Snímač klepání

Simos 2P
135M, 136M
pepas

Snímač klepání

Příspěvek od pepas »

vadí to když nefunguje snímač klepání? na co to má všechno vliv, jinak auto jezdí i bez něj ale nevim nevim :? jako mám ho tam ale nefunkční :oops:
Stefi74 - FK

Re: Snímač klepání

Příspěvek od Stefi74 - FK »

snimač klepani ma vliv na řizeni přdstihu takže pokuď nefunguje řidíci jednotka drží zakladní předstih a ma to vliv na výkon motoru protože se sníži zažech aš o patnact stupňu :( takže ho vyměn za funkční ;)
Faster - FK

Příspěvek od Faster - FK »

Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady. Teď jsme se byli projet s notebookem a diagnostickym kabelem, aby jsme viděli hodnoty který z toho lezou. Akorát se mi nezdá hodnota ze snímače klepání. Je správně dává 4 údaje? Nejspíš pro každy válec zvlášť..Všechny se drží do hodnoty 1,0 akorát jedna lezla k 1,2. Není něco blbě? Chybu to nevyhazuje. Jen se chci ujistit. Dík Honza
kiklop - FK

Cidlo klepani kabely 2 nebo 3?

Příspěvek od kiklop - FK »

Dnes se mne ptali jak ma byt zapojene cidlo klepani na 1,3mpi resp. kolik do nej jde kabelu. Do cidla jdou dva ale jeden ustrizenej ( cernej ) tam jeste vyleza. Omlouvam se za fotky nemel jsem u sebe fotak.

http://tinypic.com/r/n16mo8/7

http://tinypic.com/r/2wc0aoi/7
kiklop - FK

Auto je liny oproti druhe felde ( stejny motor ) coura se plyn na podlaze a drzi si 60 po delsi jizde.
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Snímač klepání má jenom ty dva dráty, třetí je vždycky takhle ustřižený (stínění ?)
Pokud není na diagnostice chyba snímače tak bych hledal problém jinde
kiklop - FK

Tak VAG pise jeho chybu. Snimac byl nedavno menen kvuli teto zavade.
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

A je dotažený momentovým klíčem na těch 20 Nm co předepisuje DP nebo jenom tak od oka?
kiklop - FK

Melo by byt ted jsem mluvil s tim co to delal.
walda

Příspěvek od walda »

docela by mne zajimala odpoved na otazku od FASTER ...mam neco podobneho snimac funguje a motor jede skvele ale ty hodnoty mam na kazdem valci trosku jinak a na jednom mam tu hodnotu taky celkem rozlisnou od ostatnich....diky...
Odpovědět