Problém - ztráta výkonu

MPi 1AV
AEE
Noddik - FK

Problém - ztráta výkonu

Příspěvek od Noddik - FK »

Ahoj lidi, mám na Vás takovou prosbu.. Když sem dneska nastartoval auto, tak po nastartování mám otáčky na 800 a po chvíli kdy čekám až se trošku ohřeje, tak začne jakoby auto vibrovat :D , vím blbý slovo, ale tak co.. Tak jsem se rozjel a po chvíli jsem zjsitil, že auto nemá vůbec výkon a žádný tah.. Zajel sem ke kámošovi, který tomu rozumí o trošku víc než já.. Vyměnili jsme svíčky a stejně to dělá.. když jsme auto projížděli občas při stálých otáčkách auto cukne, ale hlavně nemá žádný výkon.. na 4 vůbec nejede..
Po výměně svíček pořád stejné.. Doporučil mi vyměnit vzduchový, pilový a palivový filtr.. Když to vyměním a pořád to samé nevíte kde by mohla být chyba?
Je možný, že sem třeba natankoval nekvalitní palivo i??

Díky všem :-))
keenworth - FK

Re: Problém - ztráta výkonu

Příspěvek od keenworth - FK »

Nějak si ale zapomněl zmínit, co máš za motor :? Špatným palivem to být může. Taky ti to může jet jen na 3 válce, jestli to nějak vibruje.
Noddik - FK

motor 1.6 :)
Noddik - FK

keenworth píše:Nějak si ale zapomněl zmínit, co máš za motor :? Špatným palivem to být může. Taky ti to může jet jen na 3 válce, jestli to nějak vibruje.
jj.. rikal ze to jede jen na 3 válce.. nějaká rada?
Raceman

Příspěvek od Raceman »

zapalovací kabely, voda ve víčku rozdělovače nebo celý víčko špatný, případně diagnostika a podívat se na chyby vstřiků
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Já mám 1.3, takže s tímhle ti moc neporadím, nevím co má 1.6 za neduhy, ale z toho co jsem tu občas pročetl bych zjistil,která svíčka nedává jiskru - dál bych šel po kabelu - rozdělovač... dál nevím co tam 1.6 má :) ale rozhodně bych s tím nejezdil, protože takhle si odpravíš katalyzátor. Projdi tady téma v sekci o motorech 1.6 se určitě dočteš víc.
Wenca - FK

Příspěvek od Wenca - FK »

co sem tady tak procital dotazy podobnyho typu, tak bud jak rikaj výše problem s nejakym vstřikem, a nebo me jeste napada zborcený výfuk zevnitř...
Noddik - FK

tak opravdu jedu pouze na 3 válce, výměna svíček, filtrů a pořád nic :-((
Worrvan - FK

Příspěvek od Worrvan - FK »

kup novy kabely,natankuj lepsi palivo jako je shell(V-power) nebo benzina(Verva 100),hlavne ten vzduchovej filtr vymen. Projed to a kdyz fiurt nic tak bude vysypanej vyfuk...a nebo hur vstrikovani v pr.... :salut:
tomas65 - FK

netahne a divnej zvuk vyfuku

Příspěvek od tomas65 - FK »

ahoj auto posledni dobou vubec netahlo v servise mi rekli ze mam odrbanej vlnovec tak jsem ho nechal vymenit a kdyz ted jedu do kopce tak to vubec nejede max60km a kdyz to vytacim tak jakoby neco litalo vy vyfuku nevite co by to mohlo bejt nebo jestli jsou svicky kaput najeto nane 30t znacka bosch diky
Naposledy upravil(a) Jura_Favorit dne čtv 16. čer 2011 20:04:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno - viz. bod č. 3 Pravidel pro vkládání příspěvků!
tomas65 - FK

Re: netahne a divnej zvuk vyfuku

jo jeste neco, vsechno zacalo tim ze auto neslo nastartovat a kdyz uz nastartovalo tak to hned chciplo jedine co jsem udelal tak jsem vycistil svicky a rozdelovac a pak to chytlo ale obcas to jede jen na tri valce a cukalo to pak jsem nechal udelat ten vyfuk
goodFela - FK

Příspěvek od goodFela - FK »

Když tomu dáš plnej kotel, tak se to vytočí do určitejch otáček a pak to začne plivat, kuckat a motor sebou mlátí? Tohle měl brácha na Cliu a byl to ucpanej kat ;) Taky mu to netáhlo. Museli jsme vymontovat krycí plech (-> ve svodech vznikly díry), abysme s tim dojeli do garáže. Je možný že jak se ten vlnovec rozsypal, tak se to všechno chytlo v katu...
tomas65 - FK

jj to je mozne tak jsem uvazoval ze si mi ucpal vyfuk vypada to na stredni dil vtom neco lita a dela to strasnej zvuk
tomas65 - FK

tak uz jsem nasel chybu byl vysipanej zadni dily vyfuku jeste vymenim svicky,palivovej filtr,spojku,a rozvody a je to jako nove auto a hura na silnici
:-)
Odpovědět