akce škoda na ojeté auta

pokec o všem možném i nemožném
Derek - FK

akce škoda na ojeté auta

Příspěvek od Derek - FK »

zdravím,

škodovka pořádá tento rok akci na stará auta 4+, musíte ho mít nejvíc 2 měsíce, zadarmo Vám ho zkontrolují včetně napíchnutí na pc. podrobnosti zde

http://www.skoda-auto.cz/cze/news/campa ... hcont.aspx

už jsem psal mejl, abych si to ověřil a hurá pro razítko :D :bigsmurf:
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: akce škoda na ojeté auta

Příspěvek od Atnarfus »

To už asi nevyužiju po těch deseti letech ;) ale jinak dobrá nabídka. Sice kontrolují z devadesáti procent ptákoviny, ale když je to zadara, tak proč ne.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Upřímně je taková prohlídka o ničem ;) Byl jsem na podobné akci se zelenym smrkem a když jsem tam zajel na prohlídku tak mi to za pět minut vrátili a napsali mi na papír, co je potřeba opravit a za kolik...nejlepší bylo, že mi nefunguje dálkové v pravém světle - odhadovaná cena opravy 2500 Kč - vyměnil jsem žárovku a dálka zázračně začala fungovat ;)

Když tam byl taťka se stříbrnou rodinnou feldou tak mu řekli všechno v pohodě a najednou mu 200 metrů přestalo jet auto, protože se podělalo nějaké relátko...zkrátka jenom inkasují, ale práce žádná :)

Maj tam lepší věci na práci než kontrolovat staré herky :)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Wenca - FK

Příspěvek od Wenca - FK »

taky sem na necem podobnym byl asi pred dvema lety..absolutne na nic...pozapínal svetla, rek mi ze fungujou, pak to zved na zvedaku, podival se na podvozek, zahejbal kolama, rek ze sou spatny dorazy, sundal to a jed.))
Aleš

Příspěvek od Aleš »

náhodou mě změřili akumulátor, a řekli že autu v zásadě nic není. Čekal jsem, že vychrlí seznam co vše na tom mám u nich vyměnit, ale nestalo se tak. Zavedli si mne do PC a tím to skončilo. Víckrát jsem tam nebyl a ani nebudu.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin :-)
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Já si jednou zkusil jarní prohlídku škoda a už nikdy víc.Řekli mi co jsme věděl a když jsme se pak dozvěděl že viděl kámoš moje auto jak ho technik honí jka nadmutou kozu za studena a ještě s rádiem na plný kule,tak děkuji nechci
Derek - FK

Příspěvek od Derek - FK »

takže jsem absolvoval prohlídku a mimo jiné jsem se dozvěděl, že když mi měnili brzdy v servisu, tak mi zablokovali levé kolo...( to bylo asi před 3 dny ), tak jsem k nim sočil a udělají mi to zadarmo v rámci reklamky.

jinak jsem docela spokojenej, je to něco navíc a jsem za to rád. a to jsem dostal navíc i šekovou slevovou knížku ( slevy 7-20% )
Odpovědět