Jaky koupit Plynovy vzpěry 5-tých dveří?
-
ondrejkasal
Jaky koupit Plynovy vzpěry 5-tých dveří?
na tehle strance jsou tri druhy plynovich sper - http://www.autokap.cz/obchod/autodily_s ... ni=&sekce= . jake mam koupit na felicii?
- Mejra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaky koupit Plynovy vzpěry 5-tých dveří?
jednoduchá pomoc, dojdi si do mototechny, tam je určo mají.. jinak je blbost kupovat ty na fábku nebo jiný auto.. maximálně s fáčkem to bude stejný..
3D tisk
http://mejra.cz
http://mejra.cz
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jedině originál ve škodovce.
Druhovýrob jsem koupil několik na různá auta (Feldy, Favority). Žádná vzpěra nefunguje tak jak by měla. Teče z toho olej, nemá to sílu, směrem nahoru to drhne, dolu to padá... Tyhle turecké šmejdy fakt nemá cenu kupovat.
Druhovýrob jsem koupil několik na různá auta (Feldy, Favority). Žádná vzpěra nefunguje tak jak by měla. Teče z toho olej, nemá to sílu, směrem nahoru to drhne, dolu to padá... Tyhle turecké šmejdy fakt nemá cenu kupovat.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Opravdu jedině orignál a ještě určený pro feldu, svojí délkou jsou zaměnitelný s fáčkem, ale mají menší vztlak jsou vhodný pro laminátový dveře, pro kovový pouze origo a budeš mít jistotu, že vydrží a i že udrží dveře, hlavně v zimě.
-
big.jedla - FK
Já jsem koupil vzpěry VIKA a absolutně nedoporučuju
stačilo lehce nadzvednout a dveře vyletěly nahoru kosmickou rychlostí... nahoře držely neuvěřitelnou silou - mamka nebo přítelkyně je nedokázaly dát dolů
a nemají tlumení při dojezdu nahoru takže to párkrát takhle vystřelilo vzhůru a z jedné vzpěry vyletěl ten čep který se to šroubuje ke dvěřím...
tak jsem koupil origo škoda a fungujou perfektně (tak jak mají)
tak jsem koupil origo škoda a fungujou perfektně (tak jak mají)
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
koupil pls stojí ty origo? Mám pocit, že mi začínají odcházet. díky
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
-
big.jedla - FK
už si to moc nepamatuju tuším že origo stály 250korun naproti tomi VIKA 120,-
(teď si nejsem akorát jistý jestli to nebylo 350 vs 220 už to je delší dobu)
(teď si nejsem akorát jistý jestli to nebylo 350 vs 220 už to je delší dobu)
-
hledacz - FK
K čemu pak jsou ty Internety? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... licia.html
-
Zdeny89 - FK
hledacz:Tohle jsem si taky našel ale nemyslím si ,že ceny budou stejné jak ve škodovce chci si pro to skočit do Škodvoky
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ceny jsou dosti podobné .... a pochybuju, že tu má někdo ETKU s aktuálníma ceníkama 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
počítej, že budou stát víc
... případně pak budeš potěšen když budou levnější 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
hledacz - FK
Zdeny89: Jde o to, že ceny na netu musíš počítat jako orientační. Nejdřív si zjistím přibližnou cenu a pak jdu nakupovat. A pokud ti jde o přesnou cenu, není nejlepší do tvé Škodovky poslat email? 
-
hledacz - FK
Zdeny89: Tak třeba obchod kam chodím má pevnou, fax, mobil, email a skype. Zatím jsem toho nevyužil, ale když jsem tam pro něco šel, tak to měli. Cenu zjistím na Inetu a pak mám možnost srovnání, zatím jsem tam koupil levněji než třeba na skoda-dily.cz. Tu vzpěru ber každopádně originál! Na tom bych nešetřil! 
-
Zdeny89 - FK
hledacz:Jo to je jasné ,že vezmu originál nehci šměčku
-
goodFela - FK
Já jsem nedávno kupoval vzpěry v Praze na Bělohorský (4R, nebo jak se to jmenuje) a zatim si nestěžuju.. Síla akorát, dorazy maj... Tak uvidíme, jak dlouho vydrží 
- Pawlick
- Kontaktovat uživatele:
Mám ceník ETKY 215/102. Dle vlastní zkušenosti v něm ceny vč. DPH 20% a přičtení +7% odpovídají cenám v Praze na Jarově, +15% cenám v NH caru na Černém mostě. Vzpěra jeden kus (6U0 827 551 B) dle tohoto ceníku stojí 336Kč vč. DPH, tedy za 360Kč bys pořídil na Jarově, za 386Kč na čerňáku. Na Škoda-díly.cz jistě pořídíš cokoliv levněji než v autorizáku.
EDIT: Zaktualizoval jsem si ceník na 215/111 (od 3. 1. 2011) a cena je tam stejná, naštěstí nám díly na Feldy nezdražují.
EDIT: Zaktualizoval jsem si ceník na 215/111 (od 3. 1. 2011) a cena je tam stejná, naštěstí nám díly na Feldy nezdražují.
Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net-
Zdeny89 - FK
Máte někdo zkušenosti se vzpěrama Delphi je to prý Německý výrobce
-
hledacz - FK
Takže jsi byl ve své Škodovce a kolik chtěli za originál? Ty Delphi jsou za kolik? Myslím si pokud vezmeš ty Delphi, tak budou v pohodě, navíc máš na to záruku, kdyby s nimi něco bylo.
-
Zdeny89 - FK
Jsem teď volal do Škodovky a říkala mi 300Kč jedna vzpěra
-
hledacz - FK
Takže chápu to správně, ve tvé Škodovce origo za 300 Kč a Delphi bys měl za kolik?
-
Zdeny89 - FK
To jsem zapoměl napsat Delphi kus 250
-
hledacz - FK
No teď to už záleží jen na stavu tvé peněženky. To si musíš rozhodnout sám, jinak ty Delphi by měly být taky dobré, určitě nějaký ten pátek vydrží. V záruce budou, tak kdybys nebyl spokojený, tak je můžeš reklamovat. 
-
Zdeny89 - FK
Tak jsem dneska byl pro vzpěry šel jsem do škodovky a tam mi řekla za vzpěry že chce 672Kč za dva ks tak jsem se stavil do autodílů a koupil jsem Delphi je zajímavé že obě vzpěry od Delphi co jsem koupil jsou na Felicii a každá má jiné tvary těch úchytek přitom kodově vše souhlasí nechápu to a na jedné je jiné číslo než na druhé jinak všechny kody souhlasí ale pasuje to a to je to hlavní a ty konce se dají v pohodě vyměnit tak to kdyžtak vyměním, za ty Delphi jsem dal 510Kč
-
hledacz - FK
Zdeny89: A kdy budeš ty vzpěry montovat? Dej pak vědět jak jsi dopadl. Díky. Jinak jsem se díval na ty vzpěry na netu a mají opravdu dvě čísla. 6U0 827 551 a 6U0 827 551 B. Případně 096 442 048 a
096 442 049. Čerpáno ze skoda-dily.cz
096 442 049. Čerpáno ze skoda-dily.cz
-
Zdeny89 - FK
hledacz:Už je mám na autě ale já myslím jiné čísla to je jedno jaký je rozdíl v těch koncíh je rozdíl jenom jako že to není kulaté jak ta první

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 09. úno 2011 18:47:15, celkem upraveno 1 x.
-
hledacz - FK
Zdeny89: Jo rozdíl je vidět. Díky. A jak vzpírají? 
-
Zdeny89 - FK
hledacz:Vzpírají dobře zatím otevřu dveře trošku pootevřu a už to jede plynule nahoru.Ty konce aby to bylo kulaté tak tam dám ty z předešlých vzpěr 
-
hledacz - FK
Zdeny89: Tak to je dobře, že jsi spokojený, píši si vzpěry značky Delphi do notýsku, jakožto spolehlivý náhradní díl.
Jasný, vyměň to ke své spokojenosti. Tak ať slouží! 
-
Zdeny89 - FK
hledacz:Jo díky moc.Ty budeš taky měnit?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No já bych byl opatrný...oni všechny nový vzpěry dveře zvednou.....záleží co budou zpívat po roce.Já už jsem z neoriginálů vyléčenej.hledacz píše:Zdeny89: Tak to je dobře, že jsi spokojený, píši si vzpěry značky Delphi do notýsku, jakožto spolehlivý náhradní díl.Jasný, vyměň to ke své spokojenosti. Tak ať slouží!
-
hledacz - FK
Zdeny89: Zatím je měnit nebudu, jen prostě chci vědět s jakými díly mají majitelé Felicií zkušenosti a jak se jim díly od různých výrobců osvědčily. Není to žádný výzkum, jen mě to prostě zajímá.
Ivarek: Dobře, díky za informace. Jasně, že kvalitu dílu ukáže až čas, ale snad ty Delphi jsou důstojná náhrada ne? Vždyť ten výrobce to vyrábí už nějaký pátek.
Ivarek: Dobře, díky za informace. Jasně, že kvalitu dílu ukáže až čas, ale snad ty Delphi jsou důstojná náhrada ne? Vždyť ten výrobce to vyrábí už nějaký pátek.
-
Zdeny89 - FK
Ivarek:Tento výrobce je osvědčený jsem slyšel tak uvidíme jak dloho vydrží 
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Buď v klidu delphi mam 5 let, a pořád drží tak že to skoro nejde stáhnout dolů..