nesvítí obrysová světla

Floss - FK

nesvítí obrysová světla

Příspěvek od Floss - FK »

mám problém dnes večer sednu do auta že si vyfotím jak mi pěkne svítěj obrysová světla(parkovačky),a ono nic...na palubce svítí kontrolka ze jsou zapnute,koncová světla taky sviti,kdyz otevru dvere tak bzucak signalizuje ze mam zapla světla ale nesvítí,jak pri nastartovanem motoru tak pri zhaslem,pojistky jsou OK,kdyz zapnu tlumeny a vypnu svetla vypinacem pro obrysovky tak normalne vypnou a zapnou svetla ale obrysovky nesvítí..nějaká rada?
a když ž jsem se rozepsal,,nesvítí mi pravá mlhovka,vyměnil jsem zarovku a nic...kabely jsou v poradku pojistky taky.. :hlava:
hledal jsem v tematech ale nenasel odpoved.diky za pomoc
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Re: nesvítí obrysová světla

Příspěvek od ferdamravenec »

co jsi s nima dělal ? (že sis je chtěl fotit )

.......mlhovka ..... co znamená kabely jsou v pořádku ????????????????

jestli to znamená že do jednoho jde napájení a do druhého kostra a žárovka nesvítí , tak je problém od kabelů k vláknu žárovky
jestli jsi měřil napájení a kostru chytil někde jinde , a žárovka je v pořádku , tak si proměř drát od kostry k žárovce
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

A takovej blbej dotaz ... žárovky v těch obrysovkách jsou OK ? :P
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Floss - FK

Příspěvek od Floss - FK »

zahada vyřešena

co jsem dělal že jsem si je chtěl fotit? chtěl jsem je zapnout ne asi...vyfocena dioda s paticí v ruce by mi byla asi na dve veci
diody byly Ok vcera rano jeste svitily,

obě diody byly vypálené po promereni multimetrem do kabelu proud sel takze zrejme prepeti v siti..
Odpovědět