Mlhova svetla - druhovyroba - nazory

karoserie, narazniky, skla atd.
Diablo - FK

Mlhova svetla - druhovyroba - nazory

Příspěvek od Diablo - FK »

Ahoj kluci,
mam felinku 98, ale bez mlhovek, ten kluk co sni jezdil predemnou ji poslal do lesika a uz se zpet nedavali, muj byvali kolega tedka dela v autodilech a rikal, ze se hodne prodavaji druhovyrobovy mlhovky na feldu cca 200kc/ks a origo stojej 1000kc/ks. Nemate zkusenost s temi druhovyrobovyma? Dikes ;)
smazany clen - FK

Re: Mlhova svetla - druhovyroba - nazory

Příspěvek od smazany clen - FK »

ja mam hmlovky ani neviem kto to vlastne vyrabal. Boli o polovicu lacnejsie a funguju uz rok bez problemov. Ale zas na druhej strane az tak casto sa nevyuzivaju ako normalne svetla...
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Já osobně s nima skušenosti nemám ale šéf je měl na 120 a za dva roky šli do kytek. Takže záleží na tobě.
Diablo - FK

ja jsem zvyklej jezdit bez nich a navic se mi ta felda pak ani moc nelibi tak jsem jen premyslel
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Ja mám jednu hmlovku originál a druhú DEPO Taiwan. Druhovýroba je skoro presnou kópiou, nakoniec som spodok nechal originál ( nešiel odmontovať ) a menil iba sklo s parabolou. Jediným rozdielom boli upevňovacie skrutky, originál sú metrické, taiwan má skrutky do "dreva". Skoro som prerezal ten metrický závit :D kým som na to prišiel, že musím dať pôvodné skrutky. Ešte tá DEPO nemá tieniacu clonku pred žiarovkou, ale svieti rovnako :o . Ináč by som sa toho nebál. Aj zadné svetlo mám DEPO a zatiaľ pohoda.
Diablo - FK

mno ale ja pravda, ze felda s mlhovkama se mi nelibi, mam 98 s hagusama combi bilou a je to hezky, zrdcatka v barve a jedine bila felda mi nepripada jako felda, ale jako stara octa bila, jiny auta uz mi tak nepripadaji, samo sebou ze pohled zepredu ;) ona ta bila rozsiruje to auto
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Vidíš, a mě se to zase bez mlhovek zdá nějaké prázdné. :)
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Mě se právě s mlhovkama taky felda líbí víc,tak proto je mám nachystaný,sice diamond,ale to neva
Diablo - FK

je to takove prazdnejsi toe pravda, ale me se tam nejak nelibej nevim proc, driv jo, ale ted nejak uz, ani nevim jak u 98 feldy svitej v mlze kluci?
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Já jsem s nima spokojen. :D I když teď co mám Bixenony, už mlhovky používám fakt jen v mlze. Než jsem koupil Bixenony, používal jsem mlhovky i v dešti, nebo i když byla jen mokrá cesta. Hodně to pomůže. :)
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Diablo - FK

ja nesnasim ty co pouzivaji mlhovky za beznyho vecera ci noci, fest to obcas osilnuje, takze s dalkou nevaham a ze mi to fakt sajnuje, za deste ano to chapu, taky bych byl pro, za husteho deste davam i zadni mlhu dle situace, pac ty auta pred clovekem obcas fakt nejsou videt, ale to musi byt jo slejvak abych to tam dal.
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Diablo: pokiaľ hmlovky vyslovene nepotrebuješ k imidžu, tak si ich ani nedávaj. Hlavne tie štvorcové na starú tvár, majú dosť veľkú plochu a ľahko sa môžu poškodiť od kamienkov a pod.
Lars1 - FK

Příspěvek od Lars1 - FK »

mám takzvany univerzalni mlhovky obdelnikovy dost podobny originalu, ale stejně je použivam jen za mlhy a husteho deště nebo sněžení když dohlednost není větší než 25m
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Diablo píše:ja nesnasim ty co pouzivaji mlhovky za beznyho vecera ci noci, fest to obcas osilnuje, takze s dalkou nevaham a ze mi to fakt sajnuje, za deste ano to chapu, taky bych byl pro, za husteho deste davam i zadni mlhu dle situace, pac ty auta pred clovekem obcas fakt nejsou videt, ale to musi byt jo slejvak abych to tam dal.
Já taky nemám rád kdyŽ někdo používá mlhovky bezdůvodně při dobré viditelnosti. Ale mlhovky by měly být seřízeně tak aby neoslňovaly. Zadní mlhovky jsem za asi 20 let co jsou povinné použil jen párkrát v opravdu husté mlze. Používat je v dešti je hloupost. Opravdu hodně oslňují a nejdou seřídit. :)
Diablo - FK

ja bydlim v nizine, takze mlha je tady bezna vec, navic skoro veskery cesty tu jsou podel rek, tak mlha je bezna, vecer za sera v hustem desti ti z vlastni zkusenosti mohu rict, ze urcita auta proste videt nejsou. U nekterych tmavych aut napr treba jen obrysovky mlzej a to je pak videt na poslednich par metru :?
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Mlha jo. Ale ještě jsem nejel v takovém dešti aby nebylo vidět koncové světla. Když pak jedu v dešti za někým kdo má zapnuté zadní mlhovky, tak vidím lautr ho... Pak se nemůže divit že na něj zablikám dálkovýma xenonama. :lol: :lol:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

jojo,zadní mlhovky taky nemám rád když není fakt hustá mlha
Lars1 - FK

Příspěvek od Lars1 - FK »

Zdenda19895 píše:Mlha jo. Ale ještě jsem nejel v takovém dešti aby nebylo vidět koncové světla. Když pak jedu v dešti za někým kdo má zapnuté zadní mlhovky, tak vidím lautr ho... Pak se nemůže divit že na něj zablikám dálkovýma xenonama. :lol: :lol:
Já jsem jel jednou v noci za velkyho lijaku ale ten byl prutrž mračen, jinak mlhovky jak nazev napovyda jsou podlemě do mlhy a tak je použivam jen za mlhy. Lidi co nevědi jak je použivat by raději měly sedět na zadku doma a nemotat se do cesty normalnim lidem.
Jozan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozan »

Zdravím!
Zajímalo by mě, co je na těch kulatých mlhovkách od Diamondu špatné. Jestli zrcadlovka nebo ta clonka před žárovkou. Sehnal jsem mlhovky z bouračky ale bohužel maj rozflákaný těla. Zrcadlovky maj obě celkem v poho ale u spodní strany maj taký puchýřky (udělám foto). Jinak skla a vnitřek OK.
Případně bych koupil Diamond a udělal bych kombinaci s originálem, teda jestli to má cenu.
Díky! :salut:
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Nevím jak kdo ale mám na Felině mlhovky od fa.Diamond a v pohodě,jsou na autě 2va roky a nic se snima neděje,zatím spokojenost
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Taky mám jednu mlhovku Diamond, druhou origo a rozdíl nepoznám. Mám ji tam už něco přes rok... nejvíc je to podle mě znát na blikačích, příjde mi že už žloutnou ty plastový "sklíčka" :(
Jozan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozan »

Zkusim koupit ty Diamondy, já se jich zatim docela bál. Jinak ty blinkry prej časem žloutnou.
Vasek

Příspěvek od Vasek »

jj, neorigo blinky blednou, stejně jako neorigo zadní světla. On vlastně téměř všechen neorigo plast co je na sluníčku dost rychle ztrácí barvu.
Jinak neorigo kulatejch mlhovek bych se nebál. Ten plast je sice horší kvality, ale zaje je pěkně schovanej a sluníčko na něj nemůže. Teď jsem o víkendu montoval druhovýrobní mlhovku a okopírováno je úplně vše. Jediný rozdíl jsem shledal v použitém materiálu. Dokonce i provedení bylo lepší, protože narozdíl od origa z roku 99 má funkční "odpařovací" trubičku. Na tý originální němci zapoměli udělat dírku.
Navíc mlhovky jsou docela na ráně a občas to schytaj, takže mi přijde zbytečný tam dávat drahej originál. Já už spravoval dvakrát.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

:o Já tam mám origo 13 let a ještě jsem je neměnil. Jsou jako nové. Jen jsem do nich dal silnější žárovky. (prej +30 %) :lol:
Vasek

Příspěvek od Vasek »

tak přiznávám, že podruhý se rozbila mojí vinou. Poprvý ale přišla k újmně z mně neznámého důvodu. Prostě jsem se jednou podíval na auto a na mlhovce chybělo kus skla. Každopádně ta originál, co zatím vždy přežila má hodně pobitý sklíčko a rozhodně jako nová nevypadá. Parabola neni ani skoro vidět.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
Maggots - FK

Příspěvek od Maggots - FK »

Mam 1 mlhovku original a 1 mlhovku znacky Diamond za cca 170 kc a prijde mi kvalitne na stejny - ne li lepsi urovni jak orignal : ))
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Na jednom autě mám Diamond. Největší vada je v tom, že se do nich dostává vlhkost a občas jsou zamlžené. Navíc nejdou seřídit. Mám je šroubkem zvednuté na maximum nahoru a ještě by to kousek chtělo.

Vzhledem k tomu, že to mám na autě jenom jako ozdobu, tak jsem spokojený. Dával jsem je tam místo poškozených originálních a na pohled vypadají stejně.
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

zdarec,prosim vas muzete mi nekdo popsat nebo nejlepe ukazat obrazky jak se meni zarovka h3 v mlhovce na novy tvari?
diky moc
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek[/quote]
Odpovědět