shell FuelSave paliva
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Re: shell FuelSave paliva
Jak ksem koukal na ty jejich cenofkový stojany před benzínkama jak přikryly ceny rejsingovejch benzínů tou reklamou. Doufám, že je ještě prodávají ...
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
Moltician - FK
jo prodavaji je akorat tam musi byt ten poutac na ty FUELSAVE paliva a ceny V-poweru by meli byt napsane na sloupech!!! ale lidi stejne totalne nevi co tankovat. porad na ty stojany hledi jak blby a chodi se ptat a porad dokola jim rikat co a jak to je OMG! a kazdej chytrolin jak se hada ze je to urcite nejaky BIO atd. 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já sem u tebe věděl co mám tankovat 
-
RadekN70 - FK
Jezdím na W-power diesel a naprostá spokojenost, ty děláš na šellu v Ol??Na které??
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Krčmaň... projedeš tou dědinou tak hned za ní... taky jezdím pouze na w-power a spokojenost...
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Že by to bylo ono? Byl jsem ve špáru v pondělí a větší nákup a když jsem chtěl platit, tak pokladní vytáhla jakousi tyčinku, jestli jí taky nechci. Tak jsem si myslel, že to je nějaká pozornost podniku, tak jsem neprotestoval. Hajzlové jedni.ferat píše:Aktivní prodej-to je teď sledovaný u nás. Někdo chytrej v Praze vymyslel, že třeba u pokladny, kde jsou normálně žvejkačky a cukrovinky k dispozici se dá ještě každé pokladní pár sušenek (každej den něco jiného) a pak se sleduje, kolik toho která ještě vnutila zákazníkům.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
Moltician - FK
lol to me pripomelo ze mi tohle mivame taky....treba kdyz se blizi expiracka na nejake cokolade nebo na necem, tak nam to hodi k pokladne a MUSIME to vsem nabizet za super zvyhodnenou cenu...( asi o 2kc levnejsi nez normalne)
RadekN70: ano jak napsal Raimmi delam v Krcmani, je to mezi Olomouci a Prerovem
RadekN70: ano jak napsal Raimmi delam v Krcmani, je to mezi Olomouci a Prerovem
-
RadekN70 - FK
Na shellu v krčmani??Vždyť tam ni není....
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 12. čer 2011 14:38:18, celkem upraveno 1 x.
ka-spel, to je přesně ono ten aktivní prodej! Ano, ve Sparu jsou to momentálně tyčinky. Předtím to byla Geisha a teď tuším BigChoc.
To je v Chebu i Prostějově stejný. A pak to Praha vyhodnotí a udělá z toho takovej graf. 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
hned za Krčmani je po levé straně taková malá benzinka tak to je ta Shellka..
http://www.mapy.cz/#x=17.348045&y=49.51 ... _6&l=3&c=h
http://www.mapy.cz/#x=17.348045&y=49.51 ... _6&l=3&c=h
-
RadekN70 - FK
Jo aha, ale dřív to byla benzina nebo něco takovýho....
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Prodavačka: Prej mohu vám nabídnout tatranky?ferat píše:Aktivní prodej-to je teď sledovaný u nás. Někdo chytrej v Praze vymyslel, že třeba u pokladny, kde jsou normálně žvejkačky a cukrovinky k dispozici se dá ještě každé pokladní pár sušenek (každej den něco jiného) a pak se sleduje, kolik toho která ještě vnutila zákazníkům.
Já: No jistě
Prodavačka: Stojí 9 korun jedna...
Já: ...tak to si jí můžete nechat
Ten kdo s tímhle byznysplánem přišel by zaslužil postavit za pokladny a nabízet ty nesmysly sám
měl jsem něco podobnýho akorát s fidorkou na OMV -tam je zas program smile&drive. Sbíraj se tam body za nákup a za ně jsou pak nějaký odměny, či slevy. U mě to proběhlo takhle:
prodavačka: Mohu vám nabídnout fidorku za 10 bodů? (už nevim přesně kolik bodů to bylo)
já: a proč ne. Kolik mam vlastně těch bodů?
prodavačka: to uvidíme na lístku až zaplatíte
já (zaraženě): tak jak můžete vědět, že mam na tu fidorku dostatek bodů?
prodavačka: no ale ta fidorka stojí 13 korun a ty body dostanete, když si jí koupíte
já: tak v tom případě mi stačí jenom benzín, před chvílí jsem jedl.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu vynikající článek s ukázkovou výpovědní hodnotou, aneb dej novináři nažrat a on tě vychválí
Chybí mi tam jakékoli porovnání. Je sice hezké, že s golfem se dá zajet po čtyři litry, ale za kolik se dá zajet na starší palivo atd....
http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=704507
http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=704507
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
na dálnici dodržujte předepsanou min. rychlost 80km/h
tak to by mě jeblo jet po dálnici 80km/h 
-
tgfh - FK
Tak já bych do toho i šel, samozřejmě jsem si reklam všiml taky a hned mi vrtalo hlavou jestli to funguje...ono 1,2 deci rozdílu (2%) je dost malý rozdíl, s tím budu mít pěkný problémyVasek píše:Nehledně na to, že si to ani nikdo nemůže ověřit, protože to na 100 kilometrech udělá (jestli) neměřitelnej rozdíl. Jedinej, kdo má schopnosti to poznat je TGFH.
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Vis to byla ironie 
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
Moltician - FK
tak zatim dojmy z tohohle paliva jak pusobi na lidi je ruznej...ale prevazna cast zakazniku tomu neveri,mysli so ze je to nejaky BIO neco a radeji berou v power, ale vesmes kazdej kravatak mi arogantne odpovi ze litr je strasne malo a kdyz mu to reknu kde jinde to ma, tak uz mlci. debilci, mam uz na ne alergii 
-
tgfh - FK
Já to testnu, jedu do brna pojedu F-M Bělotín 100km/h a za týden jak pojedu do Plzně tak to vezmu a pojedu F-M Bělotín zase 100km/h, to pude.Michelin1 píše:Vis to byla ironie
-
bitmap - FK
Jinde maji holt jen mene kreativni marketing, protoze usporu hluboko pod hranici statisticke chyby muze slibit uplne kazdyMoltician píše:tak zatim dojmy z tohohle paliva jak pusobi na lidi je ruznej...ale prevazna cast zakazniku tomu neveri,mysli so ze je to nejaky BIO neco a radeji berou v power, ale vesmes kazdej kravatak mi arogantne odpovi ze litr je strasne malo a kdyz mu to reknu kde jinde to ma, tak uz mlci. debilci, mam uz na ne alergii
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
me to prijde jako neskutecna hovadina......... kdyby radeji o 60haleru zlevnily a nechali benzin bezinem tak by nemuseli platit ty reklamy,vyvoj toho echt benzinu a jeste by meli vice zakazniku.......
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Kousek tady u nás za humnama má v Hájku Čepro svoje podzemní sklady benzínu, kámoš tam dělá a dle něho se benzín skladuje cca půl roku, jako hmotná zásoba, potom se obměňuje, veškerý benzín je N95 a až dodatečným mícháním se vylepšuje na 98 mičku či ostatní benzíny. Míchání probíhá tak, že se do cisterny natankuje benzín, šofér dostane kýbl s nějakejma sra..., který naleje do cisterny. Cestou se to promíchá a je to. Ty různé aditiva, či oktany se dávaj dle přání zákazníka, neboli kam-na kterou pumpu cisterna jede, podle toho se přimíchá druh aditiv, či co to přesně je.Vasek píše:ten kdo to pravdu ví to určitě nikomu nepoví![]()
BTW: podle mého názoru je dost důležitý, jak a hlavně jak dlouho je palivo skladováno. Proto to podle mě jede spoustě lidem na želví benzín hůř- neni prostě čerstvej.
A ještě zajímavost (spíše psychologickýho rázu)- bydlim nějakej 25 km od Mostu a ve vesnici skoro vedle Mostu je ONO- hodně lidí od nás z města tam jezdí tankovat a nikdy problém neměli. Z Mostu moc lidí neznam, ale slyšel jsem, že dva natankovali a skoro neodjeli. Jak je tohle možný? To je jako něco mezi nebem a zemí?
Dále moje zkušenost s pumpama ONO, jak zde už o nic padla řeč, tak já tam tankuji několik let a nikdy žádný problém a ani jsem neslyšel, že by někdo s jejich palivem problém měl. Tam se benzín neskutečně točí, prakticky není možné přijet k pumpě a zajet rovnou ke stojanu, vždy se alespoň chvilku čeká, mají neustále plno. Jezdi sem k nám Němci s kanystrama, jako divý. Benzín je u ONO cca o 2Kč/1l levnější než u ostatních pump.
-
RadekN70 - FK
To je pravda, u ONA je furt plno, ale já bych tam nenatankoval 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
RadekN70: Já to zkusil a nejelo mi to
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já to jezdil a jelo mi to...a za méně peněz 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tankuju tam 2 roky a bez problému. Jak píše smrček, a za míň peněz. beru 98-mičku ta je tam za cenu stejnou, jako ostatní pumpy maj 95-ku a 95-ka u ONA je o 2,-Kč /1l levnější než ostatní pumpy
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Někomu to nevysvětlíš
Ale já bych taky rád zase tankoval N98 jenomže teď tady maj místo ní E85 a s tím už experimentovat nebudu 
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak. Jsou drahý jako prase, tak potřebujou na něco lidi nalákat.Michelin1 píše:blbost. To si myslim.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- kybrex
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
jezdím tankovat na shell pravidelně a vždy plnou už asi půl roku. Obvykle jsem se svojí feldou najel tak 440km, než začlo svítit hladový oko - jezdím převážně kratší trasy, kde jsem si spočítal spotřebu 7.2l/100km. Na dlouhý trasy (300km v kuse je to tak 5.5-6l/100km podle toho, jak jsem naloženej. Poslední měsíc tankuju ten jejich fuel save, protože normální natural 95 tam není
a překvapilo mě to. spotřeba při měření na 2 vyjeté nádrže jsem zjistil, že to kleslo na 6.8l/100km. 0.4l na 100km je podle mě dost, snad ještě víc, než udávali (jednu nádrž jsem jezdil jako důchodce, druhou jak jsem zvyklej - sem tam s cihlou na plynu).
Teď mě jen napadá, jestli nemůžu mít v čudu něco v motoru co se týká mazání a nebo je ten jejich benzín opravdu tak moc zázračnej. Jak to vidíte vy?
jezdím tankovat na shell pravidelně a vždy plnou už asi půl roku. Obvykle jsem se svojí feldou najel tak 440km, než začlo svítit hladový oko - jezdím převážně kratší trasy, kde jsem si spočítal spotřebu 7.2l/100km. Na dlouhý trasy (300km v kuse je to tak 5.5-6l/100km podle toho, jak jsem naloženej. Poslední měsíc tankuju ten jejich fuel save, protože normální natural 95 tam není
Felicia r.v. 2000 1.3 MPI 50kW http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=21226
-
Wenca - FK
taky jezdím na ONO už 2.5 roku a nikdy jedinej problém..tata už tam taky do subaru tankuje několik let a pohoda...
-
RadekN70 - FK
Teď jsme dělaly 2 auta které natankovaly na "NO NAME" benzinkách, palyvo jsme vytáhli z nádrže, doly do barelů a když by jste věděli, kolik na dně bylo vody a benzín navrchu, tak

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
V těch barelech nebo v nádržích
Jakmile člověk tankuje na normálních benzínkách, kde jsou podzemní tanky s palivem a vozí to tam normální firma, tak je ten benzín rozumný. Něco jiného je, když ta benzínka je např. uprostřed skladů, nebo JZD a benzín tam vozí v plastovejch kádích
Jakmile člověk tankuje na normálních benzínkách, kde jsou podzemní tanky s palivem a vozí to tam normální firma, tak je ten benzín rozumný. Něco jiného je, když ta benzínka je např. uprostřed skladů, nebo JZD a benzín tam vozí v plastovejch kádích
-
RadekN70 - FK
Tak zrovna na tuto pumpu vozí čepro, je postavená nově asi 5-6 roků a jsou s ní jen problémy, takže se divím proč tam lidi tankují, ale ono koruna za litr ušetřená, takže tím to asi bude.... 
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Nechci Vám kazit náladu ale musím souhlasit s hromym,jezdim pravidelně na Lukoil a opravdu pohodička, je pravda že před měsícem jsem tam bral plnou a litr mě stál 33,90,- to bylo před srazem, na nádrž jsem ujel celých 576 km, pak jsem musel tankovat 7.8.11 a litr mě stál 33,10 a to jsem bral pouze 15 lt a ujel 264 km a teď v pátek jsem bral o5 plnou nějakejch 43,5 lt. a litr mě stál 34,50,- jinak jak píše Vašek (103...) s tím mícháním jeto pravda ale ONO je až v Počernicích a 2x je tam letos nachytali na švestkách: dřívávejc jsem brával benzinek Euro oil (Čepro ) a už nikdy více buď voda a nebo pokaždý nějaký srág..y v karbeci a tak jsem změnil značku a jezdim Lukoil a stejně sou to všichni kuwy dolar dole barel ropy na 115 dolar
a kuwy pumpaři zdražujou

-
Wenca - FK
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
http://www.coi.cz/files/documents/coi-s ... -o-i-1.pdf
O téhle benzínce vím. Bohužel je to tam opravdu tristní...
O téhle benzínce vím. Bohužel je to tam opravdu tristní...
-
goodFela - FK
Proto pouzivam pravidlo - netankovat na vseljakych noname malocerpackach. Taky tu takovou jednu mame. Jeden cas se tu mnozily informace, ze tam lidi natankovali a po par km nejeli. Jak beno, tak ropa. Dokonce ani motorovy pily na ten benzin nechtely slapat. Bohuzel nez na ne stacila prijit kontrola, tak s temahle praktikama skoncili.
-
Collin - FK
Je to blbost.. Beru na Benzine,Omw,Shell a u každýho najedu na nardž to stejné..! Trasy jsou také furt stejné..
Denně 60km mimo město, město jen popojíždění 20km.. +- Nějaký ten kilometr..
Denně 60km mimo město, město jen popojíždění 20km.. +- Nějaký ten kilometr..