Elektrika u řídící jednotky

Simos 2P
135M, 136M
Jatro - FK

Elektrika u řídící jednotky

Příspěvek od Jatro - FK »

Ahoj, potřeboval bych radu, jak přesně musim zapojit řídící jednotku aby fungovala? Dávám 1,3MPI motor do škodovky kompletně s elektrikou. Díky.
xXxTRA - FK

Re: Elektrika u řídící jednotky

Příspěvek od xXxTRA - FK »

jak tak vidim tak toho moc nevis... k motoru mas originalni MPI svazek s jednotkou? v tom pripade jsou tam konektory na jednotku, co zapojis a pak jenom jednotlive kabely na komponenty motoru...
Jatro - FK

K motoru mám kompletní elektriku, všechny čidla mám zapojený. Mě jde o zapojení řj do systému škodovky (130gl). Jaký drát je + a - k řídící jednotce?
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Dílenská příručka > elektrická schémata, všechno to tam je
Jatro - FK

Tak na zapojení řídící jednotky už jsem přišel, ale zároveň jsem zjistil že mi to bez imobilizéru nepojede. Nevíte kde se řídící jednotka imobilizéru ve felicii nachází? A kde se nachází diagnostická zásuvka? Tu taky totiž potřebuji. Děkuji za rady.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Já ji mám pod palubkou (budíkama)a zásuvka je u pojistkovky když se ohneš tak je i vidět .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
xXxTRA - FK

Příspěvek od xXxTRA - FK »

ano zasuvka je pod prihradkou u spolujezdce, jinak imobilizer - zajed na vrakac, z nejake felicie sundej ctecku (je kolem spinacky - povolis volantovou tyc, stahnes ji dolu a sundas) a z ctecky vede kablik do cerne krabicky, tak tu krabicku si vem taky, ta se zapoji do elektriky, konektor tam urcite mas, jestli ne tak se podivej kde to v te felde vede a hlavne vem si od te feldy jeden klic! ten izolackou prilepis ke ctecce a jezdis - tudis nemusis ani tahat draty az dopredu
Odpovědět