vymena spodnych klbov a capy riadenia
-
Dodo - FK
vymena spodnych klbov a capy riadenia
kedy alebo po kolkych km sa menia capy na riadeni a spodne capy na ramenach pre feldu 1,9D
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: vymena spodnych klbov a capy riadenia
Spodní, když začnou tlouct a čepy řízení, když mají vůli.
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
to je zas gvestsn jak noha,tak auto co bude jezdit po dirach a polnackach je bude mit vybite po 50TKM a auto co bude jezdit jen dalnice vydrzi treba 140TKM
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
smazany clen - FK
A ESTE OTAZOCKA. Ako odtiahnut tie sroby na spodnom cape ramena. Na pravej strane nemozem odtiahnut ten srob co to drzi o hlavu loziska. Uz asi jedine odvrtat... Inak na lavej strane som odtahoval tie tri sroby na spodku a jeden ten vrchny asi dve hodiny. Nemormalna robota a gola v .... Normalne ohnuta...

-
smazany clen - FK
To máš ještě štěstí, že jsi je měl už měněný a na těch spodních jsi měl šrouby.. ja včera měnil co ty a spodní čepy jsem měl ještě origo přinýtované (najeto 250 000) takže, flexa, vrtačka, pevný nervy a na čepy řízení stopro stahovák.. samozrejmě záleží jak to máš zažraný.. mužeš to ješte potřít brzdovkou, to občas povolí.. SICE UŽ JE TO TROCHU MIMO ČASEM, ALE TŘEBA TO NĚKOMU JEŠTĚ POMŮŽE
-
Olda85 - FK
Na mě čepy taky už čekaj
mám všecko nakoupený a už jen hledám čas na provedení opravy.
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
prosím o radu
čepy jsou stejné jak na levou tak na pravou stranu???
-
smazany clen - FK
Ja som zistil, ze aj tak je to najlepsie odvrtat a hotovo. Na lavej strane som to odtahoval , potieral odhrdzovacom, brzdovou kvapalinou, buchal a neviem este co vsetko. Aj som tomu nadal a nicxander píše:To máš ještě štěstí, že jsi je měl už měněný a na těch spodních jsi měl šrouby.. ja včera měnil co ty a spodní čepy jsem měl ještě origo přinýtované (najeto 250 000) takže, flexa, vrtačka, pevný nervy a na čepy řízení stopro stahovák.. samozrejmě záleží jak to máš zažraný.. mužeš to ješte potřít brzdovkou, to občas povolí.. SICE UŽ JE TO TROCHU MIMO ČASEM, ALE TŘEBA TO NĚKOMU JEŠTĚ POMŮŽE
Ked mi nesla prava strana, tak som zobral vrtacku a za 15 min som to mal dole. V mototechne predavali sadu s nahradnymi skrutkami, tak nebolo o com. Takze odporucam rovno kupit druhe skrutky a vrtacku a ide sa. Do tych skrutiek sa vrta dobre.
-
Hanz - FK
trpí tyto krámy více se sportovním podvozkem? 
-
Nonamed - FK
Hanz: dej si to všechno na unibally. Pak bude trpět jen kastle a tvoje řiť 
-
Matador - FK
Kola jsou v pohodě protože jsem tam skusil dát jiný a je to pořád stejné.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ono říct plave je trochu relativní pojem.
Měl by jsi trochu víc vysledovat co a kdy se děje. Ono to nemusí vůbec být od přední nápravy, ale naopak od zadní.
Měl by jsi trochu víc vysledovat co a kdy se děje. Ono to nemusí vůbec být od přední nápravy, ale naopak od zadní.
-
Matador - FK
No prostě jedu po rovině a najednou předek trochu uplave.A řízení jde docela dost zlehka.