Lanovody ruční brzdy

Cipis - FK

Lanovody ruční brzdy

Příspěvek od Cipis - FK »

Ahojte Felďáci

Vysí mi hadice co vedou benzin, ty zadni uchytky uhnily a upadly ted to je v tom místě prověšené...vůbec se mi to nelíbi a mam aji strach, že tim někde něco přiberu. Viděl jsem to už na hodně feldách takže stim nemam problem asi jen já... prosim Vás poraďde jak to přichytit.

Doufam, že jsem nezaložil nové táma hledal jsem to všede

Diky za rady
Marty_pv - FK

Re: Visící lanovody ruční brzdy

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Máš fotku? Pod většinou podvozku je palivo vedeno v trubkách a ne v hadicích, nevisí ti pod autem čistě náhodou lanovody od ruční brzdy?
Elvis0910
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis0910 »

aj podlamna tobude rucna brzda :salut: ale foto je istota ako pise
Cipis - FK

Příspěvek od Cipis - FK »

Jsem to ale cyp :hlava: mate pravdu to bude od ručky jsou to hadice , mě vrtalo hlavou ze by byl benzin vedeny tak neopatrně... takže dik za opraveni nevěděl jsem co to je, ale pořád nevím jak to uchytít aby mi to tam tak nevyselo. :scratch:
Elvis0910
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis0910 »

daj tam stahovaci pasik bud plastovy ale nejaky siroky alebo kovovy ten vydrzi viac
Floppy - FK

výměna lanovodů

Příspěvek od Floppy - FK »

čau lidi, víte někdo jak se mění lanovdy na feině? resp. kudy se provlíká lanovod zpod auta dovnitř, jesti musim sundat koberce neb jak to tam je. Nikde sem to nenaše. Díky
Elvis0910
Kontaktovat uživatele:

Re: Lanovody ruční brzdy

Příspěvek od Elvis0910 »

nie tapace akoberce vsetko nechavas, ide to v pohode vytiahnut zo spodu auta len trba uvolit drziak y co to drzia nieje to az take narocne
Odpovědět