Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...

Příspěvek od Ivarek »

To je dobrý....dal ti pokutu a ty ani nevíš za co.... :hlava:
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Dneska jsem prorazil obě kola na jedný straně ( skoro nový pneumatiky ) a ohnul jeden disk ( hliníkovej ). Ať žijou naše české silnice a nezpevněné krajnice. Hurááá, hurááá...
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

a plackari zatim nic hurááá ,huráááááááá, huráááááááááá
otazkou je kde je problem
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

:D :D :lol:
méně znamená někdy více...
Obrázek
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

hromy: Tak ono to nemusí být úplně o řidiči.Mě se to stalo ještě se 14",jel jsme do zatáčky,proti mě vylítnul v půlce cesty debil s dodávkou,já trefil pravým předním kolem vykouslou krajnici,prorazil pneu a ohnul ráfek
keenworth - FK

No asi takhle, já se vyhejbal autu a utrhla se semnou krajnice, načež jsem trefil předním i zadním kolem díru a obě je prorazil. Přední disk je trochu ohnutej. Tohle se prostě může stát. Z větší míry je to moje vina, něměl sem jezdit tak ke kraji. Příště nebudu měkkej a nebudu tam protijedoucímu nechávat tolik místa.
keenworth - FK

Jen mimochodem, jel jsem asi 30 km/h, ale měl jsem plný auto. Pár ran dostal asi i přední stabilizátor, protože tá díra byla dost hluboká. Takže jsem asi o 2500 kč lehčí, ale nějak mě to neštve, stejně mám dobrou náladu :D :)
BlueFox - FK

Příspěvek od BlueFox - FK »

Kam se to hrabe na ukradeny dekl od kanalu. Otec tam jednou zanechal kolo s kusem napravy a pokracoval v jizde jeste asi 200m :D Bylo to asi v 60 a to kolo tam proste zahucelo a sprajclo se. Priserna rana, C. C15 se skoro roztrhnul. :D

A nejluxusnejsi diry jsem zatim videl u jedny pumpy z liberce smerem na decin. ale nevim kde presne. Je za klesanim a od pumpy se na silnici vracis takovou polnackou lesem. Tam se taky da nechat kolo. :D
Vasek

Příspěvek od Vasek »

Foglik píše:tak ja dneska v poledne sliznul dalsi blocek na 500Kc od cepickaru. Bohuzel sem se nedozvedel ani za co a z toho co je na blocku to moc nechapu a najit nemuzu...

zákon č. 200/1990 Sb podle § 22/11

poradi nekdo za co to to mohlo byt?

Kód: Vybrat vše

§ 22

Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích

(1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích

a) řídí vozidlo,
1. na němž v rozporu se zvláštním právním předpisem není umístěna tabulka státní poznávací značky (registrační značky) nebo je umístěna jiná tabulka státní poznávací značky (registrační značky), než která byla vozidlu přidělena,
2. jehož tabulka státní poznávací značky (registrační značky) je zakryta, nečitelná nebo upravena či umístěna tak, že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost,
3. které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích3d) tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích,

b) řídí vozidlo nebo jede na zvířeti bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky, po kterou je ještě pod jejich vlivem,

c) řídí vozidlo nebo jede na zvířeti ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodil požitím alkoholického nápoje nebo užitím jiné návykové látky,

d) se přes výzvu podle zvláštního právního předpisu3f) odmítne podrobit vyšetření, zda při řízení vozidla nebo jízdě na zvířeti nebyl ovlivněn alkoholem nebo jinou návykovou látkou, ačkoliv takové vyšetření není spojeno s nebezpečím pro jeho zdraví,

e) řídí motorové vozidlo a
1. není držitelem příslušné skupiny nebo podskupiny řidičského oprávnění,
2. byl mu zadržen řidičský průkaz3f),
3. není držitelem platného osvědčení profesní způsobilosti řidiče3g),
4. nemá platný posudek o zdravotní způsobilosti podle zvláštního právního předpisu3f),
5. pozbyl jako řidič, který je držitelem řidičského průkazu Evropských společenství, řidičského průkazu vydaného cizím státem, mezinárodního řidičského průkazu vydaného cizím státem, právo k řízení motorového vozidla na území České republiky,

f) při řízení vozidla
1. drží v ruce nebo jiným způsobem telefonní přístroj nebo jiné hovorové nebo záznamové zařízení,
2. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 40 km.h-1 a více nebo mimo obec o 50 km.h-1 a více,
3. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o 20 km.h-1 a více nebo mimo obec o 30 km.h-1 a více,
4. překročí nejvyšší dovolenou rychlost stanovenou zvláštním právním předpisem nebo dopravní značkou v obci o méně než 20 km.h-1 nebo mimo obec o méně než 30 km.h-1,
5. nezastaví vozidlo na signál, který mu přikazuje zastavit vozidlo podle zvláštního právního předpisu3f) nebo na pokyn "Stůj" daný při řízení provozu na pozemních komunikacích osobou oprávněnou k řízení tohoto provozu podle zvláštního právního předpisu3f),
6. neumožní chodci na přechodu pro chodce nerušené a bezpečné přejití vozovky nebo nezastaví vozidlo před přechodem pro chodce v případech, kdy je povinen tak učinit podle zvláštního právního předpisu3f), nebo ohrozí chodce přecházejícího pozemní komunikaci, na kterou odbočuje, nebo ohrozí chodce při odbočování na místo ležící mimo pozemní komunikaci, při vjíždění na pozemní komunikaci nebo při otáčení a couvání,
7. předjíždí vozidlo v případech, ve kterých je to podle zvláštního právního předpisu3f) zakázáno,
8. nedá přednost v jízdě v případech, ve kterých je povinen dát přednost v jízdě podle zvláštního právního předpisu3f),
9. vjíždí na železniční přejezd v případech, kdy je to podle zvláštního právního předpisu3f) zakázáno,
10. v provozu na dálnici nebo na silnici pro motorová vozidla se otáčí, jede v protisměru nebo couvá v místě, kde to není dovoleno podle zvláštního právního předpisu3f),
11. neoprávněně zastaví nebo stojí s vozidlem na parkovišti vyhrazeném pro vozidlo označené označením O 1 nebo neoprávněně použije označení vozidla O 1 při stání nebo při jízdě,

g) poruší omezení jízdy některých vozidel podle zvláštního právního předpisu3f),

h) porušením zvláštního právního předpisu3f) způsobí dopravní nehodu, při které je jinému ublíženo na zdraví,

i) porušením zvláštního právního předpisu3f) způsobí dopravní nehodu, při které je způsobena na některém ze zúčastněných vozidel včetně přepravovaných věcí hmotná škoda převyšující zřejmě částku 100 000 Kč,

j) při dopravní nehodě, při které byla způsobena na některém ze zúčastněných vozidel včetně přepravovaných věcí pouze hmotná škoda 100 000 Kč a nižší nebo při které došlo k poškození nebo zničení součásti nebo příslušenství pozemní komunikace, neprodleně nezastaví vozidlo a neprokáže totožnost navzájem včetně sdělení údajů o vozidle, nebo odmítne sepsat společný záznam o dopravní nehodě nebo nedovoleně opustí místo dopravní nehody nebo se neprodleně nevrátí na místo dopravní nehody po poskytnutí nebo přivolání pomoci nebo po ohlášení dopravní nehody,

k) při dopravní nehodě podle písmene i) se dopustí jednání uvedeného v písmenu j),

l) jiným jednáním, než které je uvedeno pod písmeny a) až k), poruší zvláštní právní předpis3f).

(2) Přestupku se dále dopustí ten, kdo jako provozovatel vozidla nezná údaje o totožnosti osoby, které svěřil nebo přikázal vozidlo k řízení.

(3) Přestupku se dopustí učitel autoškoly, který

a) požil alkoholický nápoj nebo užil návykovou látku během provádění výcviku ve výcvikovém vozidle,

b) prováděl výcvik ve výcvikovém vozidle bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo užití návykové látky, kdy by mohl být ještě pod jejich vlivem,

c) prováděl výcvik ve výcvikovém vozidle, jestliže je jeho schopnost k vykonání učitele autoškoly snížena v důsledku jeho zdravotního stavu,

d) se přes výzvu podle zvláštního právního předpisu3f) odmítne podrobit vyšetření, zda při provádění výcviku nebyl ovlivněn alkoholem nebo jinou návykovou látkou, ačkoliv takové vyšetření není spojeno s nebezpečím pro jeho zdraví.

(4) Pokuta od 25 000 Kč do 50 000 Kč a zákaz činnosti od jednoho roku do dvou let se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. c), d), e) bodů 1 a 5, a písm. h).

(5) Pokuta od 10 000 Kč do 20 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. b) a podle odstavce 3.

(6) Pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč se uloží za přestupek podle odstavce 2 a podle odstavce 1 písm. f) bodu 11.

(7) Pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7, 10.

(8) Pokuta od 2 500 Kč do 5 000 Kč se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g), i), j) a k); pokuta od 2 500 Kč do 5 000 Kč a zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců se uloží tomu, kdo tento přestupek spáchal v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát.

(9) Pokuta od 1 500 Kč do 2 500 Kč se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 1 a 4 a písm. l).

(10) V blokovém řízení

1. lze uložit pokutu do 2 000 Kč za přestupek podle odstavce 1 písm. l),

2. se uloží pokuta 1 000 Kč za přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 1 a 4,

3. se uloží pokuta 2 500 Kč za přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8, 9 a písm. g),

4. se uloží pokuta 3 000 Kč za přestupek podle odstavce 2.

(11) Přestupek, za který se podle tohoto zákona ukládá zákaz činnosti, nelze projednat v blokovém řízení.

(12) Od uložení sankce podle odstavců 4 až 11, s výjimkou odstavce 10 bodu 1, nelze v rozhodnutí o přestupku upustit.

tady máš celej paragraf 22
každopádně to, že nevíš za co jsi tu pokutu dostal, je při nejmenším divné
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
p@vel

Příspěvek od p@vel »

http://www.novinky.cz/krimi/232671-ridi ... tni-clanky
sv*ně jedny - parchanty si to nehlídá a když ještě napadnou člověka, tak se jim nic nestane, protože by to byla "dyskrymýýýnacéé" :evil:
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

zabít je...... MÁLO :!: Je to hnus co se děje a je to čim dál horší. U nás je zatim klid, ale člověk si říká, co až vyrostu a budu mít dětí? Co potom? Co když se usadí u nás?
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

P@vel: Bohužel je to tak :( Fakt ze mě asi začíná být rasista,včera jsme se kolem 19-20 hodiny procházel přes Jihlavský náměstí a to je děs,jak se to tam hromadí,vždycky se mi otvírá kudla v kapse :(

Přžesně jak jsem si včera po dlouhý době poslechnul Orlíky na youtubu a četl komentáře pod tím,tak tam lidi píšou,že to je 20 let starej text,ale je to jak kdyby to Landa napsal včera,fakt začínám být na ty hnědočechy alergickej

Martin: Toho se taky bojím co bude,připadá mi že se množí jak krysy a budu se pak bát pustit děti ven
Martin_Happy - FK

je to hnus, čim dál víc, tak mi napadá, viděli ste film bastardi? Kritika ho zdrbala, že je přehnanej, ale bojim se, aby to nebyla jen vize budoucnosti. A to nepříjemně blízké :(
Martin_Happy - FK

ještě mě napadlo, možná paranoidní, ale aby si tu nepřečetli, jak je pomlouvám a pak mi neprořízly gumy, nebo hůř :thumbdown:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Jo tak Film Bastardi jsem viděl a přišel mi natočenej přesně podle pravdy,nic přehnanýho,vždyť to tak funguje
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Dokud se takovych lidi bude zastavat stat,tak tu nebude zit dobre.
Kejzi - ja si orlik v posledni dobe taky poustel,nejvystiznejsi je "Dvoji metr"
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

p@vel

Příspěvek od p@vel »

Já proti cikánům nic nemám, např. ty co u nás žijou hodně dlouho, tak ty fakt odlišuje jen barva pleti ale těch je bohužel minimum :( Většinou je to taková pakáž - viz. článek...

kejzi: no tak náměstí v jihlavě hlavně směrem k ZOO je černý fest a samozřejmě ještě kosov a hawaj :puker:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

jj Hawaj mám kousek,ale zatím není problém,skoro na tom náměstí je to navečer horší.

Bohužel těch normálních je málo,z těch mladších nikdo
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

nejsem rasista nevadi me vietnamci,cernosi atd,vadi mi "NEPRISPUSOBIVÍ" lide.... to ze z 90% to jsou prave romove ze me nedela rasistu!!!
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Martin_Happy - FK

Hromy:Naprostej souhlas :thumleft:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

http://www.auto.cz/stat-chce-rozsirit-p ... -dan-58523

Tak se na nás chystá další sviň*rna :evil: Aneb pakáž ve vládě hraje hru "Vymysli jak sedřeš z kůže svého čecha".
Bohužel jsme blbý, že si ustavičně necháme srát na hlavu a oni zkouší, co všechno vydržíme...
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Kdo má na nový auto tak to neřeší .
kdo na něj nemá tak furt bude výhodnější zaplatit větší ekodaň o pár tisíc ,Myslím že to je jen o naplnění státní kasy starý auta to ze silnic nedostane .
Když už tolik vyberou tak by to mohlo bejt znát na silnicích (oprava děr)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Nejhorší že to nikde znát nebude,akorát na našich peněženkách
Martin_Happy - FK

proč sou tam fotky Felicie :?

ale jinak je to zas hovadina, vozový park to stejně tolik neomladí. A jedna prdící kráva udělá víc emisí než naše Feldy :x
jezek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jezek »

Daleko horší je zvyšování DPH a spotřební daně, protože jak bylo prokázáno tak všichni na tom prodělají a stát nevydělá ani korunu, protože jim jaksi nedošlo že DPH musí platit i státní podniky a je dražší doprava atd... :hlava: :baseball:

Jinak ekovýpalný vozový park neomladí jak bylo již na stávajícím prokázáno, stejně jako ho neomladí šrotovné, protože prostě češi nemaj na to kupovat každé dva roky fungl nové auto jak jsi asi všichni představují :x
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
Martin_Happy - FK

Jinak nevim, jestli je tohle téma i na stížnosti, nebo i na pozitivní věci, ale dneska sem měl radost, že v Jihlave a za ní 3 policejní kontroly a žádná mě nezastavila (vždycky skovanej za něčim většim a poldové tak smutně koukali, jak by hned Feldu chtěli odchytnout... Scytal to místo mě Forman Van+, Peugeot 307 Break a Golf Plus, což mě překvapilo, protože ty 2 sou poměrně nový auta
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Dneska jsem jel taky do Brna a to bylo hrozný co bylo všude kontrol a většinou měli na těch místech i schovaný passaty...
chipp - FK

Příspěvek od chipp - FK »

:hlava: sedím v práci a budu ještě hodinu :puker: ,a nudim se,už mám projeté všechny webové stránky, už mě nebaví ani hrát 2D hry,co jsou tak primitivní až zajímavé..co mám dělat ? :hlava: :?: :!:
keenworth - FK

Tak ještě můžeš zkusit 3D :D nebo si pustit nějakej online film/seriál :)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Který inženýr vymyslel airbogové kroužky na volantu felicie? Auto mám sotva měsíc, ale kroužek pod volantem budu mít už třetí :( Grrrr...
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
hromyblesky
Kontaktovat uživatele:

to jsem byl ja.... s podivem to ostatnim najede i pul milionu,,, ne li vic, takze mozna bude chyba nekde jinde ;)
FAKJU BIČ
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Moje chyba určitě...

....povolim airbag, odpojim ho, sundám plast pod ním a odpojim ještě dole, povolim šroub na volantový tyči a pomalu odtahuji volant k sobě a najednou křup a kroužek skoro na dva kusy :( Kdybych si nedával bacha tak mě to tolik nesere, ale takhle. Nějak jsem to nasadil dohromady, ale když točim volantem tak slyšim jak se tam namotává ten kabel :( Kuafix :evil:

Zkrátka na kroužky pod volantem jsem prostě šikula :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Snad stokrát jsem rozdělával volant, sundaval bag i demontoval kroužek z volantu a nikdy žádný problém :o
Při sundavání volantu se musí opatrně vyndat plochej vodič od kroužku ze štěrbiny držáku lucasů. Konektor na konci tou štěrbinou neproleze. ;)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Ale to jsem taky udělal. Starej volant jsem sundaval furt a nic...ale tohle auto je asi prokletý pro mě :lol: Dokud neseženu další tak bude muset tenhle vydržet. Kua mě to tak se*e :evil:

Chtěl jsem si jenom po včerejšku srovnat volantu a ono se to zase pokazí...mě už to nebaví. Auto se zaparkuje a vyjede se s ním až po zkouškovym...jinak to nevidim. Při zkouškovym je člověk dycky tak trochu víc blbej než normálně :(
Díky za hlasy
FUNice TADY
Martin_Happy - FK

počkej, to jako zase?
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Jako zase...předtím se urval kabel (jednoznačně blbost) teďka se rozpadl kroužek při vytahování volantu (to už jako nevím, asi prokletí).
Díky za hlasy
FUNice TADY
Martin_Happy - FK

tak to musí dost naštvat. asi je blbost aby třeba koružky od bagů byly nějak křehčí, ne?
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Bohužel to asi není o křehkosti. Tenhle kroužek se prostě rozpadnul při vyndavání. Takže když jsem tam ten kabel konečně vrátil tak teďka je hrozně slyšet jak se navýjí :(
Díky za hlasy
FUNice TADY
jezek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jezek »

Jo to je proto, protože tam jsou takové pružinky a pokud se to vyndavá nešikovně tak se ten kroužek "otevře". Dá se to většinou opravit. ;)
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
MartinB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartinB »

Vyzná se tady někdo na fóru v plynových kotlích? Mamka mě dneska volala, že ten náš stávající se pokazil a je třeba v brzké době pořešit nový...
Díky moc za každý ohlas ;)
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Byl jsem na zdejším foru umlčen.. :puker: Bože..
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Mejro mě je zase :puker: z tebe jak akorát dupeš, svíráš pěstičky a nejsi otevřenej žádné diskusi, akorát se urážíš a píšeš jak půjdeš na FB/jinam/na vlastní fórum/jak jsi skončil s FK
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Božínečku... :roll:
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

:hlava: když zde nemohu mluvit :D jo máte pravdu, mějte se tu hezky .. :salut: :thumleft:
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

ty taky, čau :(
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Mejra píše::hlava: když zde nemohu mluvit :D

Nemohu mluvit? ... jedno téma zamčené adminem FK ... druhé smazáno :cry: :cry: ... nemůžu mluvit :cry: :cry: musim mít vlastní téma abych mohl mluvit :cry: :cry: :cry:
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

mluvit můžeš na chatu
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Mejra
Kontaktovat uživatele: