Pojďte si postěžovat,pokecat...
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
Mě na ní vadí několik věcí (nebo mě se to tak zatím nedařilo) ale to hlavní je že neumí nahrávat smyčku,tzn nahraje kartu (4GB cca 1 hodina záznamu) a končí.Pak se musí vyndat karta nebo připojit k pc a kartu smazat/zkopírovat a znova vložit atd.
Nabíjení taky celkem nic moc....žádná signalizace nakolik je nabitá,kolik ještě zbývá....
Abych si nahrál cestu někam ne moc daleko je dobrá (kvalita obrazu mě dost mile překvapila,i když se mi zdálo že se chvílema obraz vlnil) ale to je tak všechno.Kdybych si znova vybíral nějakou onboard kamerku tak bych koupil nějakou vymakanější.
Jinak samozřejmě vím že to není přímo kamera do auta ale má i další využití.
Suma sumárum...za ty prachy (10$ z Ebay i s poštou) ujde.
Nabíjení taky celkem nic moc....žádná signalizace nakolik je nabitá,kolik ještě zbývá....
Abych si nahrál cestu někam ne moc daleko je dobrá (kvalita obrazu mě dost mile překvapila,i když se mi zdálo že se chvílema obraz vlnil) ale to je tak všechno.Kdybych si znova vybíral nějakou onboard kamerku tak bych koupil nějakou vymakanější.
Jinak samozřejmě vím že to není přímo kamera do auta ale má i další využití.
Suma sumárum...za ty prachy (10$ z Ebay i s poštou) ujde.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak já ji nemám na natáčení celý cesty,natáčím pouze třeba 10 minut záznamu,stejně nevím co bych s víc dělal.Líbí se mi na ni hlavně to že ji plánuju přilepit na zadní nárazník a pokud upadne,je mi to jedno 
-
Radeggast - FK
Ivarek: Už jsem myslel, že to vlní jenom mě...
Vnitřní akumulátor je úplně na prd a dokud nebyla možnost napájet přímo, byl to celkem opruz... To, že nenahrává do smyčky mě vyhovuje (kvůli tomu, že se tam toho moc nevleze - u mě asi 2 hodky - 8GB) tak bych si nerad přemazal to, co tam mám... Pokud je však možnost dát velkou kartu nebo časové razítko, smyčku považuji za nutnost... Jenomže to už se dostáváme k úplně jiným kamerám s úplně jiným účelem... 
kejzi: No jo, ty to používáš pro krátké nahrávky... Já ji používám jako tzv. "černou skříňku", která v případě nouze může velmi dobře posloužit (např. při nehodě, kdy se druhý řidič vzpírá, že to není jeho vina, nebo, v dnešní době velmi oblíbené, "Trpišovského nehodě")
kejzi: No jo, ty to používáš pro krátké nahrávky... Já ji používám jako tzv. "černou skříňku", která v případě nouze může velmi dobře posloužit (např. při nehodě, kdy se druhý řidič vzpírá, že to není jeho vina, nebo, v dnešní době velmi oblíbené, "Trpišovského nehodě")
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 05. dub 2011 17:55:56, celkem upraveno 1 x.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
ale natáčí ti to fest pěkně teda,mohl bys ukázat nebo poradit jak to v autě připevnit?
mě to teda vlní fakt hrozně 
-
Radeggast - FK
Mám to přidělaný na zrcátku normálka oboustranou páskou na jeden ten přídavný nástavec... Kdyžbyste byli alespoň tři, kteří by to chtěli vidět, tak můžu nafotit a udělat malou recenzi...
Mě to vlní hlavně když stojím... 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Mě při stání taky vlní obraz a za jízdy vůbec a to jsme to měl přidělaný jen na cloně
Jinak pokud cestuješ hodně,tak se to asi jako "černá skříňka" hodí,kolikrát to asi může pomoct
Jak to v autě napájíš? To máš někde USB a nebo nějakej adaptér?
Jinak pokud cestuješ hodně,tak se to asi jako "černá skříňka" hodí,kolikrát to asi může pomoct
-
Radeggast - FK
Napájecí kabel od PDA... Ale teďka mě napadá, co budu dělat, až budu potřebovat navigaci...???
Budu muset asi střídat... 
Jinak se to ale bude muset nějak upravit to napájení, jelikož mě teďka od zapalovače k zrcátku vede kabel...
Jinak se to ale bude muset nějak upravit to napájení, jelikož mě teďka od zapalovače k zrcátku vede kabel...
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Radeggast píše:Hanus: Jo jo, je to tím natočený... Potěšil mě novej firmware, kterej umožnuje natáčet při připojeným napájení, takže můžu točit do velikosti karty...
Novej frimware ? .. kde?
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Radeggast - FK
Návod je tu... Stačí nahrát ovladače (to odstranění data jsem nezkoušel) a fachčí to...
-
Doda - FK
No nějakou recenzi by jsi udělat mohlRadeggast píše:Mám to přidělaný na zrcátku normálka oboustranou páskou na jeden ten přídavný nástavec... Kdyžbyste byli alespoň tři, kteří by to chtěli vidět, tak můžu nafotit a udělat malou recenzi...Mě to vlní hlavně když stojím...
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
Jen technická mimo vše - dneska jsem navštívil Tálinský rybník a tam po břehu desítky pochcípaných ryb.. Je to normální?
Jo a dneska se nám narodilo činčilátko, tak kdyby někdo chtěl.. SZ
Jo a dneska se nám narodilo činčilátko, tak kdyby někdo chtěl.. SZ
3D tisk
http://mejra.cz
http://mejra.cz
-
Kulis - FK
..........desítky pochcípaných ryb.. Je to normální?
začalo sčítání ryb a vodníků tak ryby vyskakujou na břeh,aby to ochránci přírody měly jednodužší
začalo sčítání ryb a vodníků tak ryby vyskakujou na břeh,aby to ochránci přírody měly jednodužší
-
chipp - FK
jsem o víkendu v práci a nudím se strašně moc
... uzž mám projeté 90% topiců v "naše vaše stroje" a nevim co dělat dál..pojďte si někdo zahrát slovní fotbal

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
chipp: Jdi na chat,nikdo tam není 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A znovu změna ve výbavě autolékárničky ,doufejme že už poslední na delší dobu.
Mnozí si už určitě všimli
http://www.novinky.cz/domaci/230544-pov ... iardu.html
Mnozí si už určitě všimli
http://www.novinky.cz/domaci/230544-pov ... iardu.html
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
PetrSeky - FK
už mě ten stát vytáčí
http://olomouc.idnes.cz/jedno-pivo-muze ... zpravy_stk
Pořád nějaká buzerace. Na druhou stranu, jak uvidím kurvu v modrým, když kurvičku v modrým uvidím, můžu kolo vést, že.
http://olomouc.idnes.cz/jedno-pivo-muze ... zpravy_stk
Pořád nějaká buzerace. Na druhou stranu, jak uvidím kurvu v modrým, když kurvičku v modrým uvidím, můžu kolo vést, že.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já jsem pro, nejhorší co může být motající se opilí cyklista na cestě...
-
Marty_pv - FK
Jo, když chce někdo plánovat akce typu zm***mat a cíleně provokovat lidi, tak ať taky dodržuje zákon - vidím to hlavně u nás na Moravě - "výlet na kolech" znamená pro spoustu lidí pořádně se zlinkovat za co největšího vedra a pak pěkně na kole domů, však to ničemu nevadí
-
PetrSeky - FK
jo, souhlasím, opilej cyklista na silnici je na zabití, ale buzerovat na stezkách? Nebo např Vinařských stezkách? Když si v půlce výletu dám k obědu pivo, dvě, pro nikoho nebezpečný nebudu. Kdyby radši šli po k***tech s xenonama co oslňují...
Ale je fakt že na Hané, odkud pocházím, to stojí k večeru za to
Ale je fakt že na Hané, odkud pocházím, to stojí k večeru za to
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tak naslunku ti stačí 2 piva a už se motáš
a nabezpečný cyklista může být i na cyklostezce 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
mluvím všeobecně, nemyslím zrovna přímo tebe 
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
U nas jsou cyklostezky vedene jako: Radegast cyklotrack. Cesty vedou i pres ty nejzapadlejsi venkovske hostince. A uz vidim, jak si vsichni cykliste davaji birell, nebo sladkou kofolu 
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Oslnil jsem tě už někdy v JihlavěPetrSeky píše:...Kdyby radši šli po k***tech s xenonama co oslňují...
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
pán snedl celou encyklopedii,me oslnuje 80 procent vsech aut..... z toho 25 procent primo nebezpecne....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Dexter - FK
-
PetrSeky - FK
čekal sem, kdy se ozveškejzi1 píše:
Oslnil jsem tě už někdy v Jihlavě
Večer mě zase málem oslepil ten kretén ze skladu z Pávova s Touranem... tak sem se trochu nas...
-
PetrSeky - FK
celou ne, sem teprve u bž ....hromyblesky píše:pán snedl celou encyklopedii,me oslnuje 80 procent vsech aut..... z toho 25 procent primo nebezpecne....
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
dobrou chut,,,, doporuciji nektere listy osmahnout,to je pak také delikatesa.... sam sem si jednu na posezeni dal,,, proto jsem tak chytry... bohuzel pro tebe jsem mel mozna lepší výtisk 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
PetrSeky: Musíme to někdy zkusit
Myslíš toho černýho Tourana? Moc se mi to líbí jak ho má sníženej.Jinak já říkám furt že origo xenony co mají ty náklony tak při projetí díry tě naopak oslní mnohem víc
-
Floss - FK
nevím jestli to příjde jen mě ale dobrá nálada a sranda z tohohle servru pomalu mizí..
-
Martin_Happy - FK
ale ne, to jen už se tady neplácáme po zádech, ale i kritizujem. Přeci jen jsou to většinou dobře mířené rady
(někdy mín stravitelněji podané
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
floss ,naopak,ja se tady bavim vyborne kazdej den,,, dnes sem se naramne pobavil u tebe ve vlakne 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak já se bavím u televize, koukám na ČT 24. Z poslanecký sněmovny mimořádná schůze o vyslovení nedůvěry vládě.
Už se to trochu uklidnilo ale kolem druhý to bylo docela vostrý
Už se to trochu uklidnilo ale kolem druhý to bylo docela vostrý
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
asi jak Hromy, taky se tu bavím a protože marodím jsem tu snad 12hodin denně 
-
Martin_Happy - FK
tak si postěžovat na ty usmrkance ze základky, co jich máme kolem kolejí plno, hubu prořízlou na všechny strany, Bez p*č a volů to nedá dohromady souvislou větu a nejvíc mě ser... tim, jak ten přeříkanej sajrajt musí slyšet celá ulice prtože jim to chraplá ják to poslochají jak debilové přes mobilní repráky (ne že bych mě něco proti hip hopu, sice ho neposlouchám, ale pokud tomu někdo neříká hudba, tak mi to nevadí, ale ty český sračky co jich sou ted plný radia se fakt poslouchat nedají). Nohavice to courá po zemi, rozkrok u kolen, aby si všichni prohlídli, že mám na pr.eli napsáno "Lítající maso" nebo "Koňské péro". A to všechno završí tim, že si koupí za 5000 boty, ve kterejch musí šoupat nohama, protože při rychlejší chůzu by se přerazili.
Já fakt nevim, ale my sme v pubertě byli nějaký normální mi přijde, co se to za těch 7 let sakra stalo
Jestli mi někdy takhle přijde děcko domů, tak se má na co těšit
EDIT: stěžuju si na ně, protože nějakýmu strajcovi tady na sídlišti zapálili stěrač na Formanu, a ted tu nechejte auto, verbež jedna
Já fakt nevim, ale my sme v pubertě byli nějaký normální mi přijde, co se to za těch 7 let sakra stalo
EDIT: stěžuju si na ně, protože nějakýmu strajcovi tady na sídlišti zapálili stěrač na Formanu, a ted tu nechejte auto, verbež jedna
Martine, přesně tak, přijít dítě takhle domu a ještě k tomu kšiltovku na stranu s rovným kšiltem, tak ho radši zabiju a půjdu sedět
Na takovýhle individua jsem velice alergickej.
Jinak, co si pamatuju, tak i před 10 lety byla takováhle pakáž akorát si nepouštěli hOp hop z mobilu...
Jinak, co si pamatuju, tak i před 10 lety byla takováhle pakáž akorát si nepouštěli hOp hop z mobilu...
-
Martin_Happy - FK
no jo, byli, ale nevypadali jak šašci. Jo kšiltovkáři sou jasný, to je fakt většinou pakáž
Já jsem dost rád, že mohu být v celkem klidný části Brna, kde se takováhle verbež neslízá a není tu "tma" i přes den...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jak zpívá M.Kubišová --Jo časy se měníp@vel píše: Jinak, co si pamatuju, tak i před 10 lety byla takováhle pakáž akorát si nepouštěli hOp hop z mobilu...

-
Martin_Happy - FK
neke, že býváš taky v Brně?
a kde, já zrovna sedim v Kr. Poli a tady je to v pohodě, ale bydlet někde okolo vlhký, tak nevim. Ono bych nemusel ani Komárov, ne kvůli tamnějším obyvatelům, ale je debilně z ruky
Martin: Brno-Lesná
Bysme se třeba někdy mohli domluvit ještě s tgfh a setkat se ale asi bych Vám s modrou feldou schnilkou dělal ostudu
Bysme se třeba někdy mohli domluvit ještě s tgfh a setkat se ale asi bych Vám s modrou feldou schnilkou dělal ostudu
-
Martin_Happy - FK
já sem tu zase věčně jako spoluzavazadlo v kámošově Fobii, Felda tu se mnou je jen zcela vyjímečně, ale bude zase, Jyrgen by na ní mohl mít nějakou práci 
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
tak ja dneska v poledne sliznul dalsi blocek na 500Kc od cepickaru. Bohuzel sem se nedozvedel ani za co a z toho co je na blocku to moc nechapu a najit nemuzu...
zákon č. 200/1990 Sb podle § 22/11
poradi nekdo za co to to mohlo byt?
zákon č. 200/1990 Sb podle § 22/11
poradi nekdo za co to to mohlo byt?
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
-
Doda - FK
No tak koukej dojet jak mě povezeš ty věci dojet feldou a můžeme se scuknout někde všichni 
-
Wenca - FK
Foglik: nasel sem akorat toto: 11. neoprávněně zastaví nebo stojí s vozidlem na parkovišti vyhrazeném pro vozidlo označené označením O 1 nebo neoprávněně použije označení vozidla O 1 při stání nebo při jízdě,
ale nevím jestli je to ono.
ale nevím jestli je to ono.
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
prave ze to ono neni... normalne sem jel do sberu odvezt srot a hotovo... stezoval si na to jak to tam mam nandany a nelibila se mu zasuvka na elektriku... lae vsechno bylo radne pripevneny, nic neprecnivalo. zasuvka je taky OK dokonce uplne nova a vsechno svitilo. 
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524