Hoří pojistka Výstražných a couvacích
-
xXxTRA - FK
Hoří pojistka Výstražných a couvacích
Ahoj, mám jednu perličku, v autě mi hoří 15A pojistka na kterou mají být navěšeny směrovky, výstražné a couvačky...
pokud dám pojistku novou, na místě i s nastartovaným motorem funguje vše jak má. Někam jedu, zastavím, chci zapnou výstražné, ale už nefungují - pojistka spálená, ale přitom směrovky pracují jak mají a couvačky taky... je mi to divné,do pojistkovky jsem se díval, je úplně suchá, bez oxidace, přerušovač směrovek jsem vyměnil, spínač výstražných taky, ale bez výsledku... nějaký TIP?
pokud dám pojistku novou, na místě i s nastartovaným motorem funguje vše jak má. Někam jedu, zastavím, chci zapnou výstražné, ale už nefungují - pojistka spálená, ale přitom směrovky pracují jak mají a couvačky taky... je mi to divné,do pojistkovky jsem se díval, je úplně suchá, bez oxidace, přerušovač směrovek jsem vyměnil, spínač výstražných taky, ale bez výsledku... nějaký TIP?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hoří pojistka Výstražných a couvacích
zkus odpojit / vaměnit spínač zpátečky
-
xXxTRA - FK
to zkusím, ale je divné, že pojistka za jízdy shoří, ale couvačky a směrovky fungují dále... opravdu to ukazuje na chybu někde v čidle, nebo v kabeláži, ale tu jsem kontroloval a nenašel jsem nic neobvyklého
Bylo by dobré napsat která pojistka odchází ...
V případě výstražných světel jsou blinkry napájeny přes pojistku č.14, spolu s brzdovými světly.
V případě směrových světel přes pojistku č.22, spolu se zpětnými světly.
Tak jak to popisuješ to vypadá spíše na šlus ve svazku pátých dveří k brzdovým světlům .... a proto odchází pojistka č.14.
Zkontroluj brzdová světla.
V případě výstražných světel jsou blinkry napájeny přes pojistku č.14, spolu s brzdovými světly.
V případě směrových světel přes pojistku č.22, spolu se zpětnými světly.
Tak jak to popisuješ to vypadá spíše na šlus ve svazku pátých dveří k brzdovým světlům .... a proto odchází pojistka č.14.
Zkontroluj brzdová světla.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
bude to jak píše Hydrant (5 dveře - 3 brzd světlo) má pravdu žes nenapsal číslo pojistky
já se chytil těch couvyček a varovek
já se chytil těch couvyček a varovek
-
xXxTRA - FK
hoši jeste nez jsem tu vlezl, tak jsem doresil... podle jedne chytre knizky byla pojistka c.14 zapojena tak jak sem napsal ja, ale ve skutecnosti ak pisete vy a problem byl u brzdoveho svetla, ano pridavneho, ale kablik co vede do svetla primo z patych dveri mel ruplou izolaci a byl opren o kostru... vyreseno a dik
Nepsal jsem nic o třetím světle, ale o šlusu (zkratu) ve svazku do pátých dveří. Už se to tady mockrát řešilo ...
O pojistce č. 14 píšeš poprvé ... Že je společně s brzdama nikde ani zmínka. Proto ti to odešlo vždy po prvním zabrždění.
Hlavně že je po problému
O pojistce č. 14 píšeš poprvé ... Že je společně s brzdama nikde ani zmínka. Proto ti to odešlo vždy po prvním zabrždění.
Hlavně že je po problému
-
julo772 - FK
Praskanie poistky na smerovky
Zdravim Vas. Mam uz nejaky cas taky problem, ze mi na Felicii 1,3 praska poistka, ktora je v obvode pre smerovky... Ked je motor studeny, tak az tak nepraska ale ako nahle sa zohreje a pridam viac plyn, tak v momente praskne... Cim to moze byt? Je to zväcsa po pridany plynu a pri vyssich otackach, ze praskne... Je to druha poistka z prava
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 14. srp 2011 16:06:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: sloučeno, viz pravidlo 3
Důvod: sloučeno, viz pravidlo 3
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
zkus vyndat žárovky(blinkry i zpátečku) , a proměř to , pokud nic nenaměříš zkus to projet , jestli to naměříš nebo odejde pojistka při jízdě musíš projít kabeláž průchody karoserií ......., jestli to dělá bez použití blinkrů zaměř se směrem ke spínači zpátečky ,
-
julo772 - FK
Ano, mas pravdu... Vada bola na snimaci spiatocky. Jeden kabel bol odizolovany a po pridany plynu skratoval o motor a tym stale vyhorela poistka... Ale treba aj dokladne skontrolovat priechodku medzi strechou a piatymi dveramy ( v tej gume na lavo hore po otvorený piatych dveri ), tam praskaju kable vo velkom...
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 16. srp 2011 15:10:09, celkem upraveno 2 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4