tady třeba ještě borec z virtu

za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi

Spíš bych řekl, že takovej člověk se tady ukáže, dostane čočku a už nemá chuť se ukazovat na srazech a dál pokračovat v přispíváníMarty_pv píše:Kdo mění něco co se mu líbí na základě příspěvků na netu - jasně že je to tlak ale nutíme lidi vystavovat auto? A neříkej mi že je to vždycky tak že mají hezký auto a zlí lidi na fóru je donutí ho změnit
Nemůžu mít věc na autě za kterou se stydím. Buď se mi líbí, anebo nelíbí a pak na moje auto nepatříMartin_Happy píše:protože popravdě, za ty RS znaky sem se styděl už ve chvíli, kdy sem je tam dávalNebudu si nic nalhávat, hned po první minutě mi to přišlo trapý.
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi

Tady je odpověď na trochu starší dotázek...s kámošem nás to zajímalo tak sme začali pátrat a našli sme tuto:Martin_Happy píše:Zdravim, jeden zase docela hloupej dotaz. Při koukání na mapě na trasu dálnice sem našel zajímavou věc. Nějaký pravidelný asfaltový ovál hned u D1 kousek za Prahou u Bezděkova. Neví někdo místní, co to je a k čemu to slouží? Případně jestli se tam dá dostat?
Když zadáte tyto souřadnice, hodí vás to přímo na ten oval
49°51'58.636"N, 14°46'36.751"E
pak nějaká asi crossová trat u Brna
49°14'28.726"N, 16°22'12.525"E