Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
Floss - FK
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
takže dneska se vyboural zdenda
lezi na jipce v hradci kralove,spolujezdec (martin) zemrel:(
zitra budu vedet podrobnejsi info od rodiny
http://media.novinky.cz/465/274653-original1-q4p9g.jpg
zitra budu vedet podrobnejsi info od rodiny
http://media.novinky.cz/465/274653-original1-q4p9g.jpg
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to potvrzeno 
-
Floss - FK
jinak včera to ulitlo mému kamaradovi z pardubic:( nastesti jen lehky zraneni
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5773_n.jpg
jinak ted jsem se dozvedel ze tam zdendovi vlitla nejaka zver
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5773_n.jpg
jinak ted jsem se dozvedel ze tam zdendovi vlitla nejaka zver
-
keenworth - FK
To snad ne
doufám, že se z toho co nejrychlejc dostane, jak po fyzický, tak i po psychický stránce. Drž se Zdendo! 
-
keenworth - FK
Přečtěte si komentáře lidí u toho článku s nehodou. To je zvěř... Nemají tucha co tu nehodu způsobilo a už tam řidiče linčujou...
-
Floss - FK
keenworth ->vsak to jsou vsechno nejaky kryplove.kdyby ho znali osobne jako ja tak by vedeli ze tohle musela bejt kur3vska smula 
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ja nevim ze se tomu divite a ze vubec diskuze ctete,je to vzdycky a vsude stejny.
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Černá kronika
Hmm, co k tomu rict...
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Diskuze na (rádoby) zpravodajských serverech jsou o lynčování a o ničem jiném 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tak to je smytný no...
blbé je že i když mu tam možná vběhla zvěř, dokazovat se to bude těžko...
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
upřímnou soustrast a brzké uzdravení tohle je moc těžké a ještě bude po všech stránkách.vlastní skušenost
kdy mě vlítl srnec do cesty a rozbyl okno u spolujezdce a tím jsem pak narazil do stromu.bohužel to přežil a jelikož pršelo tak stopy všechny smyl dešť při převozu auta a policajti fotili auto jen z jedné strany ostatní neukazali.
obvinění........udajný střet se zveří a plná taxa vina řidiče
http://img1.rajce.idnes.cz/d1/2/2709/27 ... 008231.jpg
kdy mě vlítl srnec do cesty a rozbyl okno u spolujezdce a tím jsem pak narazil do stromu.bohužel to přežil a jelikož pršelo tak stopy všechny smyl dešť při převozu auta a policajti fotili auto jen z jedné strany ostatní neukazali.
obvinění........udajný střet se zveří a plná taxa vina řidiče
http://img1.rajce.idnes.cz/d1/2/2709/27 ... 008231.jpg
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
Právě jsem to našel na netu a hodil sem jako nové téma. Díky madmaik že jsi to zamčel.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Jen se zeptám, možná blbě, ale ten Martin je taky zdejší člen ?
Moje felda 1.4 MPi
No je hrozný
Držím Zdendovi palce ať se brzo uzdraví i když možná to bude horší po psychické stránce, než po tělesné...
Je to tragedie , hlavně si člověk nějak nemůže zvyknout psát už v minulém čase.
Moje felda 1.4 MPi
-
bitmap - FK
Coz o to, uzdravit se urcite uzdravi, vzdytje to mladej kluk, ale jako mnohem horsiho strasaka bych v tuhle chvili videl policajtskou a urednickou verbez, ktera se ho bude snazit uvrtat do ublizeni na zdravi s nasledkem smrti a to neni uz zadna prdel jako zlomena ruka a otres mozku 
Kazdopadne budu s ostatnimi drzet palce, at oboji dopadne co nejlepe.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
bitmap: musím s tebou plně souhlasit 
-
Olda85 - FK
Taky jsem na to myslel, že to nebude asi uplně jednoduchý a pujdou po něm
nedej bože aby začli zkoumat auto a přišli na něco co tam třeba nepatřilo..
-
keenworth - FK
On ale Zdenda na tom autě myslím neměl nic nelegálního, krom toho, že měl upravený výfuk bez katu a ty zatmavený okna a blinkry, ne?
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tak policie se ani nemusí snažit, podle to bude jednoznačně ublizeni na zdravi s nasledkem smrti... vím že to je prostě blbé možná za to i nemohl, ale holt řídil... bez trestu určitě nevyvázne... každopádně držím pěsti ať je na tom po psychycké stránce co nejdřív o.k. ...
Je to blbý, ale v tomto případě je vina plně na straně řidiče. Podle toho co z feldy zbylo je jasný, že pomalu nejel a když tvrdí, že podle stop jel zatáčku smykem...... můžem si jen domýšlet co se tam ve skutečnosti stalo. Myslím si, že foto zaseknutýho tachometru by mohlo hodně napovědět. Co bude s řidičem dál už záleží jen na justici, ale po tom mladým klukovi, co musel zemřít, zůstali rodiče kterým zemřelo dítě a věřím, že těm je úplně fuk, že tady držíte pěsti Zdendovi, aby se z toho rychle dostal. Tak jako tak, tohle se nemělo stát.bitmap píše:Coz o to, uzdravit se urcite uzdravi, vzdytje to mladej kluk, ale jako mnohem horsiho strasaka bych v tuhle chvili videl policajtskou a urednickou verbez, ktera se ho bude snazit uvrtat do ublizeni na zdravi s nasledkem smrti a to neni uz zadna prdel jako zlomena ruka a otres mozku
Moje felda 1.4 MPi
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Je to velice smutný,ale pokud je u dopravní nehody jaký koliv zranění a nedej bože jako u této úmrtí tak řidiče (Zdendu )PČR i Justice usmaží.Zároveň můžu říct i když se uzdravý což předpokládám,myslým si že bude potřebovat pomoc psychloga a hodně dobrýho právníka než ho začnou cajti masírovat.
Je to smutné, pokud si ale alespoň někdo vezme z tohoto ponaučení pro svoje jízdy a úlety, tak ta smrt nebyla úplně zbytečná. O to horší, že to byli mladí lidé, kteří měli život před sebou.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
keenworth - FK
Kdyby z tý silnice vyjel o půl metru vedle, tak by netrefil ten strom a maximálně by si očesal přední nárazník a zahučel by do pole. Ale mám pocit, že jel dost rychle, to auto je očesaný fakt hodně. 
Před málo roky, holka po cestě -okresce trefila jediný strom který tam byl v zatáčce, -nepřiměřená jízda dva mrtví, to je asi osud, všude kolem pole-louky, že by tam mohlo přistát letadlo.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 24. čer 2011 17:26:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin 
-
Hanz - FK
a proto sem prodal treningáče, pak sportingy a ted mam serii a včera sem vyndal stabilizátor
jízda pohodlná jak v bavlnce a nedá se s tim jet rychle 
-
keenworth - FK
To, že si pohoršíš podvozek není řešení. Člověk musí mít prostě v hlavě, jak se má jezdit.
-
Hanz - FK
tak to samozřejmě taky, ale znám to, člověk si říká mam nejlepší podvozek, to projedu v pohodě 
- Hanzz
- Kontaktovat uživatele:
To je jak s motorkama.Co pomůže, že zvýší roky, při kterých dostaneš řidičák, když ti pak rupne v kouly, řekneš si zkusím to a ono to nevyjde.Je to jen o náhodě a každej občas blbne.Takže tím, že si zhoršíš podvozek, ničemu nepomůžeš.By jsi musel jen sedět doma, aby se ti nic nestlo.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Hoši nemá cenu polemizovat,mě osobně stačí když se jede na jaký koliv sraz a vidim jak někteří jedou tak mi to stačí 
-
Floss - FK
keenworth píše:Kdyby z tý silnice vyjel o půl metru vedle, tak by netrefil ten strom a maximálně by si očesal přední nárazník a zahučel by do pole. Ale mám pocit, že jel dost rychle, to auto je očesaný fakt hodně.
kezdim tam tudy každý den a jak pises jediny strom..v zatacce jinde tam jsou stromy jen na rovine..
- Hanzz
- Kontaktovat uživatele:
Do zábavi to nedám, sranda to není
http://www.koreus.com/video/tsunami-jap ... iture.html
Sranda to není, ale z čistě technického hlediska všimli jste si jak ty auta krásně plavou? Já měl za to, že se měla hned potopit. Podle toho to jde pěkně vidět jak je motor táhne dolů a zadek (kde bývá nádrž) je nadnáši. Zajímalo by mne jak dlouho tak vydrží než se zalejou a potopí.
Naše shnité feldy by šly dolů asi rychleji, a nebo právě naopak vzhledem k cenám benzínu a věčně prázdné nádrži bych ploval dlouho
Naše shnité feldy by šly dolů asi rychleji, a nebo právě naopak vzhledem k cenám benzínu a věčně prázdné nádrži bych ploval dlouho
-
Javor - FK
Tak taky sem měl za to že ty auta se začnou hned potápět, jestli to neni tim že ta mořská voda má jinou hustotu, ebo maj moc lehký auta, nebo moc dobrý těsnění ve dveřích.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Pánové když začali vyrábět Felicie tak je zkoušely za jak dlouho se potopí atrvalo jí to cca 10 min. než klesla ke dnu
-
keenworth - FK
To teda nic moc... čekal bych víc než 10 minut.
-
Olda85 - FK
Víš co je ve feldě netěsností? spíš si řikám, že 10 minut je ještě ažaž..
Netěsnost je když japonci zkoušeli těsnost svých aut a na noc do nich zavřeli kočku. Když kočka přežila, hledali netěsnosti a odstranili je. Ve škodovce se toho ujali taky a tento pokus zopakovali. Když kočku ráno v autě nenašli, tak hledali netěsnosti a museli je odstranit.
Moje felda 1.4 MPi
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jo.ale kdo to zaplati?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
mas SZ,zavolej mi
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
keenworth - FK
No, jestli má i srolovanou podlahu v kufru, tak to už stejně opravit asi nepůjde.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Šmarjá pano, proč by to zase nešlo opravit? Dokonce je i celá kufrová podlaha jako opravný díl, sám mám jednu na Formana doma...
Opravit nebo vyměnit jde téměř vše, jen jde o to, jestli to má smysl a jestli je, kdo by to zaplatil
Opravit nebo vyměnit jde téměř vše, jen jde o to, jestli to má smysl a jestli je, kdo by to zaplatil