Nastartuje - chcipne

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Jihlavanka - FK

Nastartuje - chcipne

Příspěvek od Jihlavanka - FK »

Ahoj, mám problém se svojí felicii 1.3 BMM 1995. Nastartuje ,chytne, ale okamzite chcipne. Uz se mi to povedlo vyresit - byla spatna kostra na na BMM. Rozbil se mi hned na to starter. Vymenil jsem a problem je zas uplne stejnej! Chytne a chcipne. Kostra tentokrat dobra. Palivove cerpadlo funguje - pojistka, rele dobre. Jiskru to dava - chyta. Uz netusim co by s tim mohlo byt. Napada me Halluv snimac, ale nemam s tim zkusenost. Ma nekdo napad? Dekuji.
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastartuje - chcipne

Příspěvek od madmaik »

nedela to nahodou imobilizer?
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Jihlavanka - FK

Neni vybavena immobilizerem
hurvajsp - FK

Příspěvek od hurvajsp - FK »

jsi si jistej nemáš obrázek svého klíče hod ho sem jestli opravdu nemáš imobilizér protože tohle je typická závada vypadlého nebo povytaženého kabelu od imo
freejiricek - FK

Příspěvek od freejiricek - FK »

Tenhle klíček má imobilizér. To vím jistě.
Jihlavanka - FK

Jestli ano, muselo mi to uniknout.. A ten protikus je ulozen kde? Ve spinaci skrini?
freejiricek - FK

Příspěvek od freejiricek - FK »

Tak to už já bohužel nevím . Ale myslím že ve spínačce . ;)
hurvajsp - FK

Příspěvek od hurvajsp - FK »

okolo spínačky je imobilizační kroužek od něj vede kabel směrem k jednotce ta je za budíkama, většinou je to jen vytažený kablík z toho kroužku jinek mrknout na diagnostiku ta ti to poví co to je
Jihlavanka - FK

Ted jsem prisle z dilny. Nebyl to imobilizer. Znova spatna konstra na BMM - 4 dratky, pridelal jsem je na tvrdo k motoru a bezi jak pred 16ti lety :P
Culda15 - FK

Příspěvek od Culda15 - FK »

který 4 drátky to jsou? mně to taky nastartuje a hned chcípne.už jsem zkoušel kde co.
Gross1 - FK

Příspěvek od Gross1 - FK »

Ahoj všem.Měl jsem stejný problém.Po serfování po všech fórech jsem udělal následovné.Vyměnil vysokofrekveční trafo,vyměnil jsem hlavu rozdělovače,palec,svíčky.Dále očistil kostry na prěvodovce(celkem jsou 4x).A ejhle!!!felina startuje jak divá,jede jak nová no prostě super!!!Teď jsem s ni celkem spokojen.
Culda15 - FK

Příspěvek od Culda15 - FK »

a bylo to palivové čerpadlo. vymněnil jsem ho a jede jak nová
Odpovědět