Hromadná koupě soiety - množstevní sleva
-
saliman - FK
Hromadná koupě soiety - množstevní sleva
zdarec lidi,zalozil jsem toto tema pro ty,kteri by chteli Soietu........psal jsem do Soiety a napsali mi,ze mnozstevni slevy davaji.Ted cekam na mejl kolik se musi objednat laufu,aby byla sleva a kolik........mě samostnému nabídly 10%,takze tezko rict,kolik by byla sleva,kdyby nas bylo aspon 5 a vice.........zatim mam zajem ja a keenworth..............tak kdo by mel zajem,tak urcite napiste
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hromadná koupě soiety - množstevní sleva
..ja jsem psal v SZ .. pokud bude cena zajímavá tak bych i popřemejšlel 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Mam to stejne jako Maty,taky bych premyslel,jestli bude pro me cena prijatelna.
-
saliman - FK
tak zatim jsme 4,pockam jeste par dnu,kolik lidi se jeste ozve...........cim vic tim lip...........potom bych napsal nebo zavolal do Soiety a oznamil pocet lidi a rekli by mi,jaka by byla sleva,takze se uvidi,doufam,ze to bude pro nas vsechny prijatelne,uz bych mel vyfuk nejradeji na aute
- 1.3MPi
- Kontaktovat uživatele:
Tiež by som uvažoval, ale som zo Slovenska... Keby sa našiel niekto ochotný popri hraniciach, ktorý by mi ju zobral 
Škoda felicia 1.3MPi Lpg
-
saliman - FK
a na slovensko neposilaj?..............doufam,ze ta sleva bude platit,ikdyz to poslou kazdemu zvlast
nato se jich musim zeptat
-
keenworth - FK
1.3MPi - Tak já myslím, že z východu je tu spousta členů...
Jinak se nám to už pěkně nabaluje, zachvíli bude soietka za pár chechtáků
.
Takže možní adepti:
saliman
keenworth
a13sh
1.3MPi
Maty
fidllas?
Jinak se nám to už pěkně nabaluje, zachvíli bude soietka za pár chechtáků
Takže možní adepti:
saliman
keenworth
a13sh
1.3MPi
Maty
fidllas?
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Pořád tady nikde nevidím tu cenu
Když takovou slevu dojednávám, tak mám alespoň představu 
-
saliman - FK
cena bude upresnena,podle toho kolik lidi bude;-)......kdyz sem jim psal,tak sem nevedel,kolik lidi bude met zajem.......me samotnemu pro me za jeden vyfuk nabidli 10%.....vic infa asi pristi tyden,ted me tezko odepisou,psal jsem jim,jaka by byla sleva,kdyby bylo treba aspon 5 lidi,takze ocekavam odpoved v pondeli
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
saliman
Možná by stálo za to sem vypsat druh výfuku a jeho prodejní cenu nebo alespoň odkaz, kde se to dá vybrat, aby lidi měli představu. O soiety jsem se nezajímal, tak nevím, jaké dělaly výfuky, tím myslím, zda bylo možné vybírat v tvaru a počtu koncovek, ap. Popřípadě, zda jsou schopni vyrobit výfuk s koncovkou na přání, co jsem koukal zde: http://www.soieta-tech.cz/skoda1.php
tak pro combi jsou tam jenom s dvojitou koncovkou a to na vůz s TZ nelze namontovat, aby to bylo hezké.
Možná bych se k vám přidal, ale nyní před dovolenou to finančně asi nevyjde, navíc, bych potřeboval výfuk na 1,6-ku, sám jsem se přesvědčil, že laděnej výfuk na 1,3ku je na 1,6ce horší než serie.
Možná by stálo za to sem vypsat druh výfuku a jeho prodejní cenu nebo alespoň odkaz, kde se to dá vybrat, aby lidi měli představu. O soiety jsem se nezajímal, tak nevím, jaké dělaly výfuky, tím myslím, zda bylo možné vybírat v tvaru a počtu koncovek, ap. Popřípadě, zda jsou schopni vyrobit výfuk s koncovkou na přání, co jsem koukal zde: http://www.soieta-tech.cz/skoda1.php
tak pro combi jsou tam jenom s dvojitou koncovkou a to na vůz s TZ nelze namontovat, aby to bylo hezké.
Možná bych se k vám přidal, ale nyní před dovolenou to finančně asi nevyjde, navíc, bych potřeboval výfuk na 1,6-ku, sám jsem se přesvědčil, že laděnej výfuk na 1,3ku je na 1,6ce horší než serie.
-
saliman - FK
103457:o Soiete je toho napsane vic nez v sekci Vyfuky..........co sem si tam cetl,tak na combi lze namontovat vpohode,ikdyž máš tažný.......na 1.6 je ten vyfuk stejnej jak na 1.3,nikdo si tam nestezuje,kazdy soietu chvali.........a ta koncovka by mela jit,jakou bys chtel,sice tam jde videt na combi jen ta jedna,ale udelali by,jakou bys chtel,z tech co tam je na vyber,prece jen to vyrabi,tak ji je jedno,jakou koncovku tam navari.........kdyztak teda napis,jestli bys mel zajem nebo ne,at se muze s tebou pripadne pocitata
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pochopitelně rozhodne cena a termín odběru, pokud bych měl zájem, tak jen o výfuk na 1,6MPi combi s koncovkou 1x85x70mm
-
Doda - FK
Zdravíčko,možná bych měl taky zájem,ale teďka na 14 dnů odjíždím,takže kdyby se to řešilo až se vrátím tak bych se k vám určitě přidal,kdyby ne,tak by se nedalo nic dělat. Kdyžtak pak hoď prosím nějaké info do SZ.
Díky
Díky
-
saliman - FK
ja pockam nejspis do pristi nedele,kdo bude met zajem a v pondeli bych jim napsal kolik lidi by melo zajem a at mi napisi cenu.........odber bych pocital mezi 27 až 29...........nebo kdyby jsi to chtel treba pozdeji,tak by se jim napsalo...........stejne potom nejspis aby to bylo jednodusi,abych neco nepopletl,tak se s nema dohodnu,ze kazdy jim napise za sebe mejl s objednavkou,ze tam napise jmeno,kde bydli,co chce za koncovku a jestli na combi,nebo kratkou a treba do predmetu mejlu da kazdy Felicia klub,aby vedeli ze to je ta nase objednavka
-
saliman - FK
Doda:pokud se s nema pude domluvit,tak by se jim napsalo treba datum,od ktereho by sis to nechal poslat,stim si myslim,ze nemel byt problem,prece jen to bude pro ne vydelek
-
saliman - FK
ok,pocitam s tebou
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 18. črc 2011 14:09:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Zdravím, je to stále aktuální, případně jak vypadá nová nabídka po slevě?
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
saliman - FK
čau,aktualni to jeste je,jestli mi ani zitra nenapisou,tak tam zavolam.......mel by si zajem,kdyby byla za dobrou cenu?
//edit MATY: Odstraněna citace! Viz. pravidlo č.4!!!
//edit MATY: Odstraněna citace! Viz. pravidlo č.4!!!
-
saliman - FK
tak před chvili mi psal pan ze Soiety,at mu dam na me cislo,ze me zavola a dohodnem se,tak pocitam,ze snad zitra zavola a hodim sem blizsi info a hlavne tu cenu
Vzal bych výfuk na felicii 1.6, ale záleží na nabídce... tak zítra napiš, dík
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER
-
saliman - FK
jakmile mi zavola,tak sem napisu co a jak a pak se kazdy teda rozhodne
-
saliman - FK
tak pánové nemám pro Vás moc dobré zprávy......volali mi se SOIETY a vypada to naslednovne..........dali by slevu jen 15%,prej když prodavaj normal do obchodu,kde si berou třerba 20 vyfuku,tak davaj 20%.........a jeste je to tak ze ta sleva by byla az zpatecne,protoze prej hodne lidi si to objedna,pak si to rozmysli a nevezmou si to,takze z toho duvodu by tu slevu poslali pak na slozenku zpatecne..........takze nic moc no,su zklamany,cekal jsem vetsi slevu,ja teda osobne si ho asi zatim brat nebudu
-
keenworth - FK
Tak hold příjdou o zakázku.
To se teda fakt nepředali, čekal jsem tak jednou tolik...
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Noo sleva 570 kč na výfuk na kombíke je sice pěkná, ale furt nic moc 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem zvláštní, ale proto jsem čekal až tady bude konkrétní nabídka.
Nejdřív si vždycky zjisti na jakou slevu jsou ochotni zajít
Snad to příště vyjde 
Nejdřív si vždycky zjisti na jakou slevu jsou ochotni zajít
-
saliman - FK
tak priste to muzes klidne sjedna ty 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 21. črc 2011 13:50:41, celkem upraveno 1 x.
a pak se na vás vy.... a máte vejfuk za plnou cenusaliman píše:.........a jeste je to tak ze ta sleva by byla az zpatecne,protoze prej hodne lidi si to objedna,pak si to rozmysli a nevezmou si to,takze z toho duvodu by tu slevu poslali pak na slozenku zpatecne..........
a k tomu postupu nevim proč si neberou zálohu když jde o zakázkovou výrobu
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Kdyby to nebylo možná pošlou slevu, tak do toho jdu...nemusí téct, stačí když kape. Jinak přesně jak tady píše Sadra, stačí dát zálohu a nikdo nikam couvat nebude, i kdyby, tak to je aspoň částečně zaplacené.
VW Touran 1.9 TDi
SPARTA PRAHA FOREVER