Ahojte Felďáci
Vysí mi hadice co vedou benzin, ty zadni uchytky uhnily a upadly ted to je v tom místě prověšené...vůbec se mi to nelíbi a mam aji strach, že tim někde něco přiberu. Viděl jsem to už na hodně feldách takže stim nemam problem asi jen já... prosim Vás poraďde jak to přichytit.
Doufam, že jsem nezaložil nové táma hledal jsem to všede
Diky za rady
Lanovody ruční brzdy
-
Marty_pv - FK
Re: Visící lanovody ruční brzdy
Máš fotku? Pod většinou podvozku je palivo vedeno v trubkách a ne v hadicích, nevisí ti pod autem čistě náhodou lanovody od ruční brzdy?
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
aj podlamna tobude rucna brzda
ale foto je istota ako pise
-
Cipis - FK
Jsem to ale cyp
mate pravdu to bude od ručky jsou to hadice , mě vrtalo hlavou ze by byl benzin vedeny tak neopatrně... takže dik za opraveni nevěděl jsem co to je, ale pořád nevím jak to uchytít aby mi to tam tak nevyselo. 
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
daj tam stahovaci pasik bud plastovy ale nejaky siroky alebo kovovy ten vydrzi viac
-
Floppy - FK
výměna lanovodů
čau lidi, víte někdo jak se mění lanovdy na feině? resp. kudy se provlíká lanovod zpod auta dovnitř, jesti musim sundat koberce neb jak to tam je. Nikde sem to nenaše. Díky
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lanovody ruční brzdy
nie tapace akoberce vsetko nechavas, ide to v pohode vytiahnut zo spodu auta len trba uvolit drziak y co to drzia nieje to az take narocne