dotaz na servisy?
-
dinkin - FK
dotaz na servisy?
zdarec,
Mám jeden takovy dotaz. Mám auto před technickou a já se rozmejšlím, kam auto dát do servisu? Autorizák mně přijde zbytečně drahej ( nebo ne? )
Teď už asi dvakrát jsem měl auto daný v takovym menšim servisu. Na práci ani peníze si stěžovat nemůžu, co mě však zaráží, je to, že jsem nedostal žádnou fakturu? Přeci je normálni dostat fakturu ne? Proto jsem se chtěl zeptat, jestli vy normálně faktury dostáváte,nebo jestli se to u menších servisů neřeši? V autorizáku mně fakturu automaticky vystavi, ale ta cena?
Mám jeden takovy dotaz. Mám auto před technickou a já se rozmejšlím, kam auto dát do servisu? Autorizák mně přijde zbytečně drahej ( nebo ne? )
Teď už asi dvakrát jsem měl auto daný v takovym menšim servisu. Na práci ani peníze si stěžovat nemůžu, co mě však zaráží, je to, že jsem nedostal žádnou fakturu? Přeci je normálni dostat fakturu ne? Proto jsem se chtěl zeptat, jestli vy normálně faktury dostáváte,nebo jestli se to u menších servisů neřeši? V autorizáku mně fakturu automaticky vystavi, ale ta cena?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz na servisy?
Pokud by jsi chtěl fakturu tak to bude většinou dražší
... bez papíru je to vždy levnější 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
dinkin - FK
no to určitě :DTakže se mám smířit s vyšši cenou, nebo bez papírů 
Takže autorizák no, za kvalitu a rychlost se platí no
Takže autorizák no, za kvalitu a rychlost se platí no
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
k cemu potrebujes fakturu?:) jinak kdyz napises odkud jsi treba se tady najde nekdo kdo ti se servisem pomuze 
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
dinkin - FK
tak jako na nic jí nepotřebuji, přijde mně však normální jí dostat. Když si jdu koupit rohlík, tak taky účtenku dostanu 
Navíc kdybych chtěl třeba auto prodat, tak je lepší opravy podložit fakturou, než když nemáš nic
Navíc kdybych chtěl třeba auto prodat, tak je lepší opravy podložit fakturou, než když nemáš nic
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Tak si o fakturu příště řekni - holá huba, holé neštěstí. Já si myslím, že u feldy už není potřeba řešit co bylo děláno, nebo ne
Stejně si náplně a takové věci každý rozumný člověk vymění hned po koupi 
třeba k uplatnění reklamace ?madmaik píše:k cemu potrebujes fakturu?:) jinak kdyz napises odkud jsi treba se tady najde nekdo kdo ti se servisem pomuze
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
A co chceš reklamovat na 15let starém autě?Ikdyž se cokoliv pokazí ikdyž to je opravované,stejně se servis na něco vymluví....Páč člověk co vozí felu do servisu stejně ničemu nerozumí...
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že budeš mít nejlepší když seženeš nějakého dobrého garážníka který ti to udělá sic bez papíru ale za pár korun.
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Sadra17 píše:třeba k uplatnění reklamace ?

- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
Podle obchodního zákona je prodejce povinnen vystavit doklad o zaplacení pokud placená částka převyšuje 30Kč.
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
To sice musí ale když ti to udělá bez papírů, tak z toho neodvádí daň. Já to taky vozím borcovi, kterej mi nedá fakturu. Vozím mu to od té doby co mám feldu (přes 5 let). Když se něco podělalo co mi dělal tak mi to zpraví hned a nechce žádnou fakturu vidět.
Pokud natrefíš na hajzla, tak je úplně jedno, jestli máš fakturu nebo ne. A než bych dal auto do centra ignoranství (rozuměj autorizovaného servisu), to ho radši svěřím schopnému garážníkovi.