naši zvířecí miláčci

pokec o všem možném i nemožném
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Re: naši zvířecí miláčci

Příspěvek od Yetti98 »

Mildacaso:
To takhle normoš hází záda :lol: :lol:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Vážení pejskaři prosím o radu, jak naučit psa aby si od cizích lidí nic nebral? (sice už několik teorií od lidí mám ale třeba se dozvím něco nového).

Fakt mě se*ou lidi, co si nedají říct a i po důrazném zákazu chlupáčovi dávají přes plot piškoty. Jak můžou být lidi tak drzí :evil:
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Nám se osvědčilo kolečko salámu a posypat pepřem a pak to srolovat a někde nechat ležet a pozorovat psa když k tomu přišel tak se řeklo fuj a tím to bylo. když neposlech a sežral to tak mu moc dobře nebylo .ale po několika pokusech už ze země bez dovolení nic nesežral ,možná by to šlo aplikovat i na podání od cizího.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

nám pes žral venku normálka hovna, a bohužel žere dodnes :lol:
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

hanz: asi inspirace od majitelu :lol:
Deacon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon »

xmor: :lol: :lol: :lol: Dobře ty ! :lol:
" Když jí miluješ, není co řešit "
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

xmorfeuz píše:hanz: asi inspirace od majitelu :lol:
u někoho to chodí i jinak ;)
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

p@vel : jak píše emilio,schovat do nejaké dobroty něco hoodně hnusnýho a jak to zežere tak aby mu to nechutnalo,a nebo prostě durazně fuj a když to vezme tak plácnout proutkem po zadku nebo něco podobnýho( nikdy ne rukou nebo vodítkem )proutek pak zahodit,a mít schovanej další.A to braní si žrádla od cizých je strašně těžký. Pokud bydlíš v baráku kde je vás víc a každej z rodiny dá pejskovi nejakou dobrotu tak to je blbý,psovi by měli dávat pamlsky max 2-3 lidi,to stejný s každodenním krmením!
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Tak já bydlím v RD a žrádlo nebo pamlsky dostává jen ode mě nebo máma, táta jinak od nikoho. Akorát mi bylo řečeno, že ten třeba opepřenej kousek salámu nebo masa by měl dostat od někoho cizího, párkrát to udělat a měl by vědět, že od cizích je to fuj ;) Ale určitě zkusím kolem plotu pohodit kousek něčeho opepřenýho aby mu z toho bylo blbě a uvidíme jestli to sní když mu to párkrát udělám :)

Když byl chlupáč ještě 3 měsíční štěně, tak několikrát lízal po sobě hovínka a velice brzy mu bylo jasný, že je fuj. Stejně tak 2x snědl ty hnusný lepivý španělský slimáky, měl tlamičku zalepenou půl dne a od tý doby si jich už nikdy nevšimnul, tak doufám, že se mi povede mu "vysvětlit", že od cizích ne :lol:
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

p@vel : tak to je ok,zkusil bych to jak pises neco hnusnyho od uplne ciziho cloveka kteryho ten pes nezna,prvne bych taky zkusil to pohozeny zradlo,to je prvni co by se pejsek mel naucit.Pak mi dej vedet jak se dari.
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Tak ono už mu je přes rok ale prostě mě tohle nějak nenapadlo až když jsem viděl jak si bere od cizí baby piškot :( bohužel nejspíš mu je dává už hodně dlouho, tak je na ní asi zvyklej. Máma jí to říkala už někdy na jaře aby mu to nedávala ale ta k*áva si nedá říct a cpe mu to, když si myslí, že jí nevidíme :evil:
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Pro oživení tématu,trošku tuningu :lol: ...Opravdový Ostravský fanoušek :cat: :lol:

Obrázek
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
pruda - FK

Re: Psi od Felicií

Příspěvek od pruda - FK »

ObrázekObrázek

Tak toto je moje kráska,jmenuje se Enna a je čistokrevný německý ovčák ,je vyčůraná jak mraky,včera mi spapala celou debrecínku...z kuchynský linky.
Moltician - FK

Příspěvek od Moltician - FK »

tak a mi mame take noveho hafanka je to retrivr krizeny s labradorem a je to zatim peknej darebak.... ma 3mesice. foto hodim posleze kdyby nekdo chtel videt :pig:
pruda - FK

Příspěvek od pruda - FK »

to je jasny,posilej to sem,ja mam jeste rotvajlera krizenyho s ovcakem
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

http://yetti98.rajce.idnes.cz/nasi_zvireci_milacci/

naše velice čilá kočička :lol: :lol
Odpovědět