Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Hanz - FK

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...

Příspěvek od Hanz - FK »

nezná někdo obdobné písničky této?
http://www.youtube.com/watch?v=dOyhkuZi ... re=related
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

pánové kde se dá koupit ta dneska moderní kůže na kapotu? je nějakej "universal" kterej se musi pak natahnout na danou kapotu nebo se to prodává už na míru? potřeboval bych to na zamračenou kapotu.
t3rmit - FK

Příspěvek od t3rmit - FK »

ta felda je auto netušených možností : D
řikal sem si že neni čim se chlubit když sem předehnal astru 1,7td, ale včera sem dal i hyundai tiburon 2,0 (140k) : D
začali sme za jízdy když sem na 2 točil asi 2000-2500 otáček a předjel mě až když sem ve 120 povolil plyn. a skutečně sme "závodili" - a ne z mojí iniciativy.
dinkin - FK

Příspěvek od dinkin - FK »

ta kůže by mě taky celkem zajímala pro zajímavost
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

a13sh: co je na tomhle juhů opravdu nechápu... ten zákon je naprosto debilní. Když máš zatmavený okna, tak na tebe nepaří slunko a si daleko čerstvější, než když si spařenej jak pi*a ... A to že nevidíš na řidiče jestli ti nedává přednost pro mě není žádnej argument, protože se podle toho jestli na mě kouká nebo ne neřídím :hlava:
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

klid :) ironie ti asi moc nerika :flower:
Haasio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haasio »

keenworth stejně to mají v Moravskoslezském kraji...
Obrázek
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

coz me jako ostravaka vubec netrapi :lol:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

keenworth
tvůj argument, že budeš za tmavejma foliema čerstvější je dle mně mnohem debilnější, než ten, že vidíš, či nevidíš řidiče za tmavým sklem.
Je to v pořádku, že se takovéto auta budou kontrolovat a odstraňovat ze silnic, jde o bezpečnost nás všech, i tebe keenworthe ;)
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Cerstvost a chladek je pitomost,o tom zadna. Ale podle me stejne tak ta bezpecnost, porad to je o lidech, jak jezdi a ne v cem (jestli v silnem nebo slabem aute,jestli s cernyma oknama nebo ciryma,jestli v audine nebo skodovce). :)
keenworth - FK

Takže podle tebe je mnohem lepší, když jedeš a si jak žvejkačka od sluníčka? :D Ty snad koukáš jeslti se na tebe řidič dívá, když odněkud vjíždí na silnici? Co je to za hloupost? Ty na autě folie nemáš, tak asi nemůžeš porovnat jakej je to rozdíl. Já je na autě taky nemám, ale když jedu se strýcovým autem, tak on má propustnost 25% na všech a je to paráda v tom autě není rozhodně takovej pečák jako v obyčejným. Jediný argument co uznám je fakt, že v noci pokud někde nejsou pouliční lampy, tak je přes to vidět hůř (neosvětlenýho cyklistu v noci přes to neuvidíš), ale to je tím, že on má fakt hodně zatmaveno, kdyby povolili aspon 50%...
keenworth - FK

a13sh píše:Cerstvost a chladek je pitomost,o tom zadna.
Tohle já prostě nechápu, strčte si laskavě teploměr do auta se zatonovanými okny a bez a uvidíte rozdíl...
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Zas tak moc velký rozdíl to není...Pokud stojím na rozpáleném parkovišti,tak jak vlezu dovnitř,je tam k nevydržení...To bys musel mít termoizolační fólie
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

Já naopak v zatmavených foliiích vidím bezpečnostní přínos, například když moje žena s dětma jede prahou a není na ní vidět, tak si na ní prasata za volantem nedovolí žádný prasárny protože nevidí jestli to řídí maldá paní s dětma a nebo vyholenej skinhead s bejsbolkou a vlčákem na zadní sedačce ;)
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

keenworth píše:Tohle já prostě nechápu, strčte si laskavě teploměr do auta se zatonovanými okny a bez a uvidíte rozdíl...
Ja ti zase rikam,ze ve felicii zaparkovane nekde na slunku s cernyma oknama se peces uplne stejne jako v te s ciryma.
keenworth - FK

Rozdíl je minimálně v tom, že nebudeš mít rozpálený všechny plasty, sedačky a všechen interiér v autě. A rozdíl teplot tam je taky. Můžu ti dát příklad co jsem zkoušel. Tmavě zelená felicia combi bez folií vs červená octávka se zatonováním ( propustnost 25% ) obě stály celé odpoledne na sluníčku, do obou jsem dal teploměr na stejné místo. V největším vedru bylo ve felicii 55°C v okině 43°C ...

Ale každý máme jiný názor, to je v pořádku... dál bych to už asi neřešil. ;)
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Podle mě ti udělá hodně i barva auta,takže bych byl zvědavý na výsledek měření u stejné barvy..
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

s foliema se mi teplota v aute snizila zhruba o 10 stupnu,kdyz to stoji celej den na slunku
EDIT: auto bez folii bych si uz nedokazal moc predstavit
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

Hanz píše:pánové kde se dá koupit ta dneska moderní kůže na kapotu? je nějakej "universal" kterej se musi pak natahnout na danou kapotu nebo se to prodává už na míru? potřeboval bych to na zamračenou kapotu.
a mně si říkal ,že jsem tuzér s tou kůží,tak to mi vyliž polevu :D já jsem si jí šil sám,čalouník ti to udělá tak za litr a origo je plusmínus za dva
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Pojďte si postěžovat,pokecat... MARWiN mě nas*al :( Člověk si zajde do sprchy, aby nebyl :pig: a von mezitím vykoupí co se dá :x
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

keenworth
Folie jsem na předešlé feldě měl a je to akorát pěkný nic víc. Jestli máš v autě 55 nebo jen 43°C tak je to naprosto putna je ti pořád horko jako kráva. Pokud jseš takovej argumetista o bezpečnosti a čerstvosti s ohledem na teplotu ve voze, tak proč si nenamontuješ klimu?? Jde přece o tvojí bezpečnost, jak se nám snažíš tvrdit? :lol: :lol:
Zastávám názor, že si klidně zatmavte zadek, jak chcete. ale řidič musí bejt vidět. Když jedu po hlavní a z vedlejší se blíží auto a já koukám na řidiče, kterej rovněž na mně kouká, tak jsem mnohem klidnější než, když tam stojí pohřebák s černejma oknama a já nic nevidím.
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

samozřejmě beru v potaz decentní zatmavení,vidět mi do auta je,ale je to fakt mnohem pohodlnější... protože sériových 70% je prostě výsměch,to je jak akvárko
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

Nevim jak je to s teplotou, ale podle mě folie jsou hlavne z duvodu soukromí, aby na mě nečuměl každej vykuk co v autě dělám a kdo tam vlatně je ... protože co mu je do toho :-)

10... když jedeš po hlavní je mi naprosto šumák jestli si seš jistej zda ti tam vjedu nebo né.
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Ja jsem hlavne zvedavy,jestli uz v TV neuvidim vylizat ministry z aut s oknama cernyma jak boty.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Mě třeba je uplně jedno jestli okolo mě jezdí všichni s černými skly, mě to nijak nevadí. Nepotřebuju vidět kam kdo kouká, o čumění do ksichtu ve vyhlášce nic není. Taky jsme mívali auto s hodně zatmavenými skly, víc než je legální a ven bylo vidět krásně, takže bezpečný to je. A hlavně v něm bylo tak o půlku menší vedro a to už je sakra znát jestli je v autě 50 nebo 30 ;)
keenworth - FK

jirkaf píše:Nevim jak je to s teplotou, ale podle mě folie jsou hlavne z duvodu soukromí, aby na mě nečuměl každej vykuk co v autě dělám a kdo tam vlatně je ... protože co mu je do toho :-)

10... když jedeš po hlavní je mi naprosto šumák jestli si seš jistej zda ti tam vjedu nebo né.

Přesně tak, navíc z dálky se ti kolikrát i obyčejný okno leskne a do auta vidět není... takže jestli já jsem jak říkáš " argumentista" tak nevím jak bych měl nazvat tebe po tom co tohle tvrdíš. A jestli je pro tebe 10 stupnů zanedbatelnej rozdíl... Tohle je jako házet hrách na stěnu... dál se o tom hádat nebudu. Jezděte si s čím chcete, kdyt je to každýho věc ;)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

keenworth
Hele já s tím nezačal, začal si si ty, že zatmavený auto je plus pro bezpečnost silničního provozu a já tvrdím, že NENÍ.
Víc nemám co k tomu dodat. A opravdu je výsměch rozdíl těch 10 stupňů, protože rozdíl mezi 43 a 55 není žádnej. Otevřeš okna, pustíš ventilátor na max a za chvíli to je vyfoukaný. Pak zavřu okna a jsem naprosto vysmátej i bez folií, klima to pohodlně zvládá. :lol: :lol:
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

Právě že důležitý je to kouzelný spojení "je to každýho věc" ... protože jak do toho někdo kecá tak jsme zase v prdeli a za chvilku si nebudeme moc koupit ani čínskou gumičku do stěrače, protože to neni originální díl ...

ale to jsem zabrouzdal už moc daleko :-) politika, zelený ... zachvilku budeme zase v komunismu akorát ne pod vládou "Ruské Unie" ale pod vládou Evropské Unie.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Neví někdo proč mi do háje pořád chodí smsky od operátora že odteď mám internet v mobilu na 24 hodin??? To mi normálně chodí když spustím prohlížeč a zaplatím za to 24kč. Jenže teď mobil leží na polici, nikam jsem se nepřipojoval, nic nespouštěl a už druhá sms za dva dny, takže 48kč už v háji. Na operátora se nedá dovolat, tam chrápou nebo co... Zloději zlodějský!!!!
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

budeš tam mít asi nějakej program co si to spouští sám. Vím že jednoho času se muj Windows mobile připojoval na net aby si aktualizoval informace o předpovědi počasí
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

jo to se same se stavalo i me..nejaky program v sybianu mi aktualizovbal hodiny a pocasi pres internet a ted se mi i samo od sebe v jedne stare hujde spustel wap...tak jsem prepsal pripojovaci informace jako cislo atd..
méně znamená někdy více...
Obrázek
lord_sef - FK

Příspěvek od lord_sef - FK »

prosim, hledam fotky nebo cele tema cloveka, ktery tady byl registrovany, nikde za boha nemuzu najit jeho fotky... vim ze mel kombika, tusim cerveneho ci stribrneho? mel prevarene plechove disky a na nich vw poklicky... jinou masku... hezke auto to bylo... prosim nebite kdo to byl? za boha nemuzu jeho auto v garazi najit
MARWiN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MARWiN »

Hanzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanzz »

RomanZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanZ »

Kde bral tu energii furt predelavat jedno auto...jako fakt mazec...
Oldfahrschulewagen -1.3 GLXi rv. 98 - bylo uz slouzi jinde
Fahrschulewagen - Thalia II 1.2 16v privileg rv. 11
Tramvaj - XM turboD12 rv.93
KaraVelka - Caravelle 2.5 TDi(stribrny) rv.97
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Chlapec se toho nebojí. Moc se mi to líbí, až teda na ten Rust :) Já bych taky nejraději překopal auto od podlahy po střechu, ale bez druhýho auta to nejde, jezdit se musí :(
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Kdyz jsem jeste pracoval u autorizovaneho prodejce Skoda v Ostrave, tak jsem na servise denne videl minimalne 2 auta se strepy na sedacce a dirou v palubovce. Jen a pouze proto jsem nechal nahodit (bezpecnostne-slunecni) folie nejen na svou Felicii (jednou uz mi z ni radio ukradli), ale preventivne taky na tatikovou Octavii, co ma navigaci Columbus. Samozrejme 100% ucinnost ani nahodou nemaji, ale furt lepsi, nez kdyz bylo do auta videt jak do vykladu a rozbiti skla bylo velmi snadne.

Az se prestanou z aut krast autoradia a navigace, klidne ty folie z oken servu. Ale ono je jednodussi zastavovat auta a buzerovat za nepatrne nizsi propustnost svetla, nez chytat zlodeje.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

tim si nam chtel rict ze si dneska dostal pokutu od prislusniku co si hrajou s novou hrackou?
méně znamená někdy více...
Obrázek
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

taky jsem nepochopil co tím chtěl říct...
jirkaf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkaf »

Macman a raimmi:

AleScout reagoval na nedávnou diskusi o zatmavených sklech a jak je to šilene nebezpečný ;)
a vy dva buď nečtete a nebo máte krátkou paměť ;)
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

jednoduchý. Nenechávej navigaci a rádio v autě, mě ukradli radio jednou a to jen proto že jsem tam nechal panel.... nikomu koho znám radio neukradli. Pokud si tam ovšem nenechali i panel ;) abych se připojil do diskuze o foliích jel sem s nima jednou v noci a moc fajn mi to nepřišlo :D a rozdíl v teplotě v autě s foliema a bez nich je jen pár stupňů takže je to zanedbatelný dle mýho. Folie jsou pro lidi co nechtěj být viděni za volantem :D
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

To se pletes Hanzi. Ja mel celni panel sebou a kdyz jsem se vratil k autu (vykradenemu,na sedackach nic,takze sel na slepo),tak mi pacil i to radio bez panelu :!: Nakonec se mu ho vyndat nepodarilo,ale sel po nem :!:
Ad. folie - ja nevim co furt brecite s couvanim v noci? Ja pres ne vidim a to couvam do uplne tmy a do dost maleho prostoru,tak kde je problem? Kdyz uz s tim ale ten problem vsichni mate,tak proc si nepootevrete dvere/nestahnete okynko? Tezce pochybuju,ze s cirym oknem se ti couva 100x lip nez se zatmavenym,to uz je trosku ve schopnostech a vymlouvani se (nic proti).

P.S. a vubec,kdyz Vam ty folie delaji takovy problem,tak si je holt nedavejte :lol:
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

já měl na mysli normální jízdu s autem který mělo zatmavený i čelní sklo (to sem dodnes nepochopil) :) folie mam jen na zadku. Jinak to s tím radiem si měl pech, mě vykradli auto 2x a radia se nikdy ani nedotkli. A to ukradli SW a 2 zesilovače... takže sem se i sám divil že nevzali i radio.
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Davat folii na celni sklo je uz prasarna. Zatim jsem takove auto na vlastni oci nevidel,ale za tohle je flastr podle me uz opravneny,za bocni okna je to jenom zdimani penez.
Deacon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon »

" Když jí miluješ, není co řešit "
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

tak ta je slušně rozpáraná.... ale maska koukam kvalitní, jediná vydržela
Foglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foglik »

ja mam folie vsude krome celniho. Vzadu mam 20% propustnost a vpredu 70% na zelenych sklech a vidim stejne jako kdyz sem tam folie nemel... Jinak neni to tak dlouho tak sem nekde cetl ze sjizdi novy auta z linky se zatmavenyma vsema sklama uplne do cerna tak ze do vnitr neni videt vubec nic :salut:
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

jirkaf píše:Macman a raimmi:

AleScout reagoval na nedávnou diskusi o zatmavených sklech a jak je to šilene nebezpečný ;)
a vy dva buď nečtete a nebo máte krátkou paměť ;)
podíval jsem se na několik přízpěvků zpět a o folíích nic až na druhé straně v polovině... tak když reaguji na něco staršího tak by aspoň mohl použít citaci... to bych takhle taky mohl zničeho nic reagovat na téma o 3 strany zpět... ;)
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

Hanz píše:jednoduchý. Nenechávej navigaci a rádio v autě, mě ukradli radio jednou a to jen proto že jsem tam nechal panel.... nikomu koho znám radio neukradli. Pokud si tam ovšem nenechali i panel ;) abych se připojil do diskuze o foliích jel sem s nima jednou v noci a moc fajn mi to nepřišlo :D a rozdíl v teplotě v autě s foliema a bez nich je jen pár stupňů takže je to zanedbatelný dle mýho. Folie jsou pro lidi co nechtěj být viděni za volantem :D
píšeš celkem kraviny... když máš origo navi třeba v Audi, tak ji těžko budeš brát sebou... co se týče večera, pokud máš kvalitní fólie, fungují ti žárovky zpátečky a máš u spolujezdce a řidiče co povoluje zákon (povoloval, teď už nesmí být nic) tak vidíš v pohodě... co se týká tepla tak opět u kvalitních fólií je rozdíl teplot velký, nedávno to měřily v nějakám pořadu o autech v televizi a pár stupňů to nebylo... i já to celkem dost poznám když sednu do auta bez a s fóliema... samo nepočítám fólie s Tesca a podobně...

už je tohle téma snad na všech fórech a přijde mi to jak u hromyho v tématu DÁ, NEDÁ...
Odpovědět