Svojí Feldu odevzdávám PČR
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svojí Feldu odevzdávám PČR
Forda prodat? By možná někoho ukecala ať si to zadarmo vezme jako boudu pro psa 
-
Bolthorn - FK
Opět opakuji, to že byla bouchlá jsem si všimnul a věděl jsem o tom, také jsem na to upozornil. Ale, že do takové míry, tak to ne a ani nevím jak bych to poznal, když spousta dalších lidí, co moji Feldu znají a dělají kolem aut, si toho taky nevšimlo.. Když mi rozrejpal VIN, tak jsem zdůraznil, že to musel být zásah spojený s tím, že to bylo bourané..
Hrobař si proto auto má do konce měsíce přijet, jestli ho nevezme, tak jde auto na šroťák na díly, jelikiž mě za poslední dobu stálo víc nervu, než je zdrávo.
Jinak cenovka je 10tis. + sada zimních pneumatik, palubní PC, loketní opěrka. Kdyby Hrobař nebral a někdo jí chtěl.
Upozorňuji na to, že se musí vyměnit, zadní blatník a dveře, od letní bouračky v Brně, kdy mě naboural mladý kluk.. Někdo mi udloubl navíc na parkovišti u paneláků sklo s předního blinkru a ukrad plastové kryty mlhovek.. Motorově je na tom Felda víc než dobře.
Hrobař si proto auto má do konce měsíce přijet, jestli ho nevezme, tak jde auto na šroťák na díly, jelikiž mě za poslední dobu stálo víc nervu, než je zdrávo.
Jinak cenovka je 10tis. + sada zimních pneumatik, palubní PC, loketní opěrka. Kdyby Hrobař nebral a někdo jí chtěl.
Upozorňuji na to, že se musí vyměnit, zadní blatník a dveře, od letní bouračky v Brně, kdy mě naboural mladý kluk.. Někdo mi udloubl navíc na parkovišti u paneláků sklo s předního blinkru a ukrad plastové kryty mlhovek.. Motorově je na tom Felda víc než dobře.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Musím to ségře ještě nadhodit, jestli Forda nechce poslat ze stráně a koupit si auto 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
muzes nekde jeste nahodit nejaky fotky?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Marty_pv - FK
osobne si svoje domněnky a rozumy nechá pro sebe a sem už znovu přispívat nebude 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsou fotky?
Zdravím,
Tak už jsem po dlouhém odkládání dal dohromady auto.
Chtěl bych se tím to Bolthornovi omluvit za zbytečné tahanice ohledně prodeje, je dnes blbá doba a ja měl strach aby mi auto nekdo nezabavil.
až budu mít cas tak založím forum a vlažím tam fotky jak auto vypada.
Ohledně reakcí na chování mého mechanika, které tu byly několikrát spekulovány bych chtěl jen dodat, že se mě snažil chránit a bál se stejně jako já aby jsme nebyly v nejakém průsvihu.
Ještě jednou se omlouvám za vzniklé tahanice, komplikace prodeje atd..
Tak už jsem po dlouhém odkládání dal dohromady auto.
Chtěl bych se tím to Bolthornovi omluvit za zbytečné tahanice ohledně prodeje, je dnes blbá doba a ja měl strach aby mi auto nekdo nezabavil.
až budu mít cas tak založím forum a vlažím tam fotky jak auto vypada.
Ohledně reakcí na chování mého mechanika, které tu byly několikrát spekulovány bych chtěl jen dodat, že se mě snažil chránit a bál se stejně jako já aby jsme nebyly v nejakém průsvihu.
Ještě jednou se omlouvám za vzniklé tahanice, komplikace prodeje atd..