Nejde 1 stupeň předních stěračů...
-
Rimmer - FK
Nejde 1 stupeň předních stěračů...
Dobrý den, mám takový problém... Když přesunu páčku na ovládání stěračů na 1 rychlost čili že stírají až za pár sekund tak mi fungují jen v nějaké urovni třeba že musím páčku trošku přimáčknout nahoru či dolu a při nárazu na výmol nebo i když se jich dotknu mi přestanou jít a zůstanou třeba i ve svislé poloze na čelním skle. Ostatní rychlosti fungují správně. Štve mě to protože když mrholí musím stírat manuálně nebo dát rychlejší rychlost a to je dost zbytečné. Nevíte co s tím? Rozebírat se mi to nechce ale mám pocit že to je jediná možnost. Děkuji za odpověď.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde 1 stupeň předních stěračů...
Kup jinou, stojí pár korun... I nová origo stojí 500.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Popř detail .... na první poloze páčky stěračů je cyklovač 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Rimmer - FK
podivat se tam akdyztak koupit jinou, ok diky 
Než začneš vyhazovat "mergle" za něco co nepotřebuješ, ujasni si to, na co upozornil Maty.
V první poloze je cyklovač. Tak zkus podle návodu.
Zapni do první polohy, stěrače setřou, vypni.
Počkej až bude potřeba setřit a znovu zapni do první polohy.
Teď by si měl cyklovač nastavenou hodnotu času pamatovat.
Pokud tomu tak není mužeme řešit dál.
V první poloze je cyklovač. Tak zkus podle návodu.
Zapni do první polohy, stěrače setřou, vypni.
Počkej až bude potřeba setřit a znovu zapni do první polohy.
Teď by si měl cyklovač nastavenou hodnotu času pamatovat.
Pokud tomu tak není mužeme řešit dál.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ja k tomu jeste dodam kdyz kjouknes do pojistkovy skrinky mas uprostred nahore plastovej nebo hlinikovej cyklovac steracu? Pokud plastovej je programovatelnej a tzn jednou jen nadzvednes packu sterace setrou a podruhe ji za urcity interval zapnes a pak to jede uz samo v tom samem intervalu. Pokud je hlinikovy tzn stribrny tak tam je cas napevno a je to tam ovladano pomoci odporoveho dratu a ten bude tutovve prerusenej proto si to dela co chce hlavne ve vymolech apod. Tak koukni a hned budes vedet. Pripadne i v tom plastovem muze byt pecka v kontaktu - da se to rozebrat a ocistit. 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jestli mu stěrače přestanou jít třeba i ve svislé poloze, tak to není o cyklovači...

Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím se Skurym, když si přečtu co mu to dělá, tak si myslím že cyklovačem to nebude 
-
Majk
- Kontaktovat uživatele:
Stěrače jen na 3 polohu
Mám problém se stěrači a to sice ten, že jedou jen na 3 polohu (tu nejrychlejší) dokázal by někdo poradit co s tím?
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Kup novy lucas 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Faktem je ale, že přes klidový kontakt cyklovače (a samozřejmě doběhový kontakt motorku) je napájen motorek stěračů při vypnuté páčce ...Skury píše:Jestli mu stěrače přestanou jít třeba i ve svislé poloze, tak to není o cyklovači...![]()
Řešil jsem podobný dotaz a až po dlouhé době vypadlo z tazatele, že si založil nový cyklovač (programovatelný, 6 vývodů) a nefunguje mu to v první poloze. Už se to tady řešilo v topicu "setření dosucha" - chybějící vodiče.
K druhému dotazu - abys vyloučil závadu na motorku změř si v poloze "pomalejší rychlost" napětí na vývodu č.2 motorku (zelený vodič). Pokud nebude tak na vývodu 53 páčky stěračů. Pokud ne tak bude v háji lucas.
Snažší bude začít asi u lucase ...
Ahoj, procházel jsem snad vše ohledně cyklovače a nenalezl jsem svůj problém. Nestává se to pokaždé ale spíše náhodně. Normálně používám programovatelný cyklovač, nastavím, stírá a pak po čase vypnu. Jenže pak chci jen 1x setřít. Posunu páčku do první polohy, ale nezaaretuji. Jen kliknu. A stěrač setře. A nebo také ne. Je to náhodné. I když nepoužiju cyklovač a jen kliknu na páčku tak to někdy setře a někdy ne. Měl někdo podobný problém? Díky
Tak to bylo relé. Koupil jsem si nové AEV-2062 a už to běhá...