autoškola
-
peeter
- Kontaktovat uživatele:
autoškola
čus, za týden dělám záverečky a nevím z čeho se mám učit, z knížky ? testy na internetu jsou dobrý ale teďkom jsou nějaký zablokovaný
, poraďte prosím z kterých stránek jste se učili, Děkuju za odpoveď. 
Re: autoškola
ke knížce sem měl CD s testama, a potom etesty.cz
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem testy na CD ke knížce, které jsem sjížděl furt dokola - pak to dopadlo tak, že když jsem viděl první tři slova v otázce tak už jsem klikal automaticky na odpovědi 
-
mimous - FK
já jel jen ty testy na mdcr.cz a teorii z papírů co jsme dostali v autoškole. Učebnici jsem skoro nepoužil 
-
peeter
- Kontaktovat uživatele:
Sadra17: tato stránka se mi nelíbí, protože bez nejakýho posílání smsek se nedozvím správných odpovědí
mimous: na tu stránku jsem se už díval, ale najendou z ničeho nic jí zablokovaly
nevíte proč ?
mimous: na tu stránku jsem se už díval, ale najendou z ničeho nic jí zablokovaly
- Aspire
- Kontaktovat uživatele:
Já se spoléhal že dostanu to co jsem uměl
testy na internetu jsem měl před závěrečkama s plným počtem a pak jsem prošel v testach o jeden bod
a jízda byla v pohodě. 
edit: a ta stránka kde jsem to trénoval teď nefachá
http://etesty.mdcr.cz/ErrorPage.aspx?as ... fault.aspx
edit: a ta stránka kde jsem to trénoval teď nefachá
Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
-
pukasinek - FK
Momentálně dělám taky autoškolu a taky mě štve to zpoplatnění, dřív to šlo bez problémů 
-
mimous - FK
http://etesty.mdcr.cz/
vlevo dole dám skupinu B a test mi normálně jede
vlevo dole dám skupinu B a test mi normálně jede
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
já si koupil knížku a do ní jsem se ani nepodíval... dělal jsem jen testy dokola.. a v pohodě...
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem dělal autoškolu, tak už nějakou chvíli fungoval knihtisk. O internetu a CD-ROM ještě nikdo neměl šajna
Prostě jsem si všechny testy asi dvakrát prošel. Vyznačil jsem si ty co jsem nechápal a těm jsem se víc pověnoval. Jak píše kolega, než jsem šel dělat zkoušky, tak jsem je znal prakticky z paměti.
Prostě jsem si všechny testy asi dvakrát prošel. Vyznačil jsem si ty co jsem nechápal a těm jsem se víc pověnoval. Jak píše kolega, než jsem šel dělat zkoušky, tak jsem je znal prakticky z paměti.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Dělal jsem to stejněRAIMMI píše:já si koupil knížku a do ní jsem se ani nepodíval... dělal jsem jen testy dokola.. a v pohodě...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Taky jsem jen zkoušel testy a pak jsem klikal na odpověď po přečtení prvních slov, jak to už člověk uměl pomalu nazpaměť
Horší to bylo před takovýma 6-7 lety, kdy mohla být správně 1, 2, 3 nebo všechny odpovědi ale teď je jen 1 správná, tak si myslím, že testy musí udělat každej.
Horší to bylo před takovýma 6-7 lety, kdy mohla být správně 1, 2, 3 nebo všechny odpovědi ale teď je jen 1 správná, tak si myslím, že testy musí udělat každej.
- RomanZ
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mnohem vic lidi testy napise to je pravda, ale mnohem min lidi na plnej pocet. Obcas se ale taky stane ze to daj az na potreti.
Oldfahrschulewagen -1.3 GLXi rv. 98 - bylo uz slouzi jinde
Fahrschulewagen - Thalia II 1.2 16v privileg rv. 11
Tramvaj - XM turboD12 rv.93
KaraVelka - Caravelle 2.5 TDi(stribrny) rv.97
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
mně se to teda napoprvé taky moc nepovedlo ( o bod
),ale to jsem u toho moc přemejšlel ,podruhé to bylo za 99%
není to těžký,je to jen sprostý slovíčkaření,ale horší to měli všichni kromě mě s jízdama, spoustu lidí to nedalo a technika byla taky poměrně žalostná
EDIT: je tak pro zajímavost,kamarádka dala jízdy asi až na 7. pokus
za ty peníze co se platí potom dvojnásobek toho předchozího nebo tak nějak by si mohla skoro zaplatit novou autoškolu 
EDIT: je tak pro zajímavost,kamarádka dala jízdy asi až na 7. pokus
- RomanZ
- Kontaktovat uživatele:
Ten poplatek za opravne zkousky musis trosku rozdelit....uradu za jizdu se plati 400,-...kolik si rekne autoskola za poskytnuti vycvikoveho vozidla je vec druha.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
všechny opravný stojej 400? já myslel,že potřetí je to asi 600 nebo tak nějak a tak dál...
-
Surmi - FK
no ale ted se ještě musí dokupovat kondiční jízdy tuším min. 2hodiny.. takže ta cena popolezla trošku víš 
- RomanZ
- Kontaktovat uživatele:
Doplnkovy vycvik neni povinny...I kdyz dle meho nazoru alespon jednou se to chce svezt...
prvni zkouska radna 700
oprava testy 100 , technika 200 , jizdy 400 (vubec nezalezi kolikata je to oprava)
prvni zkouska radna 700
oprava testy 100 , technika 200 , jizdy 400 (vubec nezalezi kolikata je to oprava)
-
nebulus - FK
My sme priebežne riešili testy v autoškole, to tam ešte boli všeliaké blbosti typu koľko má byť hmlovka nad zemou a pod. Väčšina otázok bola jasných a tých pár ktoré boli nejasné som si zapamätal. A opakovaná skúška na C stála asi polovicu toho čo celý kurz, vtedy som sa bál 
-
peeter
- Kontaktovat uživatele:
teďkom už můžu teda dělat autoškolu kolikrát chci ? kdybych neudělal testy tak neni to náhodou omezeny že 3x a pak dělat znovu jízdy a techniku ?, díky moc chlapy 
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
a neni lepsi to udelat napoprve,venovat tomu trochu casu a pak za usetreny penize z opravnych zkousek pozvat treba pritulku na veceri,nebo natankovaz plnou? 
- Jirka.Kolouch
Já jsem si testy proletěl jednou v úterý večer - od půl 9 do cca 11 večer a ve středu v 8 jsem měl hotovo
Přišlo mi, že k učení tam toho moc není. Křižovatky jsou jasné, značky skoro všechny taky a ze zákona jsou v testu myslím jedna nebo dvě otázky
A zrovna u nich platí, že z těch tří odpovědí je jedna uplná blbost a z těch dvou je správně to delší
Teda aspoň tak jsem to vypozoroval - až na pár výjimek.
Jinak chápu, že člověk tam jde radši klidnější.
Jo a v té várce přede mnou byla jedna slečna, která dělal ty testy už po sedmé nebo jak mi to instruktor říkal
Jinak chápu, že člověk tam jde radši klidnější.
Jo a v té várce přede mnou byla jedna slečna, která dělal ty testy už po sedmé nebo jak mi to instruktor říkal
- RomanZ
- Kontaktovat uživatele:
Od prvni zkousky mas 6 mesicu na opravu ..opravovat smis nejdrive po 5 pracovnich dnech od posledni zkousky.
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Jójo zlatý časy na počátku 70 let min.století, na sk.B stačilo 36b. a na sk.C 38b.,jinak jste se mohli učit testy nazpaměť jak jste chtěli a bylo to na pikaču páč komisař je měl jinak číslované než učitel kterej s váma dělal teorii + jízdy ale zase byla Vyhláška 80 Sbírky z roku 1970
no a na vojně jste je museli obhájit tj.znova do kursu a vše na novo, ale na dreuhou stranu když vám něco chybělo jako mě sk.E tak jsem dosta razítko v pohodě protože zel. kupon byl nad bílý civilní