prosim o radu uz nevím co dal špatný starty

MPi 1AV
AEE
Hrobar
Kontaktovat uživatele:

prosim o radu uz nevím co dal špatný starty

Příspěvek od Hrobar »

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo neví cím by to mohlo být.
Mám felicii 1.6 s lpg (brc směšovač) auto strašně dlouho točí než chytne. někdy chytne na cvrnknutí nekdy to točí dost dlouho. Už jsme z toho bezradnej zkoušel jsem vyměnit čerpadlo, kabely, svíčky, rozdělovač, řj, klapku, i odpojit lpg. Felda by si měla po startu sama přidat a tahle to nedělá neví někdo proč? dekuji za rady...
lukydm
Kontaktovat uživatele:

Re: prosim o radu uz nevím co dal špatný starty

Příspěvek od lukydm »

Klapka, teda spinac volnobehu v klapke...Robilo mi to iste, raz to chytlo na šupu, inokedy som musel točit...Bola tam tozit druhovyrobova klapka a v nej sa proste ulomil kontakt pre spinac volnobehu a on robil neplechu...Napoj to na VAG
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
Hrobar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrobar »

na vag kdyz to napojim klapka se nenahlasi .... mel jsem tam i klapku odemne z auta a nic.. nelibi se mi na tom jeste jedna vec. po zapnuti klicku bruci normalne cerpadlo to pak vypne to je v poho ale zabzuci klapka a zustane bzucet furt v tom aute to dela jaka koli klapka. nevim jestli to je nahoda daval jsem tam 4 RJ a jen na jednu to prestalo a too na moji co je z faceliftu 98.. nedelali nejakou inovaci ? je to bzuceni normalni ? i kdyz jsem tam nechal moji ridici jednotku tak to stejne nepomohlo a startovalo to furt na nic i kdyz uz to bzuceni prestalo.... uz nevim kudy kam ja jak jsem kupoval tu feldu od Bolhorna tak ta slape jak hodinky tak to zkouším postupně menit tam na te a hazet to kus za kus a zase zpatky a nemuzu prijit co by to mohlo byt uz jsem z toho bezradnej. uvital bych nejakou radu treba jsem jeste neco nezkusil :-D
Wenca - FK

Příspěvek od Wenca - FK »

některé klapky bzučí furt, to je normální...moje treba taky..
RadekN70 - FK

Příspěvek od RadekN70 - FK »

Novou klapku, nastavit jí a musí to šlapat.
Hrobar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hrobar »

problem v bruceni neni v klapce ale v RJ kdyz dam do auta moji tak klapka nebzuci. a ohledne klapky ty uz jsem tam dal asi 3 a furt nic :D zkusim ted jeste jednu a pak uz nevim :D
Odpovědět