Uvolněné rádio

vybavení a úpravy interiéru atd.
borlan - FK

Uvolněné rádio

Příspěvek od borlan - FK »

Tak se mi nějak uvolnilo rádio. Nevím co to mám, zřejmě není origo. Odnímací panel, kazeťák. Mám středový tunel, pod rádiem přihrádka. Teď se mi to rádio tak nějak kýve a zapadává do stran když na něj mačkám. Jak to tam je nejspíš montovaný? Jak postupovat nejlíp? Zatím jsem to jen osahával zezadu rukama a nic nenahmatal. Z boku tunelu nic není. Poraďte prosím, ať s tím nějak zásadně nezápasím a nezpůsobím nějakou destrukci. Jediný co jsem nahmatal byl konektor od repráků nějak šíleně omotanej izolačkou - zřejmě neorigo zbastlený připojení...
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Uvolněné rádio

Příspěvek od madmaik »

radio drzi v plastovym ramecku,ktery je zespoda prisroubovany k palubce.problem bych hledal v tom prisroubovani. demontovat stredovy tunel a zespoda zkontrolovat to uchyceni plastovyho ramecku
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
borlan - FK

Kurňa...to o tom demontování tunelu jsem nechtěl slyšet... 8-) Njn, dík... ;)
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Dyt je to ve felde prkotina oproti jinym vozum je to zlaty.
borlan - FK

To asi jo...když je vše jak má bejt...ale jak narazím na nějakou bastlenici, tak je to v pytli (a že už mám nějakou zkušenost) - začnou se sypat matičky a podložky a úlomky úchytů apod.....

Njn, až to bude opravdu kritické tak do toho vlezu...třeba si přitom i pořádně připojím ten tunel topení, co jsem vycvakl když jsem měnil vložku topení... :lol:
borlan - FK

Koukám jak ten čas letí...představte si, že jsem to rádio ještě nepořešil. :oops: Napište mi někdo prosím jak postupovat při demontáži středovýho panelu, ať nemusím bádat nějaké západky apod. Demontáž zadního dílu s ruční brzdou a manžety řadící páky netřeba popisovat, to jsem již dříve absolvoval. Potřebuji jen jak postupovat u toho předního dílu, co kde "vyloupnout", odšroubovat. Mám tenhle tunel:

Obrázek

Dík předem za odpovědi a shovívavost... :)
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

pod řadičkou vyloupnout tu obdelníkovou krytku ... odšroubovat tam vše co uvidíš :D (2 šrouby), sundat manžetu řadičky a panel (tu černou část) zespoda jako otevřít nahoru ... až to vyndáš tak se mrkni dovnitř do zbytku panelu a uvidíš další šrouby na povolení
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
borlan - FK

Jestli dobře rozumím - až vyloupnu ten obdélník za řadičkou (za řadičkou směrem od motoru) a povolím pod ním šrouby, tak půjde vyklopit část toho tunelu (tmavá) nahoru a zbytek toho panelu bude stále ještě na podlaze. Pak teprve budu pracovat na tom zbytku. Je tak? Já netušil, že ten samotný přední díl panelu (bez toho zadního s ručkou) se skládá ještě ze dvou částí.
Takže možná jen vyklopím tu jednu část a budu mít přístup zezdola pod rádio aniž bych demontoval tu zbylou část od podlahy?
Až se k tomu fyzicky dostanu, tak na to kouknu s těmito novými informacemi a možná mi to bude jasné.
borlan - FK

Aha, teď koukám na tu moji fotku - asi nedostanu. Bude muset ven i ta druhá část protože má "strop"...
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

borlan:
sice tam jsou vidět 2va šrouby,ale ty jsou průchozí a zároveň drží kaslik s rádiem:jinak jsem na tom byl stejně jako ty že mi rádio drželo pouze na jeden šroub, dokopal jsem se k tomu až letos kdy jsem měnil panel za jiný se 2ma repro a tím pádem mám teď ve předu repra 4ři :P ale bohužel ještě nejsou zapojený :oops: :oops:
Odpovědět