-em lidem u kooperativy a fungovalo to...takze zkus na pojistovne udelat bububu a uvidis... verim ze aji nejaky mistniklubak zrizuje pojistky
méně znamená někdy více...
Obrázek
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Každopádně kooperativu doporučuju všema deseti na všechny druhy pojištění. Z cestovního mi např. zaplatili za přepadení v paříži odškodnění během dvou týdnů.
Mít pojištěnou havárku se hodí i kvůli amortizaci dílů a spoluúčasti. Dá se jednoduchou kličkou obejít.
Taky neni problém kooperativu zprostředkovat a vypočítat odhad. Mamka pro ni pracuje.
Odpovědět