6 Kvalt
Re: 6 Kvalt
6kvalt je v 95% dlouhý stejně jako 5kvalt takže na maximálku si nepomůžeš a navíc 1.3 nebude mít sílu na delší kvalt.
Co tam je za úpravy?
Další nevýhoda je zpátečka přes lanko.
Co tam je za úpravy?
Další nevýhoda je zpátečka přes lanko.
-
xXxTRA - FK
a další věc, 4, 5, 6-ty stupen ma primy zub a neni synchronizovany, cili radit bez meziplynu nelze
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Jezek ma celkove pravdu. Navic vetsinou pokud by sis jo nenechal stavet prevodovku na miru bude mit kupovana primej zub a tudiz bude pri jezdeni docela jecet.
xXxTRA : KOLOSALNI KRAVINA
xXxTRA : KOLOSALNI KRAVINA
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
Duma - FK
No že je spátečka přes lánko to mně netrápí. Ale nejde mně do hlavi že jak píšeš že jsou bez synchronu. Co jsem mněl tu možnost jet v Trenigovém autě.! Tak mně to nepřišlo že by to ječelo a už vubec že by byla bez synchronu. Tak co dál.
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Ale kluci
těch 6ti kvaltů je skoro tolik druhů co kusů ... to se nedá říct že je prostě dobrej nebo neni ... Když nepočítám nějakou pickupovou homologaci na okruhy, nebo Kitovýho hewlanda, tak si každej do toho nechá dát co ho napadne ...
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
Má cenu kupovat Feldu 6ti kvalt?
Je to 1.6, r.v. 99, auto má upravený motor:
vačka+stavitelné kolo,řj, filtr KN , převodovka produkční 6ti kvalt-sixta
udávaný výkon 73kW (100 ps)
zpátečka přes lanko
Auto by nebylo na denní ježdění do práce, ale spíše víkendové
Nicméně může se stát cokoliv a může se mi stát, že auto budu potřebovat na denní ježdění....a tak by mne zajímal váš názor na denní ježdění? ( většinou půl dálnice , půl okresky ) a taky životnost?? Co od toho čekat??
Taky se celkem obávám té zpátečky přes lanko
Díky
Je to 1.6, r.v. 99, auto má upravený motor:
vačka+stavitelné kolo,řj, filtr KN , převodovka produkční 6ti kvalt-sixta
udávaný výkon 73kW (100 ps)
zpátečka přes lanko
Auto by nebylo na denní ježdění do práce, ale spíše víkendové
Nicméně může se stát cokoliv a může se mi stát, že auto budu potřebovat na denní ježdění....a tak by mne zajímal váš názor na denní ježdění? ( většinou půl dálnice , půl okresky ) a taky životnost?? Co od toho čekat??
Taky se celkem obávám té zpátečky přes lanko
Díky
-
RedmeX - FK
Viem ktorú feldu myslíš a určite stojí za tie peniaze
V 6 kvalte by som nehľadal nijaké chyby, pilový diagram vyzeral pekne, odstupňovanie je o dosť lepšie ako u bežnej feldy, ale zase nevyzeral na radenie do zbláznenia pri bežnej jazde a jednotka je krátka až až. Okrem toho tá prevodovka by mala mať synchrónne všetky kvalty a teda bude sa správať presne ako séria okrem toho, že má spiatočku cez lanko... Ak tá spiatočka zaskakuje pekne (na rozdiel od väčšiny felicií) tak to môže byť aj plus. 
PS. u veľa aut sa spiatočka dáva tak, že povitiahneš krúžok k hlavici páky a potom zaradíš, čo je veľmi podobné riešeniu u týchto 6 kvaltov. Pamätám si, že majiteľ feldy to prerobil tak, že sa radí páčkou s aretáciou čo je fajn na dlhšie cúvanie, len si zvyknúť.
PS. u veľa aut sa spiatočka dáva tak, že povitiahneš krúžok k hlavici páky a potom zaradíš, čo je veľmi podobné riešeniu u týchto 6 kvaltov. Pamätám si, že majiteľ feldy to prerobil tak, že sa radí páčkou s aretáciou čo je fajn na dlhšie cúvanie, len si zvyknúť.