Pioneer DEH-2300UB (přístroj nejde vypnout)

dotazy a rady na vše kolem hudby
Stene - FK

Pioneer DEH-2300UB (přístroj nejde vypnout)

Příspěvek od Stene - FK »

Dobrý den, ahoj
koupil jsem si nový rádio Pioneer DEH-2300UB. Vše funguje dobře do té doby, než ho chci vypnout. Když ho ze zadu zapojím, zapne se. Já ale potřebuji aby se dalo nějakým způsobem vypínat/zapínat na předním panelu. Je tam tlačítko s src/off a v manuálu stojí, že ho mám držet do té doby, než se nevypne. Ale držel jsem ho asi půl minuty a nic. Poradil by mi někdo? Předem říkám, že s elektronikou v autě nemám žádné zkušenosti.

Mám felicii glxi 1.3

Obrázek
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Re: Pioneer DEH-2300UB (přístroj nejde vypnout)

Příspěvek od DERMIN95 »

Cau mam to same radio.to tlacitko mackas spravne.a meni ty funkce usb tuner apod?... jinak teda nevim kamarade ale to je asi na reklamaci nebo vyndavej rovnou ten panel nic jinyho me nenapada...
Naposledy upravil(a) DERMIN95 dne pon 06. čer 2011 11:37:27, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
LucasCZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LucasCZE »

Nemohlo by to byt spatnym zapojenim? Treba chybejici stale napeti? Jen strilim od pasu... ;)
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DERMIN95 »

pockej kdyby bylo jenom na napajeni stanic tak by to nic nedelalo ne?
Obrázek
Stene - FK

Příspěvek od Stene - FK »

Ano, ty funkce to mění, ale když to přidržím.. dário se nevypne
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DERMIN95 »

tak to doopravdy nevim :( jednie reklamace
Obrázek
LucasCZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LucasCZE »

Jen stale napeti by radiu nestacilo a ani by se nezaplo. Ja ale psal chybjici stale napeti. V tom pripade se radio urcite zapne, jen po vypnuti klicku zapomene nastaveni. No a me napadlo, ze by treba neslo vypnout... Ale jen napad. pokud ho mas dobre zapojene, tak vazne jedine reklamace...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
tajnej

Příspěvek od tajnej »

Kamo, co takhle precist navod? ;) Koupil jsem si to sami akorat v zelenym podsvetlenim a taky me zarazilo ze mi to nejde vypnout. Podrz tlacitko OFF a pak vypni "ukazku" tlacitkem s tou zatocenou sipkou "zpet". Melo by uplne zhasnout. Jen tak mimochodem to radio pokud nemas samostatny vypinani napajeni pres spinacku tak pocitej ze ve vypnutym stavu bere neco kolem 100mA. Takze po tejdnu stani auto nenatocis.
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DERMIN95 »

hele ja to tak nemam ma to na tvrdo a auto chyta i po tydnu uplne vpohode ?! ale dik za upozorneni v zime by se to mohlo vymstit :D
Obrázek
Mylous

Příspěvek od Mylous »

tajnej píše:Jen tak mimochodem to radio pokud nemas samostatny vypinani napajeni pres spinacku tak pocitej ze ve vypnutym stavu bere neco kolem 100mA. Takze po tejdnu stani auto nenatocis.
V návodu jsem se dočetl, že se u rádia dá nastavit režim úspory energie PW SAVE, tak by to snad ani tolik brát nemuselo......jestli tedy není uvedena hodnota odběru v tomto režimu :)
tajnej

Příspěvek od tajnej »

Cece tak hluboce sem v navodu nepatral, ale tu hodnotu jsem zmeril pri vypnuti pristroje tlacitkem OFF a samozrejme bez jiz zminovane upoutavky, ktera staci vypnout jen jednou a uz se nezobrazuje..
PW SAVE by me teda zajimalo, jdu listovat navodem :)
tajnej

Příspěvek od tajnej »

Takže je to tak. Režim PW SAVE tam opravdu je a opravdu funguje!! :)
Je vidět že výrobce myslí na nás felckaře 8-)
Jen se ta funkce musí pří každým odpojení baterie nebo radia od napájení znovu zapnout. Radio se vrátí do původních hodnot. To vidím jako menší nevýhodu, když se na to zapomene-hrozí vybití.

Odběr je po cca minutě od vypnutí radia nulový!

Nastavuje se to tak že vypnete radio. Pak podržíte zmáčknutý tlačítko "s"(OFF/ON) Vyskočí vám menu pro základní nastavení(AUX ON/OFF, USB ON/OFF...) No a pomocí kolečka najedete na již zmiňovanou fci PW SAVE. Dáte ON a je hotovo.

Nevím jak to maj ostatní pioneeři natož jiný značky, ale tenhle typ mě opravdu překvapil. Myslím, že např u Alpine(taky žrouti) tato funkce není.

PRO VŠECHNY FELCKAŘE, POKUD PŘEMÝŠLÍTE O NOVÉM RADIU, PIONEER DEH JE JASNÁ VOLBA!!! :thumleft:
Novoja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Novoja »

tajnej píše:Kamo, co takhle precist navod? ;) Koupil jsem si to sami akorat v zelenym podsvetlenim a taky me zarazilo ze mi to nejde vypnout. Podrz tlacitko OFF a pak vypni "ukazku" tlacitkem s tou zatocenou sipkou "zpet". Melo by uplne zhasnout. Jen tak mimochodem to radio pokud nemas samostatny vypinani napajeni pres spinacku tak pocitej ze ve vypnutym stavu bere neco kolem 100mA. Takze po tejdnu stani auto nenatocis.
Hele ja mam 2220UB a když je tam panel tak to něco žere ale když ho vyndám tak odběr je 00000000 nic
Odpovědět