nové DO k origo centrálu
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: nové DO k origo centrálu
Origoš řídící jednotka centrálu je za budíkama.
-
MiMi - FK
klucí klucí
jde zapojit DO centrálu na blinkry? jako aby třeba blikli když odemknu i zamknu??
Dík
Dík
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No jednoduše ne.Musel by jsi použít výstup na sirénu,dát tam relé (z toho návodu nelze vyčíst na jaký odběr je dimenzovaný výstup tý sirény) a diody na rozdělení pro pravou a levou větev blinkrů.
-
FloW - FK
http://aukro.cz/dalkove-ovladani-s-vyst ... 01032.html myslýte že by toto dálkové ovládání mohlo jít k felicii? chtěl bych využít i ten klíč ale nevím jestli se to dá ořezat na klíč který mám... centrál je origo, nebo přidávaný to nevím ale je bez ovladače...
-
MiMi - FK
Děkuji!Atnarfus píše:Origoš řídící jednotka centrálu je za budíkama.
Našel jsem jí, ale zapojení se mi nějak nevyvedlo! mohli by jste mi někdo říct jakou barvu má kabel na odemknutí a jakou má na zamknutí?? Děkuji
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Žlutý a černý.Který je na co si vyzkoušej sám.
To jsi myslel spatne. Ve felde je kostra hneda...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jenom doplním že konkrétně u centrálu je kostra bílá.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ano bohužel je u centrálu kostra bílá
u starého 6pinového na žlutý / černý
u nového 10pinového je na jednotce schémátko a to co potřebuješ je popsáno DZ / DO má to samostatné konektory proto , že když máš alarm/ovládání el oken kdy se ti automaticky zavírají při uzamčení , jde do centrálu dlouhej signál a tím by šel stále proud do motorů a ty by se spálili
u starého 6pinového na žlutý / černý
u nového 10pinového je na jednotce schémátko a to co potřebuješ je popsáno DZ / DO má to samostatné konektory proto , že když máš alarm/ovládání el oken kdy se ti automaticky zavírají při uzamčení , jde do centrálu dlouhej signál a tím by šel stále proud do motorů a ty by se spálili
-
MiMi - FK
Aha..
tak jsem zase o něco chytřejší!!!
Jinak všem moc děkuji za pomoc!!
- Novoja
- Kontaktovat uživatele:
Re: Centrální zamykání v elektrice
ahoj mam taky v aute taky central na kliček koupil jsem si řídící jednotku s DO a jak jste říkaly že ovládání mínus impulsama tak na který kabel bych to měl pripojit koukal jsem do elektrickáho schema ale tam jsem to nák nenašel. PLS poradte
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ty jo vy fakt nechcete vůbec hledat.Kdyby ses podíval o 6 příspěvků v tomhle tématu níž tak bys viděl že jsem psal že to je žlutý a černý....

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo jestli jde origo alarm Laseline nějak naskládat dotohodle? Nebo podobného klíče koncernu? Chtěl bych prostě klíč i s otevřením na 5. dveře. Ale origo ovladač umí jenom odemknout, zamknout a asi ještě vypnout signalizaci 
Nebo koupit nějaký servomotorek na páté dveře, který se odemkne společně s centrálem, ale kufr otevřu až zmáčknutím zámku kufru.
Zkrátka nechci otevírat kuft tak, že odemknu auto, zatáhnu páčku řidiče a pak teprv můžu do kufru
Nebo koupit nějaký servomotorek na páté dveře, který se odemkne společně s centrálem, ale kufr otevřu až zmáčknutím zámku kufru.
Zkrátka nechci otevírat kuft tak, že odemknu auto, zatáhnu páčku řidiče a pak teprv můžu do kufru
Něco takovýho? http://levnealarmy.cz/eshop/centralni-z ... licia.html
Funguje tak, že když máš zamčeno, tak talčítko na kufru vypadá jako odemčený, ale když ho zmáčkneš, tak se kufr neotevře. Je tam, takovýto "téčko, jak se to o něm už nahoře psalo.
Zrovna jsem to dal do auta...
Funguje tak, že když máš zamčeno, tak talčítko na kufru vypadá jako odemčený, ale když ho zmáčkneš, tak se kufr neotevře. Je tam, takovýto "téčko, jak se to o něm už nahoře psalo.
Zrovna jsem to dal do auta...
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Kaphi: To je přesně ono. Díky
-
Ferink00 - FK
Zdravím Vás, kúpil som Feliciu 1.9 D GLXi r.v. 1996, je v nej centrál na kľúč ktorý funguje ale predtým tam bol aj alarm lebo sú tam senzory vo vnútri auta na strope a mám k tomu aj dialkové ovládanie ale chýba ovládač alarmu a trúba od alarmu. Ja by som sa chcel spýtať či by sa dalo to dialkové ovládanie prepojiť tak aby som ním mohol zamikať dvere.