Cyklovač předních stěračů

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Re: přední stěrače

Příspěvek od a13sh »

Mam podobny problem s cyklovacem. Sice jde,ale pokazde to relatko sepne jindy,takze jednou mam sterace uprostred,podruhe v 1/4 skla,po treti sepne spravne... Proste pokazde jinak. Zapojoval sem hudbu i s radiem,takze sem se v pojistkovce trosku vrtal,mozna sem neco zkratoval :?:
Zkusim s nekym prohodit relatko,ale pokud to neni relatkem na co jineho se mam jeste mrknout?
Diky za reakce.
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Re: přední stěrače

Příspěvek od a13sh »

Tak jsem vymenil relatka a prestalo to jit uplne :lol: S rudyma ocima jsem se pod pojistkovku ohnul poradne (mam tam policku,takze tam mam trosku horsi pristup) a koukam,ze mam opet povoleny jeden kablik stejne jako tomu bylo u vyhrivani zadniho okna. Nevim jak se mi vzdycky podari je uvolnit :roll: Kazdopadne "opraveno".
Napsal jsem to tu jenom proto,kdyby nekdo resil podobny problem ;) Takze zaver - zkontrolovat zapojeni kablu v pojistkovce :idea: :)
c1ca - FK

Stěrače

Příspěvek od c1ca - FK »

Zdravím. Mám problém s páčkou u na stěrače. Občas když dám do první polohy tak nic. ostřikování jde ale s ostřikovači se stěrače nerozjedou. poloha 2 a 3 bez problemu. Když vyndám a zandám pojistku, vše bez problému. Páčka origo nová, asi 2 týdny stará. Nevíte kde by mohla být chyba ? napadá mě relátko v pojistkovce . Nebo nesmysl ? díky moc
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: stěrače

Příspěvek od Maty »

Napadá mě jedinej problém :P ... přečti si návod k obsluze vozu felicia ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
c1ca - FK

Příspěvek od c1ca - FK »

Přece když přitáhnu páčku k sobě, tak mi to musí ostříknout a zaroven setrít.ale nesetre to, jen ostríkne. relé mam nove a nic
jezek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jezek »

Nemusi, zalezi co mas za rok vyroby a jake mas rele a zapojeni.
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
c1cA2

Příspěvek od c1cA2 »

Mě to vždy fungovalo. Ale začalo mi zlobit ostřikování skla. tak jsem koupil packu a ostrikuje to paradne. jen obcas kdyz pritahnu packu tak mi to nesetre a nejde mi ani prvni poloha. dnes jsem packu vyndal a zandal a chodilo to.. pred chvili jsem byl opet s autem, pritahnu apcku a sterace ani prd. zase to nechodi
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Tak bych to viděl na špatný kontakt nebo zlomený drát.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
c1ca - FK

Příspěvek od c1ca - FK »

A kterej drat je od prvni polohy byste nevedeli? jako od cyklovace at muzu zjistit jestli je zalomenej nebo kontakt ve svorkovnici
LosPavlos - FK

Přední starače - cyklovač

Příspěvek od LosPavlos - FK »

Zdravím pánové. Z ničeho nic začly blbnout přední stěrače. Když je přepnu do první polohy, normálně by měly setřít vždycky jednou cca za 5 vteřin. Aspoň takhle mi to doteď fungovalo. Jenže teď nestírají cca 10-15 vteřin, ale pak vždycky setřou 2x hned za sebou. A takhle to teď funguje (nebo spíš nefunguje) asi v 9 případech z 10 kddy je do téhle polohy přepnu. Nevíte někdo co s tím? Díky
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 30. srp 2011 12:45:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen - a nejsou to starače ale stěrače
jezek
Kontaktovat uživatele:

Re: Cyklovač předních stěračů

Příspěvek od jezek »

Prvni poloha novejsiho "chytreho" cyklovace je plynule regulovatelna v intervalu 1-60sec. Drcnes nastavi se start pockas jak dlouho chces zapnes -> stira v danem intervalu.

Pokud mas stary favoriti (stribrne rele) tak mas pevne dany interval a pri ostriknuti to neutre.

Nemas vodu v pojistkovce?
Krátká 1.3MPi GLXi rally red
Krátká 1.6MPi GLX modrá hlubinná metalíza
Tady na foru
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

mě třeba nesli na první polohu vubec ,ani po výměně cyklovače,vyndal sem rozebral pojistkovku prostrik celou sprejem na elektrospole ,složil a vše funguje
LosPavlos - FK

Příspěvek od LosPavlos - FK »

V pojistkovce je sucho, všechno jsem zkusil vyházet a vrátit ale nic :scratch:. Navíc při podrobnějším sledování jsem zjistil, že jako určitej cyklus tam nastavnej je, ale funguje to trochu zvláštně. Uvedu to na příkladu. Dejme tomu že, interval je nastavenej na 15 sekund. Takže uběhne 15 vteřin a nic, uběhne dalších 15 a setřou 2x. Pak uběhne 15 a utře jednou, následně po dalších 45 setřou najednou 3x. Takže jako by ten cyklus byl v pořádku, ale těm stěračům se nechtělo a pak to prostě doženou tím že setřou víckrát podle toho, kolik cyklů prošvihly. Já už fakt nevím.
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

zkus zkontrolovat/seštelovat dojezdový kontakt motoru ,
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Zdravím všechny znalé feldaře ;)
Chtěl bych se zeptat zda při cyklování předních stěračů (poloha 1), je normální takové cvaknutí z pojistkové skříně (zřejmě relé). Buď to dříve nedělalo nebo jsem to zpozoroval až teď? Nevím.
Díky za odpovědi ;)
Odpovědět