Další Luboš Lacina???? = generální ředitel

pokec o všem možném i nemožném
bitmap - FK

Re: Další Luboš Lacina???? = generální ředitel

Příspěvek od bitmap - FK »

Pirat Trpisovsky pristizen v Liberci. Jeho ML i GT-R uz zna cela republika, tak vymenil vuz za neco mene napadneho a mysli si, ze ho nikdo nepozna :D

Obrázek
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Tak panáček na tom nakonec ještě vydělá :shock:
http://www.novinky.cz/krimi/232303-pira ... tihan.html
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Honza9007 - FK

Re: Další Luboš Lacina????

Příspěvek od Honza9007 - FK »

gerrik píše:takovejch kreténů bylo a bude ... zavřít ho až zčerná, hajzla. dobře udělal ten řidič co ho nabral, jinak by ujel :D
ještě bychom ho živili z našich platů... :twisted:

Jako na tenhle stát můžu říct už jen jedno - totálně absurdistán, který se řítí do záhuby :hlava:

Bohužel... :cry:
bitmap - FK

emilio52 píše:Tak panáček na tom nakonec ještě vydělá :shock:
http://www.novinky.cz/krimi/232303-pira ... tihan.html
Fizlove prevzali auto v nejakem stavu a ve stejnem stavu by ho tedy meli vratit majiteli zpatky a je uplne jedno, ceho se dopustil nebo nedopustil.
Pokud je auto v horsim stavu nez pri prevzeti, vznikla majiteli skoda a ten, kdo je za jeji vznik zodpovedny, by ji mel nahradit.
Ja bych taky nebyl nadseny, kdyby mi podobnym zpusobem ukradli auto a za pul roku mi ho vratili se znicenou drahou baterkou a rezave.
Honza9007 - FK

:ot:
bitmap: odstav auto na 3 dny, kdy alespoň jednou zaprší, a máš taky orezlé brzdy. A žádáš po meteorolozích náhradu? :lol: baterku bych pochopil, ale i tak to je výsměch ostatním a hlavně slušným lidem :twisted:
ferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferat »

No podle mě má Trpišovský šikovného advokáta, který z něho dělá oběť policejní zvůle a oběť lživých obvinění. Snaží se z toho vybruslit jako chudinka poškozená, což je pochopitelná věc. Stačí si jen připomenout jeho srdceryvné "vystoupení" na Primě. Jestli někdo od něj čekal, že si posype hlavu popelem nebo že se omluví, tak to se teda jó splet! :twisted: Po 3-4 měsících kdy je auto odstavené nemůže dojít k nějakému znehodnocení, ale o to tu nejde. Jde o to ukázat jak on chudák je šikanován. Znalecký posudek neměl být vypracován na Mercedes, auto nemůže za to koho vozí ale na Trpišovského! :hlava: Nad ním by se každej psychiatr voblíznul !!!!!!!!!!
Ferat Felicia Trumf 1,3MPi/50kW, vyrobena 27. 4. 2000 v Kvasinách Obrázek Žádnej učenej z nebe nespad!!! Ale blbce jako by shazovali... :-) Pamatujte... ! Chybama se člověk učí!!!
bitmap - FK

Honza: proc po meteorolozich? Oni nemuzou za to jakej je pocasi a je to moje chyba, kdyz jsem nechal auto stat na desti.
Policajti mu ale to auto na ferovku ukradli a skoro pul roku zadrzovali, takze na tech kotoucich uz muze byt slusna dulkova koroze, coz zachrani jedine jejich vymena nebo stoceni na soustruhu. A baterka to same, jestlize ji nechali do mrte vybit a tim se znehodnotila, je to opet jejich vina.

Nevim, proc je vysmech slusnym lidem, kdyz chce nekdo nahradit ujmu, kterou mu nekdo zpusobil. Naopak je tristni, ze to tolik lidi povazuje za nemistne, kdyz je "skudcem" policie, jako kdyby si ta banda mohla dovolit uplne cokoli.

EDIT: a uplne nejvic tristni je, ze nejsou ani u takhle banalniho pripadu skoro ctyri mesice schopni dat dohromady nejakou kloudnou dokumentaci pro statniho zastupce. Potom nevim, jak chteji bojovat proti nejakemu organizovanemu zlocinu, kdyz nejsou schopni schopni zvladnout jedno dalnicni prase v Mercedesu.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 03. kvě 2011 9:34:02, celkem upraveno 1 x.
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

bitmap: souhlas a palec nahoru :thumright:
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
ferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferat »

bitmap, nechci polemizovat, ale auto mu nikdo neukradl, ale PČR ho zadržela na základě zákonů ČR na což má samozřejmě právo. Dám blbej příklad: Někdo způsobí nehodu, má zatmavená okna, Policie auto zabaví a nechá prozkoumat a běda jestli je fólie tmavší než je povoleno...to je přece běžný postup v případě kdy jsou nejasnosti nebo rozpory ve výpovědích. Při nějakým ťukanci na křižovatce toto samozřejmě není zapotřebí. Nicméně je ale fakt, že by to neměli vrátit jako vrak.
Ferat Felicia Trumf 1,3MPi/50kW, vyrobena 27. 4. 2000 v Kvasinách Obrázek Žádnej učenej z nebe nespad!!! Ale blbce jako by shazovali... :-) Pamatujte... ! Chybama se člověk učí!!!
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

v poradku,policie zadrzela auto na zaklade platnych zakonu,ale na aute vznikla skoda spatnym zachazenim s nim.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
ferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferat »

I o tom se dá diskutovat... Ale říkám-primárně nejde Trpišovskému o to, že utrpěl škodu na autě nějakých pro něj mizerných 50tis. Jemu jde o to jen ukázat, kdo je vlastně tím poškozeným chudinkou který spěchal po dálnici za nemocnou maminkou a byl ve stavu, kdy se nemohl plně soustředit na řízení vozidla. Toto tvrdil v televizi-pokud by tomu tak bylo, neměl za volantem co dělat. Nechci se ho ani zastávat ani házet na něj kameny, ale můj ryze osobní názor na tuto kauzu je ten, že Aleši Trpišovskému nevěřím ani slovo. ;) Teď se celá kauza už posunula jiným směrem-není to už o tom, že Trpišovský úmyslným manévrem ohrozil několik vozidel a způsobil nehodu, momentálně je to o tom, jak je chudáček šikanován a poškozován. Vnímáte to???
Honza9007 - FK

Asi jsem natvrdlej, ale nechápu tu náhradu škody. Policie zabaví jako důkaz vozidlo a do doby vyřešení případu je toto vozidlo bráno jako důkazní materiál. Na vyšetření trestních činů jsou zákonem dané lhůty - a po dobu této lhůty je prostě důkaz potřebný. A jestli ujde škody během toho, to se nedá nic dělat - s tím ten "pachatel" musí počítat. Když bude jako důkazní materiál s otisky sklenice zavařenin, nikdo taky po půl roce a nechce náhradu zkažených zavařenin...

A kdyby to nebylo takhle mediálně nafouknutý a neustále pod jakýmsi dohledem médií, ev. i veřejnosti, tak to už v tichosti stopěj a nic se nikdy nestalo... Tak, jak to je u většiny věcí v tomhle státě :hlava:

A pokud se pan Trpišovský odvolává na pokyny výrobce, tak je jasné, že výrobce musí poskytnout požadované informace. A získat podobné informace od výrobců je taky boj a při stavu české justice a správních orgánů skoro boj s větrnými mlýny.

Ale co mě na těchto typoních štve nejvíc, je fakt, že pak si hrajou na obětního beránka. Kdyby měl koule, tak se omluví, přizná, zaplatí a může třeba po půl roce bez papíru frčet dál. Takhle to za chvíli požene před mezinárodní soud pro lidský práva, protože si na takovýhohle zbohatlíka někdo otevřel hubu a najednou se na něj ukázalo a to mu poškodilo jeho imidž největšího bouráka v týhle zemi.
- trošku odbočím: znám mentalitu podobných lidí, protože můj bývalý šéf je přesně takovej. Nic pro mě neplatí; zákony jsou pro blbce; všichni jsou blbci, jen já jsem letadlo.
O výši intelektu těchto lidí raději nepřemýšlím, myslím, že není valná...
A bohužel jeden postřeh, plynoucí ze srovnání života v zahraničí - všude jsou podobní lidé, ale jen český komplex tomuto dává vyniknout. I v Německu jsou podobní borci, ale tam nejsou pro nikoho zajímavý, nikdo je nesleduje, tak je to přestane bavit. A když začnou moc provokovat a zkoušet meze a mantinely, dostanou po hlavě a vědí, že tady je krakonošovo a tam se už nesmí... :baseball:
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

Honza: Trpišovský príde každému ako vinný a teda sa na to ľudia pozerajú tak, že mu to patrí ak mu polícia spôsobí škodu na aute, ktoré sa stalo dôkazovým materiálom. Lenže ono je nepodstatné či je alebo nie je morálne vinný práva má stále rovnaké a poškodenie jeho majetku je rovnakým poškodení ako komukoľvek inému...

Dám jeden príklad zo života. Pred rokmi (min. 5 rokov to je) bratrancovi policajti zhabali počítač aj s spolu s nejakými ďalšími zariadeniami. Bolo to vrámci nejakej akcie proti počítačovej kriminalite, alebo čo. Ten počítač bol súčasť a základ súkromného nahrávacieho štúdia čo mal u seba doma. Samozrejme počítač skoro ROK skúmali, nič závažné nezistili a potom mu ho vrátili. On za ten rok musel samozrejme kúpiť náhradu, lebo bez neho pc nešlo, stratil dáta na diskoch! a po roku mala mašina samozrejme zlomkovú hodnotu, keďže HW rýchlo zastaráva. Prišiel tak o peniaze rádovo v desaťtisícoch Skk (a to bez ušlého zisku...). Samozrejme nikto mu nič nepreplatil, lebo sa o to nesúdil.

Tiež vám to príde ako, že je to v pohode a tak to má byť?!
p@vel

Příspěvek od p@vel »

A to by mu jako pčr měla leštit auto, jednou za týden ho projet a dobíjet mu baterku? Já to beru jako nehoráznou drzost od pana Trpišovského a dokud se s takovouhle pakáží bude zacházet v rukavičkách nebude to lepší. Vůbec by mi nevadilo, kdyby mu auto po skončení vyšetřování sešrotovali, třeba by mu a i dalším došlo, jak se mají pro příště chovat.
Aleš

Příspěvek od Aleš »

hele a nebylo to auto náhodou firemní?
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Plnej souhlas s p@vlem, na tako vý k***ty dlouhej bič a malej dvůr a řezat je co se do nich vejde,si myslí když má prachy že si může ledasco dovolit a projde mu to,zavřít a tvrdě makat aby si vydělal na jídlo,ubytování a na škodu co způsobil, p.Lacina se odvolal a vrchní soud potvrdil bůra na tvrdo--tak na ně :lol: :lol:
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
ferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferat »

Další vykutálenej ptáček tentokráte z našeho města, jehož opileckou jízdu zaplatili životem dva lidé. http://sokolovsky.denik.cz/zlociny-a-so ... 10603.html Údajně měl s řízením pod vlivem alkoholu problémy už v minulosti a v SRN měl mít i zákaz řízení. Má peníze na nejlepšího a také nejdražšího advokáta v zemi, takže tomu odpovídá i trest. Proti tomu je pan Lacina se svým pětiletým trestem opravdu oběť justice-http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-5175530 ... z-d1-plati . Holt jako obchoďák z pivováru neměl na lepšího advokáta. Tím se nechci zastávat Laciny co vyvedl, ale vidíte sami jak rozdílné tresty to jsou, Lacina aspoň ty dva lidi nezabil.
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

ferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferat »

Fakt je ten, že jenom přímí účastníci Lacinova, Trpišovského a Révayova incidentu přesně vědí co a za jakých okolností se tam stalo. Část informací co se dostane ven je překroucená, protože svoboda médií je už u nás bohužel docela pofidérní pojem. :puker: "Přesvědčit" novináře o své pravdě není zas tak těžké. A "pravda" u soudů je dle toho, kdo má šikovnějšího (rozuměj dražšího) advokáta. :thumbdown:
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

Radeggast píše:Z jiného soudku (strany)...
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011062601
Ááá, koukám, že tu máme dalšího čtenáře D-Fense :)
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Kovi: Jenom rekreační... :) Sem tam si něco přečtu... :geek:
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Čekal někdo něco jiného než amnestii :shock:
http://www.novinky.cz/krimi/290828-soud ... ardon.html
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Kovi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kovi »

Z tý amnestie mi je na blití, ale nemám o tohohle z*rda strach. Tací sráčové jako on, tohle maj v krvi. Myslej si že sou nadřazení ostatním a teď si to bude myslet dvojnásob, když se mu to odpustí. Jenže díky tomu to právě nebude trvat dlouho a zase o něm uslyšíme.
Naposledy upravil(a) Kovi dne pon 21. led 2013 16:10:03, celkem upraveno 1 x.
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...:)
Lars2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars2 »

Ta amnestie :hlava: to mi hlava nebere no hold asi na to nemame hlavu policajti je chytnou doloži dukazi soudci až pod nos a ten je půsti to je bordel :puker:
ferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferat »

Je to bordel, ale asi bychom byli hóóódně naivní, kdybychom věřili, že v této "amině" šlo o nějakého Trpišovského. To je jen figurka, duševní ubožáček, který se v tom jen svezl a časem na to stejně dojede.
Podle mě, se to celé neslo zhruba v tomto duchu: "Vašku, stejně končíš... !" "Škvára bude!!!"
Asi těžko by se vraceli někteří stíhaní z ciziny a těžko by se nechal Pitr přivézt v železech ze Švejcar do ČR.
Skoro se divím, že taky nepřijel Kožený a Krejčíř.
Ale ti zřejmě čekaj až jim dá milost Kája Kníže. :puker:
Odpovědět