zdarec kluci,
dostala sa mi do ruk publikacia "sportove upravy skoda felicie" a je tam taka zaujimava kapitola o dodatocnych bodovych zvaroch na vystuzenie karoserie, robili ste to uz niekto podla tej knihy????
ako je to cca casovo a financne narocne za predpokladu ze mam aj COcku aj priestory aj zvaraca za FREE???
Dodatečné vyztužení karoserie
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečné vyztužení karoserie
Časově hodně, finančně nula...
Popravdě nechápu otázku. Pokud si rozebereš auto na holej skelet, cočko a drát máš zadara, tak pak si asi každej umí odpovědět, ne?
Popravdě nechápu otázku. Pokud si rozebereš auto na holej skelet, cočko a drát máš zadara, tak pak si asi každej umí odpovědět, ne?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
SamanShrek - FK
otazka patrila skor na dalsi material na osetrenie miest po zvaroch popripade na veci ktore sa nedaju znova pouzit a je nutne ich po demontazi vymenit za nove ak tam vobec daco take je
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Umíš mi odpovědět na otázku, kolik mám vypít vody, abych zahnal žízeň?
Tvoje otázka je stejná. Záleží na rozsahu, co vše chceš vyztužovat a jakým stylem. Jestli je dodatečné sváry, tak je potřebuješ zatřít minimálně základovkou. Když se takhle vyztužujou závodní vozy, tak jdou pak do celolaku skeletu.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
Hanz - FK
jeden zdejší člen to tu dělal, ale už nevim kdo to byl :X