Přilepení zpětného zrcátka

vybavení a úpravy interiéru atd.
smazany clen - FK

Přilepení zpětného zrcátka

Příspěvek od smazany clen - FK »

Ahoj, moje felda je v poho, ale bráchovi upadlo zpětné zrcátko přilepené na sklo. Víte, jak to přillepit a jakým lepidlem, aby to drželo?
Kahy

Re: Přilepení zpětného zrcátka

Příspěvek od Kahy »

Dostane koupit takové lepidlo,které je určeno přímo pro vnitřní zpětná zrcátka lepená na sklo.Je dvousložkové a stojí asi okolo 100,-Kč.Koupil jsem to lepidlo v prodejně s N.D. na auta.Poradil mi to myslím taky někdo na foru.Drží už víc jak rok.
Alf

Příspěvek od Alf »

Nebo se zeptej někde, kde mění čelní skla, za kolik by to nalepili..
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,

Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Mira

Příspěvek od Mira »

Jsem rád, že tady někdo zmínil lepení zrcátka. Mám ho ve Feldě trochu víc na straně spolujezdce, což neni problém co se týče výhledu, ale je to problém, co se týče stínítka. Vždycky když vezu někoho, kdo neví a praží mu to do slunce, tak vezmu stínítko a hrc rozhodí mi zrcátko tím, jak si stínítko připlácne na sklo.
Je nějaká možnost zrcátko kultivovaně odlepit? :D Vím, že jde sundat a že na skle zůstane nalepenej jen takovej kus.. magnetu/lkovu, na kterej se nasadí, ale jak to odlepit, to netušim :(
Hans - FK

Příspěvek od Hans - FK »

Zdravím.
Omylem jsem vysadil vnitřní zpětné zrcátko. Je nějaký grif na nasazení?
Rozpojil jsem to v tom kloubu, né na skle.
Děkuji!
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Namaz ten kloub treba kremem nebo vazelinou,co mas po ruce a zatlac kroucenim zpet.Jde to hodne ztuha. ;)
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

Musíš ho nasadit jakoby zboku, a pak pořád za přítlaku srovnat
Hans - FK

Příspěvek od Hans - FK »

Jo zboku jsem to i sundal - ta kula je ubraná. Namastit to je dobré nápad. Dík ;)
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

tak jeste to prepisu tady ... nejaky zahadnym zpusobem mi odpadlo/odlepilo zpetne zrcatko a na skle mi zbyla neco jako oboustrana paska nebo mozna nejaky pozustatek lepidla...moc se tomu nechce dolu, poradite jak to dundat nebo mam primo na to napatlat KD lepidlo a prilepit to kolecko zpet?
a nemel by nekdo fotku jak je to kolecko orientovane vytocene?
jinak foto co mi na skle zustalo a jestli by to necim slo sundat aniz bych sklo poskodil?
Obrázek
méně znamená někdy více...
Obrázek
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Kuwa dnes ráno při příjezdu dom před domem cink a zrcátko se poroučelo se skla pod palubku :x dnes jsem neměl náladu,ale zítra zkusím sehnat lepidlo, buď Autodíly Krč a neb zajedu kde mění okna do Braníka :lol:
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Macman:
sem to sundal dolu příborovym nožem,jehlovím pilníčkem označil jak ten kus cojde na sklo tak zrcátko a sykama vytočila nalepil, v autodílech prodávaj spešl lepidlo s takovou látkou kterou uděláš na míru napatláš lepidlem to co jde na sklo, přiložíš tu látku a nalepíš a držíš cca 10mina pak necháš 24hod.být no a pak můžeš nasadit zrcátko,mám to sice 2va dni ale drží :thumright:
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

ja to vyresil jeste ten den tak ze jsem na tohle napatlal KD tak jak to je prilepil ten krouzek a za 4 hodiny uz nasadil zrcatko a jezdim s tim do dneska
méně znamená někdy více...
Obrázek
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Yetti98 píše:Macman:
sem to sundal dolu příborovym nožem,jehlovím pilníčkem označil jak ten kus cojde na sklo tak zrcátko a sykama vytočila nalepil, v autodílech prodávaj spešl lepidlo s takovou látkou kterou uděláš na míru napatláš lepidlem to co jde na sklo, přiložíš tu látku a nalepíš a držíš cca 10mina pak necháš 24hod.být no a pak můžeš nasadit zrcátko,mám to sice 2va dni ale drží :thumright:

Zrcátko upadlo o5 při jízdě po kočičích hlavách za 2va dni :x,sem se naprd a zajel kde mění skla a za 10 min jsem odjížděl :thumleft: :thumright:
Odpovědět