Ake skrutky?

Návštěvník

Ake skrutky?

Příspěvek od Návštěvník »

Chcel by som sa spytat aka je velkost skrutiek pouzitych na uchytenie prednych tlmicov o tehlice? Dakujem
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Ake skrutky?

Příspěvek od 103457 »

Tuším, že je to 10-ka šroub s osazením a jemným závitem. Ale normálně se prodává, tak kup origo, stojí pár korun.
mikka

Příspěvek od mikka »

Šroub přesný s šestihrannou hlavou M10x1,25 x 65, podle Etky č.dílu N 104 386 01
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

diky panove
vasek

Příspěvek od vasek »

Máte někdo fígl jak vyndat ten svěr.šroub? Ten snad je tam zalepenej.Vyrazit,vytlačit stahovákem nejde,snad koupím soudek Piva,pozvu Hasiče a ohřeju to horkovzduškou.
luke.bean - FK

Příspěvek od luke.bean - FK »

no,taky už se mi stalo,že jsem ulomil hlavičku,tak jsem vzal celou těhlici a vyhodil.. ale jinak když to nejde,tak prolejvám nějakým žroutorezem a snažím se otáčet šroubem tak dlouho,dokud nepovolí. občas to byla pakárna..
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Šroub je potřeba ohřát autogenem do červena ještě než ho utrhneš. Horkovzdušná pistole nepomůže. Je potřeba autogen, který díky kyslíku a velké teplotě ten rez spálí.

Já autogen nemám, tak se trápím s vrtačkou. Prostě šroubu urvu matici i hlavu a pak to provrtám osmičkou vrtákem. Jak se šroub odvrtá, tak ten zbytek (trubička) už jde většinou vyklepnout. Když ne, tak to vezmu ještě desítkou vrtákem. Je to pakárna tak na půl hodiny, ale jde to.

Hlavně si nový šroub pořádně namaž, ať ti to příště jde normálně vyndat.
Odpovědět